Ne trebaju neke pare za pozajmice. Sokratis je bio dostupan recimo
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pep prvi put ostao u klubu duže od 4 sezone i stavljaš ga u istu rečenicu s čovjekom koji je vodio klub skoro 30 godinacoelho41 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 21:54I današnje izdanje Kloppovog Liverpoola neodoljivo podsjeća na izdanja Dortmunda u njegovoj zadnjoj sezoni, kada su doživjeli katastrofu završivši 7. u ligi uz malo sreće i Hoffenheimovog neznanja ugrabili su kvalifikacije za EL. A da ne spominjemo da su na pola sezone bili posljednji na tabeli. Previše traži od igrača fizički, psihički i emocionalno dok oni to nakon kratkotrajnog peaka uopće ne mogu sustići. On i njegov stručni ti nisu baš dugoročno rješenje poput Fergusona ili Guardiole, jednostavno uruši se taj sistem i ne može se vratiti na ono staro što je bio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:05Zasićenje je bilo za očekivati ali ovo je ipak prebrz raspad Liverpoola. Ne mogu zamisliti scenarij u kojem Klopp ostaje trener i naredne sezone.
S druge strane, Olea ne prestaje pratiti sreća ove sezone. Količina nafake kojom raspolaže je možda i veća nego ona Zizuova iz perioda 2016-18. Nevjerovatno da se uspijevaju boriti za titulu ali u ovom korona periodu je izgleda sve moguće.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I ja sam mislio da ce njega dovesti ali eto nista od toga izgleda. Banda je to, haos. Ovo je prvi put otkad je tu da je javno izjavio da je trazio stopera i da nine u njegovim rukama
Bolji bi sigurno bio od one djevojke.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ako dovede branica iz arsenala nek se odmah pakuje.
Bolje da se mali rhys uci da izraste u novog dijka.
Bolje da se mali rhys uci da izraste u novog dijka.
CPOJ
Da me tek vidite sa snepcet filterom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
2D 3L
Liverpool still haven't won a game that Thiago has started

Samo Sloboda | COYG
Willian br.2Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:492D 3L
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Chapman1886
- Kontakt:
samo malo mi je žao skauzera,nakon 30 godina se pojave na fudbalskoj mapi,i odma se ukaže njihov najveći rival da im opali pljusku
samo zbog tog gašenja bi bilo zanimljivo vidjeti da united uzme titulu

Samo Sloboda | COYG
Draze mi je izgubiti s branicima koji to stvarno jesu i iz akademije nego glumit budalu s hendom i fabinjom na tim pozicijama.
Sa stoperima bar mozes raditi i poboljsati ucinak, a ova dvojica znaju da ce ici na svoje pozicije kadtad a ovako im gusis moral.
Sto neko rece, klopp je tvrdoglav ( haman ko adolf h.) i onda fura isti fazon pa dok ide ide, pa ne ide se brate biciklom na rusiju!!!
CPOJ
Koliko i kad je arsenal osvojio lp?Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:52samo malo mi je žao skauzera,nakon 30 godina se pojave na fudbalskoj mapi,i odma se ukaže njihov najveći rival da im opali pljuskusamo zbog tog gašenja bi bilo zanimljivo vidjeti da united uzme titulu
Mrsko mi trazit pa reko da nabrzinu priupitam!
CPOJ
- Chapman1886
- Kontakt:
reću ti kad ti meni kažeš kad počinješ opet navijati za junajted
Samo Sloboda | COYG
Znaci nikad, i ti o nekim fudbalskim mapama.Chapman1886 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:10reću ti kad ti meni kažeš kad počinješ opet navijati za junajted
We conquered all the europe.....
CPOJ
- Chapman1886
- Kontakt: