Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ako se ode vani to je kao neka referenca jel ? Pitam onako...Pantelija je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:25Pa sto ne ode vani sa 30 godina kad je takav kvalitet. Jukic bgm solidnu karijeru napravio vani. A bgm i krampe mnoge iz ove lige vani otisle. Nije valjda da bas bas bas niko nije vidio tu genijalnost?
I nije svaki trener vidio u njemu genija. Isao je on i na posudbu u olimpik pa je onda vracen. A na krilu nije mogao igrati pored krila koja smo imali od tatara pa na dalje. Covjek sa 30 godina i salje ima problem prijema lopte jbt. Al hajde, "da zabijaa igrao bi u realu" bajke u koje vjerujemo. Haj sto ne zabija nego sto ni ne centrira.
Jedino gdje je dobar je utrcavanjne iza odbrane jer ima taj osjecaj za prostor, posebno u kontrama. Ali to je premalo uz uzasnu zavrsnicu koju ima. (Dva derbija dva prazna gola od kojih onaj na grbavici nas je titule kostao)
Sa ne bude zabune ne hejtam ja ni hebu za kojeg mi je drago da se vratio i dabogda sao 40 goloova a ja ovdje se posipao pepelom, kao sto kazem da je ahmet pao toralno igrom, kao sto kazem da nije krste za prvih 13 igtaca.... To je surova realnost profesionalnih klubova.... Malo padnes dodje bolji ti ides ili klupa ili drugi klub...
Te neke ljubavi prema klubu i voljenje svega na svijetu ostavimo konama... Nas interesuju trofeji!
Pa vidi, pisem cinjenice. Mozemo i statistiku uzeti. Nije frka. Vjeruj mi da statistika ubija ga. No nebitno. Ja kazem volio bih da se vrati bolji nego ikad ali nema od toga nista niti ima mjesta.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:39@pantelija
Ma hejtuješ brate, da se ne lažemo. Ne znam što se hvataš stalno za isto.. Ako nekog ne gotiviš, okej, imam i ja par što mi nisu po okusu, ali ne ponavljam to stalno. Eto Hebiba ne možeš, sad si se navalio Ahmetu na kosti. Mislim ne vidim smisao u stalnom ponavljanju, ne sad da ja to ne mogu čitati i da mi smeta.
@bodi
Isto mislimo.
Nađi vremena bem ti.. rijetki su takvi forumaši koji znaju, prate i koji su racionalni.
Imaju dogovor da od ovog kola i MojaTV prenosi neke utakmice.muhamedhulk je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:52Zasto moja tv prenosi nas i malene? Jel to neki dogovor samo za ovo kolo ili?
Loša mu je statistika i to se zna, ali ni ta statistika nije presudno mjerilo. Sjećaš se Duljevića i njegovih parametara? Goli qurac, a vadio nas onu sezonu, bio najbolji u ligi, da ga nije bilo ili da se tad povrijedio, nas nigdje ne bi bilo. Statistika mu je loša, ali moraš priznati da ima uticaj na igru, pogotovo što više šansi imamo kad je on na terenu.Pantelija je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:44Pa vidi, pisem cinjenice. Mozemo i statistiku uzeti. Nije frka. Vjeruj mi da statistika ubija ga. No nebitno. Ja kazem volio bih da se vrati bolji nego ikad ali nema od toga nista niti ima mjesta.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:39@pantelija
Ma hejtuješ brate, da se ne lažemo. Ne znam što se hvataš stalno za isto.. Ako nekog ne gotiviš, okej, imam i ja par što mi nisu po okusu, ali ne ponavljam to stalno. Eto Hebiba ne možeš, sad si se navalio Ahmetu na kosti. Mislim ne vidim smisao u stalnom ponavljanju, ne sad da ja to ne mogu čitati i da mi smeta.
@bodi
Isto mislimo.
Nađi vremena bem ti.. rijetki su takvi forumaši koji znaju, prate i koji su racionalni.
Ako ti ne vidis koliko je ahmina igra u polju pala, nevezano za golove i ostalo, dakle dueli skok igra, onda fakat ne znam sta pratis. I to def nije dio forme vec iskljucivo koliko moze. A duplo produktivniji bi bio da igra 30-40 min po tekmi. Duplo!
To se moglo i očekivati, nista cudno.Ja da se pitam, u Tuzlu ne bi ni vodio Kovačevića, Oremuša, Miličevića, Pidru, Đokanovića, Rahmanovića, Tatara i Ahmetovića.
To nam je pušiona najveca.Trenutno najbitniji igrac u ekipi iza Tatara.U smislu da povezuje i naprijed i nazad.Falit ce protiv Buducnosti dosta,kako je uletio u sastav tako smo i mi digli igru na veci nivo.kraljlavova je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:56Ne moze jos ovu igrati tek sledecu vuce crveni od prije
Mislim da će ipak protiv Budućnosti Vinko dati prednost Salčinu u odnosu na Pidru. Volio bih vidjeti Zinedina protiv Slobode, također.Historicar je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:03To se moglo i očekivati, nista cudno.Ja da se pitam, u Tuzlu ne bi ni vodio Kovačevića, Oremuša, Miličevića, Pidru, Đokanovića, Rahmanovića, Tatara i Ahmetovića.
Džafić, Hodžić, Dupovac, Šerbečić, Salčin, Pejović, Sušić, Velkoski, Jukić, Fanimo i Handžić su jači od najboljeg Slobodinog tima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], desnibocni, KarloIvandic, tajsamja i 22 gosta.