Zar nisam vazda bila realna, bez obzira na nacionalnu pripadnost?MocMahale444 je napisao/la:
Ipak je on vas da tako pises. Vazno je da si ti udure a za nas vec znaju

Vidim da si boljeg raspolozenja, drago mi je.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zar nisam vazda bila realna, bez obzira na nacionalnu pripadnost?MocMahale444 je napisao/la:
Ipak je on vas da tako pises. Vazno je da si ti udure a za nas vec znaju
Jasta plaho plemenita osoba a narocito realna to si ti.rasavoje je napisao/la:Zar nisam vazda bila realna, bez obzira na nacionalnu pripadnost?MocMahale444 je napisao/la:
Ipak je on vas da tako pises. Vazno je da si ti udure a za nas vec znaju![]()
Vidim da si boljeg raspolozenja, drago mi je.
Zamalo pa komšilukrasavoje je napisao/la:Visoko ni'e komsiluk.
Da nije oke i forumska raja rekao bi joj koju pomalo pametnu. Izaziva trazi guzici cepa.Raonffa je napisao/la:Zamalo pa komšilukrasavoje je napisao/la:Visoko ni'e komsiluk.
Žensko + navijač FKS, halalimo li joj?MocMahale444 je napisao/la:Da nije oke i forumska raja rekao bi joj koju pomalo pametnu. Izaziva trazi guzici cepa.Raonffa je napisao/la:Zamalo pa komšilukrasavoje je napisao/la:Visoko ni'e komsiluk.
Između milje i milje i pomma_hz je napisao/la:Sta kaze Drakulin sc portal 1 500 ljudi na tekmi hahahhaha
Da pišaš stojeci?rasavoje je napisao/la:Boze, oprosti im, ne znaju.
Raonffa je napisao/la:Žensko + navijač FKS, halalimo li joj?
Savez : 3600mma_hz je napisao/la:Sta kaze Drakulin sc portal 1 500 ljudi na tekmi hahahhaha
Otkud ih ovoliko punoMortemHz je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ShahaahhaZukanovic je napisao/la:Savez : 3600mma_hz je napisao/la:Sta kaze Drakulin sc portal 1 500 ljudi na tekmi hahahhaha
Hoces kockicu cokolade, da se smiris?MocMahale444 je napisao/la:
Maskirali su se u boje tribine da naprave koreografiju da im Balkan zavidi!joker90 je napisao/la: Ima li slika ostalih tribina da se ovdje postavi? Zanima me posjeta na istoku, zeljinoj ljepotici od tribine! Docekala je svoje prvo finale, siguran sam da je ambijent bio nezaboravan danas!
rasavoje je napisao/la:Hoces kockicu cokolade, da se smiris?MocMahale444 je napisao/la:
Jest kad se podjeli sa 10Zukanovic je napisao/la:Savez : 3600mma_hz je napisao/la:Sta kaze Drakulin sc portal 1 500 ljudi na tekmi hahahhaha
Prvi maj. ROja iz sarajva otisli kuci na kosovo.Brcanskamalta je napisao/la:Sto je ovakva posjeta bila jbt ipak finale kupa ne razumijem bgm sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.