PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
šamaranje simpatičnih momaka sa grbavice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako ste igrali nekad pred punim Kosevom u Drzavi Bosni i HercegoviniMortemHz je napisao/la:Evo ga ljudinoGoosman je napisao/la:Nije valjda.
Ako ste igrali nekad pred punim kosevom,slobodno okaci.
Slobodno okaci

isto tako nam okaci dokaz da je meljo osudjen za namjestanje u Drzavi Bosni i Hercegovini...nevini nevini željkan
U
ko o čemu, malezijci o posjeti
Vise slova nego njihMortemHz je napisao/la:Idemo se jos jednom prisjetiti jedne od najvecih posjeta ikada sto se tice finala kupa jedine domovine.

sto ste dusmani ovo je sat vremena prije pocetka utakmice, poslije ih je doslo jos 6-7 najmanjebihuzur je napisao/la:Vise slova nego njihMortemHz je napisao/la:Idemo se jos jednom prisjetiti jedne od najvecih posjeta ikada sto se tice finala kupa jedine domovine.
![]()
![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bilo ih je toliko mnogo da jos uvjek izlaze sa stadiona

Ako sad Miske ne ubrza tu gradnju juga, neće nikad!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kazu imace i oni svoj ''zuti zid'' ko oni iz dortmunda..joker90 je napisao/la:Ako sad Miske ne ubrza tu gradnju juga, neće nikad!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:Kazu imace i oni svoj ''zuti zid'' ko oni iz dortmunda..joker90 je napisao/la:Ako sad Miske ne ubrza tu gradnju juga, neće nikad!!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Potrudio sam da brojim koliko sam mogao, ima ih između 100 i 150 na prvoj slici. Trebaju im dati veći jug.bihuzur je napisao/la:Vise slova nego njihMortemHz je napisao/la:Idemo se jos jednom prisjetiti jedne od najvecih posjeta ikada sto se tice finala kupa jedine domovine.
![]()
![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
117...ostalima isteko ugovorSarajevoJeBordo je napisao/la:Potrudio sam da brojim koliko sam mogao, ima ih između 100 i 150 na prvoj slici. Trebaju im dati veći jug.bihuzur je napisao/la:Vise slova nego njihMortemHz je napisao/la:Idemo se jos jednom prisjetiti jedne od najvecih posjeta ikada sto se tice finala kupa jedine domovine.
![]()
![]()
![]()

Više ljudi u kabinu stane na žičari. 
Joj nam finala kupa majko mila, brukanje BH fudbala od strane malih plavih vol.3489. Mene stid više, hajd nemojte et', nemojte zbog saveza i države.

Joj nam finala kupa majko mila, brukanje BH fudbala od strane malih plavih vol.3489. Mene stid više, hajd nemojte et', nemojte zbog saveza i države.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen najjeludji na forumu
uvijek vjerna bordo armija

uvijek vjerna bordo armija
Ako ste igrali nekad pred punim Kosevom u Drzavi Bosni i Hercegovinisvrakino1921 je napisao/la:
Slobodno okaci

Gdje nestade copor?
💩💩
@Goosman hoćete da kažete da država Bosna i Hercegovina postoji od 1996.?
Nemojte onda napadat nacionaliste ovdje (a i inače) kad vam tu priču provuku. Država Bosna postoji od 11. stoljeća, tako da je ova slika iz države Bosne i Hercegovine.
Nemojte onda napadat nacionaliste ovdje (a i inače) kad vam tu priču provuku. Država Bosna postoji od 11. stoljeća, tako da je ova slika iz države Bosne i Hercegovine.

Jel te stid sto ste 1/16 finala kupa dobili nogu u dupe od Mladosti D.K?skoroalen je napisao/la:Više ljudi u kabinu stane na žičari.
💩💩
Nije. Zrinjski je dobio nogu od drugoligaša, to ništa ne mijenja. Je l' vas stid močvare, kanti jupola, kesa na mrežama i ofarbanih lopti? Je l' vas stid jednog razreda srednje mašinske u finalu kupa BiH? Je l' vas stid parola kojim prozivate nas za ono što se vama desilo? I to samo ove sezone, da ne idemo unazad. Pet puta godišnje slike s Grbavice obiđu svijet u negativnom smislu, djeca vam se smiju.Goosman je napisao/la:Jel te stid sto ste 1/16 finala kupa dobili nogu u dupe od Mladosti D.K?skoroalen je napisao/la:Više ljudi u kabinu stane na žičari.
I opet najtrofejniji,najposjeceniji,klub sa najvise navijaca.Dzaba sve.
I stadion svoj imamo.
I stadion svoj imamo.
💩💩
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.