FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Hoćemo li napasti ili se usidrit u srednjoj trećini i prežati kontru.Ja ne bih srljao,primit ćemo gol i Allahimanet Kup.
Ovo su oni otišli da snimaju šta govore sarajlije.
Smatram da treba, jer sutrasnjom pobjedom ili nerjesenim rezultatom, odnosno prolazom u finale dobivamo na samopuzdanju. Ekipa se psihicki dize i u boljoj atmosferi docekuje Zrinjski i nastavak prvenstva.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Sta bi se moglo pisati ! Pred nama je utakmica koja nam znaci puno, takodje nakon ove utakmice zivot ide dalje, pobijedili ili izgubili. Covjek, u ovom slucaju klub, mora uraditi sve sto je do njega da bi ocekivao uspijeh, dobre rezultate. Mislim da je uradjeno dosta dobrog posla u i oko kluba, uvijek moze bolje normalno. Imamo solidan igracki kadar, imamo odlicne uslove za rad, imamo covjeka koji to sve finansira , vjerovatno bi ga svaki klub pozelio imati ( normalan klub) . U utakmici koja je pred nama, uradjeno je niz stvari, da bi se doslo do uspijeha. Ekipa je posle utakmice u Kaknju otisla za Sarajevo, da bi u miru i izolaciji odradila i provela period do utakmice sa Sarajevom. Imace premije za prolazak u finale kupa (necu iznositi visinu premije, ali za nase uslove, vise nego odlicne ) Sve sto je do kluba , do Azmira, odradjeno je, ostalo je da se uzdamo u nase igrace, malo srece i akobogda bit ce ok. Atmosfera pred utakmicu je dobra, nadajmo se sutra dobroj utakmici i prolazu u finale.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 21 apr 2021, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Hajte, obaradujte nas danas ... vodite nas do finala
Danas dobijamo finaliste Kupa BiH: Borac je već sve riješio, Tuzla City traži iznenađenje na Koševu
Polufinalni mečevi Kupa
Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini polako se približava kraju, a danas ćemo saznati imena finalista Kupa naše zemlje.
21.04.21. 08:59
M. Šljivak
Polufinalni mečevi Kupa
Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini polako se približava kraju, a danas ćemo saznati imena finalista Kupa naše zemlje.
21.04.21. 08:59
M. Šljivak
Vi imate snage za prvo poluvrijeme i tu se gasite.Niste u stanju očekivat pobjedu u Mostaru pa ni protiv Željezničara.Utakmica proti nas danas ostavit će tragove na vama.Vaše pouzdanje je u onih 12 bodova u zadnjim kolima.Ali do tada ćete pasti sa prve pozicije na 2.Borac će zasjesti na prvo mjesto.Ako nas izbacite iz Kupa ,nama dolazite u 29 kolu , svakako ćemo učiniti sve da vam se revanširamo.S druge strane ta utakmica 29 .kola može vas okrijepiti ako danas budete pametni. Evo ruka.....
Decko mi smo Sarajevo mi uvijek ocekujemo pobjedu to što igrace svi potcjenjuju sad ti garantujem da ce goriti prvo danas protiv vas pa u Mostaru.
I naravno da nam je prioritet dupla kruna jer kad si vec tu i treba ti samo neriješeno i pobjeda u finalu zapet ces nema tu puno price.
Sto se tice lige zakomplicirali jesmo, al' 4 boda u naredne dvije utakmice ti donose mnogo i onda kad uporediš s kim konkurenti igraju s kim mi bude ti jasno da i dalje imamo najvece šanse.
Naravno ovo su neke moje prognoze i nade možda se danas baš saseru i prođete nas ne bi me cudilo sekunde baš kao što me ne bi cudilo da bude 3-0.
I naravno da nam je prioritet dupla kruna jer kad si vec tu i treba ti samo neriješeno i pobjeda u finalu zapet ces nema tu puno price.
Sto se tice lige zakomplicirali jesmo, al' 4 boda u naredne dvije utakmice ti donose mnogo i onda kad uporediš s kim konkurenti igraju s kim mi bude ti jasno da i dalje imamo najvece šanse.
Naravno ovo su neke moje prognoze i nade možda se danas baš saseru i prođete nas ne bi me cudilo sekunde baš kao što me ne bi cudilo da bude 3-0.
Ima jos dosta da se igra, svasta se moze izdesavati. Za danas cak mislim da vas prolazimo lakse od ocekivanog. A u 29 kolu isto svasta moze biti...tuzlac je napisao/la: ↑21 apr 2021, 13:26Vi imate snage za prvo poluvrijeme i tu se gasite.Niste u stanju očekivat pobjedu u Mostaru pa ni protiv Željezničara.Utakmica proti nas danas ostavit će tragove na vama.Vaše pouzdanje je u onih 12 bodova u zadnjim kolima.Ali do tada ćete pasti sa prve pozicije na 2.Borac će zasjesti na prvo mjesto.Ako nas izbacite iz Kupa ,nama dolazite u 29 kolu , svakako ćemo učiniti sve da vam se revanširamo.S druge strane ta utakmica 29 .kola može vas okrijepiti ako danas budete pametni. Evo ruka.....
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Mora ovo u drugom puno konkretnije.
Ako sve ostane isto do 60. krenuti na sve ili nista ipak mi ganjamo rezultat.
Nisu nas nešto nadigrali, imamo dovoljno loptu u svom posjedu samo da to pretvorimo u nešto konkretno jer u prvom to nismo uspjevali.
Ako sve ostane isto do 60. krenuti na sve ili nista ipak mi ganjamo rezultat.
Nisu nas nešto nadigrali, imamo dovoljno loptu u svom posjedu samo da to pretvorimo u nešto konkretno jer u prvom to nismo uspjevali.
-
- Kontakt:
Mora ovo bolje ako mislimo u finale. Sporo prenosimo loptu prema naprijed, Nukic iz utakmice u utakmicu izgleda pogubljeniji. Imamo brze igrace, zasto ne probamo 4 4 2 , mora uci jos jedan napadac, da pomogne badjiju. Ja bih izveo Misica , uveo Voju. Probati zabiti gol u drugom.
-
- Kontakt:
Hajde jos jedan ...
-
- Kontakt:
Mislim da je ovo zadnja utakmica Azira na golu.
Vratiti ga klubu X, za njihov rang i jeste.
-
- Kontakt:
Golman Bruka...a nismo mi za vrha...razlika u klasi nazalost ocigledno
-
- Kontakt:
Neznam sta bih rekao, to je ostrenje kurca od strane trenera na nekim igracima, nikad nisam bio za njegovo dovodzenje, nebih da sirim negativu ovdje, posle Kaknja i onakve greske , ostaviti ga na golu, pustiti Nukica da kao muha leti po terenu, izadje na sesnest metara i nesto asistira, umjesto da sutira, nakon cega smo i primili drugi gol i pali. Evo opet Dzafic, Maksimovic na klupi. To je ostrenje kyrca od strane trenera.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:36Mislim da je ovo zadnja utakmica Azira na golu.
-
- Kontakt:
Do 76- te minute igrali smo dobro, nema se tu sta puno pametovati. Nakon onakve greske je normalno da cea pasti psihicki.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:39Golman Bruka...a nismo mi za vrha...razlika u klasi nazalost ocigledno
-
- Kontakt:
Klasa je to jarane sta ljudi rade...to je razlika u ovim utakmicama...mi nemamo tih igracaelvirbaljic je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:44Do 76- te minute igrali smo dobro, nema se tu sta puno pametovati. Nakon onakve greske je normalno da cea pasti psihicki.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 18:39Golman Bruka...a nismo mi za vrha...razlika u klasi nazalost ocigledno
Trenutno korisnika/ca: Nane17, nebeskasila, Quartararo i 20 gostiju.