FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2014, 22:47

Joj kad nas Ibrak iznenadi sa nekim skroz lijevim golmanom i to bih najviše volio.
Soldo :pray: :pray: :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 dec 2014, 22:47

Benko je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: znas zasto. Zato sto je mali Piric vec kvalitetniji, a moze se i zaraditi na njemu
a to kaze ko?
prvo piiric nije kvalitetniji, jer da je tako kvalitetan ostao bi u Gentu ili Genku gdje je vec bio
Drugo ima 20-21 godinu i to je samoubistvo za nas da toliko rizikujemo sa djetetom
Trece Koliko je kelava sjedio na klupi toliko je i borjan ali i iric prije slbode i jedan dio prvenstva u slobodi
cetvrto, ti strucnjaci sto pricaju o kelavi ne kazu da ih je upravo kelava (Dinamo) odveo u ligu prvaka, da isti ima iskustvo branjenja kakoo u italiji, tako i u ligi prvaka i el... ima iskustvo osvajanja titula, kupova.. i da ima svega 25-26 godina...
Smijesno je uopste porediti kelavu i bandovica...ali bas smijesno i ko god poredi njih dvojicu za mene je totalni amater sto se tice poznavanja fudbala.
kao i obicno, pises gluposti :stop:

Smijesno porediti Kelavu i Bandovica ? U 5 deka. Uostalom, Bandovic brani ko De Gea kad brani protiv Anamo Onih, meni dovoljno.

Uostalom, mozda ni Kelava ni Piric nece doci ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 dec 2014, 22:49

Pa ne mozes dovesti Pirica da ti odma bude prvi golman, jer nama treba iskusan i provjeren cuvar mreze. Najradije bi Borjana, ali posto je ugovorom vezan za ludogorec do marta, tesko da od njega moze nesta biti. Ali ako dovedemo Pirica, najbolje bi bilo ostaviti ga na posudbu u Slobodi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 dec 2014, 22:50

Ja niti imam sta protiv Kelave,niti nesto podrzavam Pirica.Sta god odluci Uprava ja podrzavam.Kad kazu bolja verzija Bandovica misli se da je Kelava isto kiks golman.Sto se tice Pirica jeste dijete 1994 je godiste.Neces u BiH naci trenera golmana koji za Pirica nije rekao da je golman ekstra.Mana mu je neiskustvo,ali i Cimi kad je dosao istrpili smo ga pa sad se uzimamo dobre pare za njega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 dec 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 24 dec 2014, 22:52

amorovski je napisao/la: Zasto Kelava nije osto u Udineseu? Zasto ne brani u drugoligasu Carpiju? Budi ozbiljan. Kolko si put gledo Kelavu, osim kad je napravio onaj BUM??

Da li znas nacin rada udinezea?
Znas li da je to klub kroz koji, osim Parme, prodefiluje najveci broj igraca u Italiji (i u Evropi)?
U biti, u Udinama imas određeni rok u kojem imas vremena da se dokazes, ako ne uspijes dolazi novi mladi igrac (golman) sve dok ne pogode sa njim. Kelava je imao jako los start i imao je nesrecu da je drugi golman bio jednake kvalitete. Nakon toga nije se uspio vratiti, s tim sto je biti golman u italiji i zadrzati jedinicu velika stvar jer se zna da italija gledano sveukupno ima mozda najjacu skolu golmana.

Dakle, pitas zasto nije ostao u Udinezeu a ne pitas zasto piric nije ostao u jednom Gneku.. ili zasto borjan nije ostao u ludogorecu ili nekom drugom klubu? da to nije malo dvolično?
Jer vidi, Udineze uz Porto ima najbolji skauting u evropi i sigurno je to klub koji nikad nebi uzeo nesto sto nema materijala. Međutim, Kelava nije imao taj psihološki momanat i nije uspio izboriti se za broj jedan. Nakon toga dolazi do psiholoskog pada i od treceg golmana odlazi na posudbu. Posudbe su zeznuta stvar, vidio si Delača... jedna greska, noga... a duplo bolji od kiksera bandovica... ali je to posudba, nisi njihov golman... pad psiholoski... siguran samda bi isti Kelava koji ima vise iskustva nego tri Pirica i dva Borjana ovdje zablistao jer zeli da se vrati u svijet ffudbala..

B.L. prvo malo postovanja kada kazes da pisem gluposti... drugo, reci da je kikser bandovic u rangu sa kelavom je samoubistvo, bandovic je golman koji je branio u sirokom, velezu i sarajevu i svaki prelazak granice je bio da ode na more da se okupa... toliko
a kostao nas je preko milion i pol maraka DIREKTNO!

AMY@ CIMI BI I DALJE BIO PROSJEK DA NIJE JAJALO BIO U FKS

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 dec 2014, 22:54

tebra forum je. Nije duel ala Backovic - Fazlija, mozes mi slobodno i psovati necu se naljutiti. A nisam svakako nista strasno rekao. Vidis da se 1% FKS forumske zajednice slaze s tobom. Kelava jednostavno niej golman koji ce donijeti prevagu. Nije to ni Piric, ali prije bi njega doveo jer je za mene i kvalitetniji i ima daleko veci potencijal.

Uostalom, ja sam za trecu opciju :)

P.S.

Ok, ali nas je i kostao prvog trofeja nakon toliko godina ;) I vadio nas neke tekme prosle polusezone u domacem prvenstvu, odbranio onaj zicer Bajicu na golubarniku... Ni bolji ni losiji od onoga sto smo imali

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 dec 2014, 22:56

amypitar je napisao/la:Ja niti imam sta protiv Kelave,niti nesto podrzavam Pirica.Sta god odluci Uprava ja podrzavam.Kad kazu bolja verzija Bandovica misli se da je Kelava isto kiks golman.Sto se tice Pirica jeste dijete 1994 je godiste.Neces u BiH naci trenera golmana koji za Pirica nije rekao da je golman ekstra.Mana mu je neiskustvo,ali i Cimi kad je dosao istrpili smo ga pa sad uzmemo dobre pare na njemu.

Nije baš ukusno porediti Cimija i Pirića.
Sigurno je da je mali potencijal, ali nama treba neko ko će odmah stati na gol i da više ne strepimo kad lopte ide prema njemu. Znači treba nam profil Begovića :kafa:
Što kaže @Evolution87, ako već financijski možemo izdržati potpiši Pirića (minimalno tri godine) i ostavi ga u Tuzli na posudbu da stiče iskustvo.
@ljiljane
I ja sam za treću opciju, mada bih mogao progutati dolazak Kelave, jer smatram da je malo bolji od Bandovića, ali samo ako potpiše dugogodišnji ugovor, nikakve posudbe.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 dec 2014, 23:06

Ma kakva crna posudba, nista od te ljubavi :nedam:

jandro
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la jandro » 24 dec 2014, 23:08

Benko je napisao/la:
amorovski je napisao/la: Zasto Kelava nije osto u Udineseu? Zasto ne brani u drugoligasu Carpiju? Budi ozbiljan. Kolko si put gledo Kelavu, osim kad je napravio onaj BUM??

Da li znas nacin rada udinezea?
Znas li da je to klub kroz koji, osim Parme, prodefiluje najveci broj igraca u Italiji (i u Evropi)?
U biti, u Udinama imas određeni rok u kojem imas vremena da se dokazes, ako ne uspijes dolazi novi mladi igrac (golman) sve dok ne pogode sa njim. Kelava je imao jako los start i imao je nesrecu da je drugi golman bio jednake kvalitete. Nakon toga nije se uspio vratiti, s tim sto je biti golman u italiji i zadrzati jedinicu velika stvar jer se zna da italija gledano sveukupno ima mozda najjacu skolu golmana.

Dakle, pitas zasto nije ostao u Udinezeu a ne pitas zasto piric nije ostao u jednom Gneku.. ili zasto borjan nije ostao u ludogorecu ili nekom drugom klubu? da to nije malo dvolično?
Jer vidi, Udineze uz Porto ima najbolji skauting u evropi i sigurno je to klub koji nikad nebi uzeo nesto sto nema materijala. Međutim, Kelava nije imao taj psihološki momanat i nije uspio izboriti se za broj jedan. Nakon toga dolazi do psiholoskog pada i od treceg golmana odlazi na posudbu. Posudbe su zeznuta stvar, vidio si Delača... jedna greska, noga... a duplo bolji od kiksera bandovica... ali je to posudba, nisi njihov golman... pad psiholoski... siguran samda bi isti Kelava koji ima vise iskustva nego tri Pirica i dva Borjana ovdje zablistao jer zeli da se vrati u svijet ffudbala..

B.L. prvo malo postovanja kada kazes da pisem gluposti... drugo, reci da je kikser bandovic u rangu sa kelavom je samoubistvo, bandovic je golman koji je branio u sirokom, velezu i sarajevu i svaki prelazak granice je bio da ode na more da se okupa... toliko
a kostao nas je preko milion i pol maraka DIREKTNO!

AMY@ CIMI BI I DALJE BIO PROSJEK DA NIJE JAJALO BIO U FKS
mora da je to. nema drugog objasnjenja :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 dec 2014, 23:08

Ja sam se samo nadovezao da mladog igraca moras istrpiti,jer kod njih dolazi do oscilacija u igri.Pa sam zbog toga spomenuo Cimirota.Pa Cimi kad je tek dosao pola istoka je pitao ko je ovog malca doveo.Sa mladim treba rizikovati,kasnije ti vrate visestruko.Zelim u ekipi vidjeti;Andzusica,Pirica,Hrustemovica,Cimija,Radovca,Duljevica.Sa ovim momcima iduce god.napadamo grupnu fazu.Ovakve mlade igrace drugi klubovi Premijer lige mogu samo sanjati.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 dec 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 24 dec 2014, 23:09

Ja imam informaciju od poznanika koji je blizak mladom Piricu da ako se dogovori sa njim da bi mogao potpisati na 4,5 sa nasim klubom

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 dec 2014, 23:16

Pirica obavezno, uz ugovor od 5 godina, da li kao jedinicu ili rezervu, nije vazno, neka ga tu, nek se druzi sa nama.
F.K.SARAJEVO

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 dec 2014, 23:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakva crna posudba, nista od te ljubavi :nedam:
ako ga kaparisemo, po meni bi to bila najbolja solucija. ostavimo ga slobodi barem do kraja sezone, jer jos je on zelen da nam bude prva opcija na golu.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 dec 2014, 23:18

Evolution87 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakva crna posudba, nista od te ljubavi :nedam:
ako ga kaparisemo, po meni bi to bila najbolja solucija. ostavimo ga slobodi barem do kraja sezone, jer jos je on zelen da nam bude prva opcija na golu.

Ma mislio sam na Kelavu, ako ga bas moramo dovesti, a nadam se da necemo :pray:

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 24 dec 2014, 23:19

molotovljev je napisao/la:Pirica obavezno, uz ugovor od 5 godina, da li kao jedinicu ili rezervu, nije vazno, neka ga tu, nek se druzi sa nama.
Obzirom da je Keno mlad postoji mogucnost da potpise na 4,5 godine dosta je i to !!

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 24 dec 2014, 23:19

Koga god dovedu, znam da ce dovest najboljeg sto mozemo u tom trenutku. Apsolutno povjerenje u ljude zaduzene za taj segment. Samo mi nisu jasni ovi koji pisu hajmo ga uzet slobodi i ostavit ga kod njih na posudbu, pa ljudi dragi on je njih predao na arbitrazuzbog dugovanja. Zar mislite da bi sloboda pristala na posudbu, cisto sumnjam.
since 1973

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 24 dec 2014, 23:19

Evolution87 je napisao/la:

apsolutno, 90% klubova bi ga prihvatilo da im bude prvi golman a da ga mi plaćamo... jednu sezonu na posudbi dok mi ne izguramo godinu-godinu i pol sa kvalitetnim i iskusnim i onda ga vratiti

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 24 dec 2014, 23:27

onako je napisao/la:Koga god dovedu, znam da ce dovest najboljeg sto mozemo u tom trenutku. Apsolutno povjerenje u ljude zaduzene za taj segment. Samo mi nisu jasni ovi koji pisu hajmo ga uzet slobodi i ostavit ga kod njih na posudbu, pa ljudi dragi on je njih predao na arbitrazuzbog dugovanja. Zar mislite da bi sloboda pristala na posudbu, cisto sumnjam.

Njegov menadjer je predao iz razloga zato sto mu sloboda duguje ne znam tacno koliku sumu za njega

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 24 dec 2014, 23:30

bakehz87 je napisao/la:
onako je napisao/la:Koga god dovedu, znam da ce dovest najboljeg sto mozemo u tom trenutku. Apsolutno povjerenje u ljude zaduzene za taj segment. Samo mi nisu jasni ovi koji pisu hajmo ga uzet slobodi i ostavit ga kod njih na posudbu, pa ljudi dragi on je njih predao na arbitrazuzbog dugovanja. Zar mislite da bi sloboda pristala na posudbu, cisto sumnjam.

Njegov menadjer je predao iz razloga zato sto mu sloboda duguje ne znam tacno koliku sumu za njega
nije sloboda jedini tim u PL
ja garantujem da bi 80-90% klubova jedva cekalo Pirica kao golmana kojeg mi plaćamo jer sastavljaju kraj sa krajem

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 24 dec 2014, 23:33

Ma ok, nego bezveze se spominje sloboda, ima sto kazes drugih klubova koji bi to prihvatili sa zadovoljstvom.
since 1973

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Fouzi1, mercurial, Pact1921, umrobihzbogtebe1946 i 48 gostiju.