Soldo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kao i obicno, pises glupostiBenko je napisao/la:a to kaze ko?Bosniacum Lilium je napisao/la: znas zasto. Zato sto je mali Piric vec kvalitetniji, a moze se i zaraditi na njemu
prvo piiric nije kvalitetniji, jer da je tako kvalitetan ostao bi u Gentu ili Genku gdje je vec bio
Drugo ima 20-21 godinu i to je samoubistvo za nas da toliko rizikujemo sa djetetom
Trece Koliko je kelava sjedio na klupi toliko je i borjan ali i iric prije slbode i jedan dio prvenstva u slobodi
cetvrto, ti strucnjaci sto pricaju o kelavi ne kazu da ih je upravo kelava (Dinamo) odveo u ligu prvaka, da isti ima iskustvo branjenja kakoo u italiji, tako i u ligi prvaka i el... ima iskustvo osvajanja titula, kupova.. i da ima svega 25-26 godina...
Smijesno je uopste porediti kelavu i bandovica...ali bas smijesno i ko god poredi njih dvojicu za mene je totalni amater sto se tice poznavanja fudbala.
Da li znas nacin rada udinezea?amorovski je napisao/la: Zasto Kelava nije osto u Udineseu? Zasto ne brani u drugoligasu Carpiju? Budi ozbiljan. Kolko si put gledo Kelavu, osim kad je napravio onaj BUM??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije baš ukusno porediti Cimija i Pirića.amypitar je napisao/la:Ja niti imam sta protiv Kelave,niti nesto podrzavam Pirica.Sta god odluci Uprava ja podrzavam.Kad kazu bolja verzija Bandovica misli se da je Kelava isto kiks golman.Sto se tice Pirica jeste dijete 1994 je godiste.Neces u BiH naci trenera golmana koji za Pirica nije rekao da je golman ekstra.Mana mu je neiskustvo,ali i Cimi kad je dosao istrpili smo ga pa sad uzmemo dobre pare na njemu.
mora da je to. nema drugog objasnjenjaBenko je napisao/la:Da li znas nacin rada udinezea?amorovski je napisao/la: Zasto Kelava nije osto u Udineseu? Zasto ne brani u drugoligasu Carpiju? Budi ozbiljan. Kolko si put gledo Kelavu, osim kad je napravio onaj BUM??
Znas li da je to klub kroz koji, osim Parme, prodefiluje najveci broj igraca u Italiji (i u Evropi)?
U biti, u Udinama imas određeni rok u kojem imas vremena da se dokazes, ako ne uspijes dolazi novi mladi igrac (golman) sve dok ne pogode sa njim. Kelava je imao jako los start i imao je nesrecu da je drugi golman bio jednake kvalitete. Nakon toga nije se uspio vratiti, s tim sto je biti golman u italiji i zadrzati jedinicu velika stvar jer se zna da italija gledano sveukupno ima mozda najjacu skolu golmana.
Dakle, pitas zasto nije ostao u Udinezeu a ne pitas zasto piric nije ostao u jednom Gneku.. ili zasto borjan nije ostao u ludogorecu ili nekom drugom klubu? da to nije malo dvolično?
Jer vidi, Udineze uz Porto ima najbolji skauting u evropi i sigurno je to klub koji nikad nebi uzeo nesto sto nema materijala. Međutim, Kelava nije imao taj psihološki momanat i nije uspio izboriti se za broj jedan. Nakon toga dolazi do psiholoskog pada i od treceg golmana odlazi na posudbu. Posudbe su zeznuta stvar, vidio si Delača... jedna greska, noga... a duplo bolji od kiksera bandovica... ali je to posudba, nisi njihov golman... pad psiholoski... siguran samda bi isti Kelava koji ima vise iskustva nego tri Pirica i dva Borjana ovdje zablistao jer zeli da se vrati u svijet ffudbala..
B.L. prvo malo postovanja kada kazes da pisem gluposti... drugo, reci da je kikser bandovic u rangu sa kelavom je samoubistvo, bandovic je golman koji je branio u sirokom, velezu i sarajevu i svaki prelazak granice je bio da ode na more da se okupa... toliko
a kostao nas je preko milion i pol maraka DIREKTNO!
AMY@ CIMI BI I DALJE BIO PROSJEK DA NIJE JAJALO BIO U FKS
ako ga kaparisemo, po meni bi to bila najbolja solucija. ostavimo ga slobodi barem do kraja sezone, jer jos je on zelen da nam bude prva opcija na golu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakva crna posudba, nista od te ljubavi
Ma mislio sam na Kelavu, ako ga bas moramo dovesti, a nadam se da necemoEvolution87 je napisao/la:ako ga kaparisemo, po meni bi to bila najbolja solucija. ostavimo ga slobodi barem do kraja sezone, jer jos je on zelen da nam bude prva opcija na golu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakva crna posudba, nista od te ljubavi
Obzirom da je Keno mlad postoji mogucnost da potpise na 4,5 godine dosta je i to !!molotovljev je napisao/la:Pirica obavezno, uz ugovor od 5 godina, da li kao jedinicu ili rezervu, nije vazno, neka ga tu, nek se druzi sa nama.
apsolutno, 90% klubova bi ga prihvatilo da im bude prvi golman a da ga mi plaćamo... jednu sezonu na posudbi dok mi ne izguramo godinu-godinu i pol sa kvalitetnim i iskusnim i onda ga vratitiEvolution87 je napisao/la:ako ga kaparisemo, po meni bi to bila najbolja solucija. ostavimo ga slobodi barem do kraja sezone, jer jos je on zelen da nam bude prva opcija na golu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakva crna posudba, nista od te ljubavi
onako je napisao/la:Koga god dovedu, znam da ce dovest najboljeg sto mozemo u tom trenutku. Apsolutno povjerenje u ljude zaduzene za taj segment. Samo mi nisu jasni ovi koji pisu hajmo ga uzet slobodi i ostavit ga kod njih na posudbu, pa ljudi dragi on je njih predao na arbitrazuzbog dugovanja. Zar mislite da bi sloboda pristala na posudbu, cisto sumnjam.
nije sloboda jedini tim u PLbakehz87 je napisao/la:onako je napisao/la:Koga god dovedu, znam da ce dovest najboljeg sto mozemo u tom trenutku. Apsolutno povjerenje u ljude zaduzene za taj segment. Samo mi nisu jasni ovi koji pisu hajmo ga uzet slobodi i ostavit ga kod njih na posudbu, pa ljudi dragi on je njih predao na arbitrazuzbog dugovanja. Zar mislite da bi sloboda pristala na posudbu, cisto sumnjam.
Njegov menadjer je predao iz razloga zato sto mu sloboda duguje ne znam tacno koliku sumu za njega
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Fouzi1, mercurial, Pact1921, umrobihzbogtebe1946 i 48 gostiju.