FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ppero8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ppero8 » 23 dec 2014, 18:06

Onaj Škuletić iz Partizana je isto prešao u Lil

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 23 dec 2014, 19:00

Lille je dobar za razvoj mladog igraca. Dobro bi bilo da nam ga iskesiraju sad i ostave na posudbi do kraja sezone + Evropa, akonje uopste istina

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 23 dec 2014, 19:15

januar071 je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Mislim da je Paja u svemu ovome nekorektan i pokusava usporiti izgradnju a zna da ce se kamp izgraditi! To ti je sindrom "kad ne mogu ja, nek' ne moze niko" a Paja je takav i svoju "ljubav" prema klubu je pokazao vise puta. Svjestan je da ga glaba i izmislja sporove ali to je zavrseno!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Upravo to.
Ja se sjetim rata ,kad su ljudi iz okolnih brda Sarajeva(srusena kuca) silazili u grad, i uzimali vojne stanove.Kuca se popravi,ali valja ponovo u brdo,a ovde tramvaj pored nosa. :crazy: Covjek se navikne na dobro,i onda se tesko vratiti u stvarnost.Tako i Paja.Kurcio se kao fudbaler,patriota,Srbin.Prolazilo mu je to jedan period ,i sad postepeno to lapi ,to vise niko ne benda,i to njemu polako pocinje da smeta.
Mislim da Paja polako gubi kompas. :
Šta ti znači ovo "valja ponovo u brdo" itd ?

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 23 dec 2014, 19:48

jedan igrac je blizu odlaska,,,zelim mu puno sreceeeeeeeeeeee,,u daljnjoj karijeri i hvala mu za sve sto je uradio za klub,,,iznenadjenje ce biti klub za koji ce potpisati,,a mozda i nije iznenadjenje,,,ko zna :D :tokralju: :kafa:

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 23 dec 2014, 20:06

farukzidane je napisao/la:jedan igrac je blizu odlaska,,,zelim mu puno sreceeeeeeeeeeee,,u daljnjoj karijeri i hvala mu za sve sto je uradio za klub,,,iznenadjenje ce biti klub za koji ce potpisati,,a mozda i nije iznenadjenje,,,ko zna :D :tokralju: :kafa:
Jesi to opet iščito detaljno sve moguće portale, pa šatro skonto da imaš informaciju iz prve ruke, još uvijek si najjači, pratim forume svih klubova, al ti si bez premca, ima nas podosta koji svaki dan sa neobičnom srećom čekamo šta ćeš napisat, tako da znaš da imaš jedan jak fan klub i ne bi te mijenjali za vreću dukata :)

Daj još koju iz prve ruke, al molim te :)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 dec 2014, 20:06

farukzidane je napisao/la:jedan igrac je blizu odlaska,,,zelim mu puno sreceeeeeeeeeeee,,u daljnjoj karijeri i hvala mu za sve sto je uradio za klub,,,iznenadjenje ce biti klub za koji ce potpisati,,a mozda i nije iznenadjenje,,,ko zna :D :tokralju: :kafa:
Cemu tolika tajanstvenost :-o podijeli taj info sa nama :-D

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 23 dec 2014, 20:09

esprit24 je napisao/la:
Cemu tolika tajanstvenost :-o podijeli taj info sa nama :-D

Zna ce se,,vjerovatno ubrzo,,,osim ako ,,nedaj boze to propadne,,ali,,toliko je ovo ozbiljno,,da se tesko to moze desiti, :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 dec 2014, 20:18

Ovo danas procitao za Cimirota na portalima pa sad fol insajder. :D Ako si tako siguran da ce se to ostvariti napisi da vidimo, a ne ovako suplju bacat..
Bahati, bahati Željkan!
1946

januar071
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la januar071 » 23 dec 2014, 20:25

Ma procitao kao i mi za Cimirota.:mrgreen:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 23 dec 2014, 20:29

joker90 je napisao/la:Ovo danas procitao za Cimirota na portalima pa sad fol insajder. :D Ako si tako siguran da ce se to ostvariti napisi da vidimo, a ne ovako suplju bacat..
ako mislis da sam procitao,,,ubrzo ces saznati,,,a da li znam i to ces brzo vidjeti,,ovo cimirot i Lil,,,nema veze sa vezom,,po tom ces vidjeti dali znam ili ne,,,CIMI,,,i Lil,,,nistaaaaa,,ja necitam portale,,,nase,,skoro nikako,,,,pozz

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 23 dec 2014, 20:31

januar071 je napisao/la:Ma procitao kao i mi za Cimirota.:mrgreen:
Ne pratiš ti rad FarukaZidane, izgleda, hahaha, vjeruj mi najjači, da njega nema mi bi umirali od dosade, lupi par tajnovitih, i šta god se ikad dogodi, onda on šatro namigne, kao znao je, ma da ga nema trebalo bi ga izmislit, samo ga prati ba :)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 23 dec 2014, 20:32

Ovaj ublehas se majkom kleo da je vidio Grahovca u prostorijama kluba :kafa: u 12 navecer

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 23 dec 2014, 20:42

blavor je napisao/la:
januar071 je napisao/la:Ma procitao kao i mi za Cimirota.:mrgreen:
Ne pratiš ti rad FarukaZidane, izgleda, hahaha, vjeruj mi najjači, da njega nema mi bi umirali od dosade, lupi par tajnovitih, i šta god se ikad dogodi, onda on šatro namigne, kao znao je, ma da ga nema trebalo bi ga izmislit, samo ga prati ba :)

Ma pratio sam ga jedno vrijeme.Nikad nije rekao ime pojacanja.Nesto kao najavi bice sutra,prekosutra ni tad nije pogodio.Cuj kao on zna nece u Lil.Pa i ja sumnjam da ce preci u Lil.Vece su mu sanse da pogodi da nece,nego da kaze ime gdje ce.Sto nije par dana kad zna najavio Cimijev odlazak.Pojma on nema.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 dec 2014, 20:46

Slobodno napisi ime, nece propasti ako se napise ime, ne odnosi se na tebe, nego to mi je jedna od najjacih teorija, necu da napisem propasce transfer jer se napisao na forumu :lol:
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 23 dec 2014, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 23 dec 2014, 20:46

Hvala klubu na odlicno organizovanom djeljenju paketica veceras za nase najmladje clanove. Zaista sam uzivao kao i mnogi koji su bili, a bilo je bruka ljudi sa djecicom. "Biti srcem vezan u tome lezi snaga" :-)

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 dec 2014, 20:53

Aaa jeste nestrpljivi :wtf: :wtf:

Laže ne laže nije ni bitno, valjda ima svoje razloge zašto piše.
Sačekajmo nekoliko dana, siguran sam da se do nove godine ništa neće znati, Ibraković na zimovanju, prelazni rok još nije ni počeo. Znam nije lako, pecka i mene ali ne razmišljam previše o tome, mnogo je drugih pozitivnih stvari u i oko kluba kojima sam prezadovoljan. I o tome imamo šta pričati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 dec 2014, 20:55

farukzidane je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ovo danas procitao za Cimirota na portalima pa sad fol insajder. :D Ako si tako siguran da ce se to ostvariti napisi da vidimo, a ne ovako suplju bacat..
ako mislis da sam procitao,,,ubrzo ces saznati,,,a da li znam i to ces brzo vidjeti,,ovo cimirot i Lil,,,nema veze sa vezom,,po tom ces vidjeti dali znam ili ne,,,CIMI,,,i Lil,,,nistaaaaa,,ja necitam portale,,,nase,,skoro nikako,,,,pozz
Kako cu vidjeti da li znas ili ne kad nisi nista konkretno napisao?? Ime neko, nesto? Ovako sta god se desi ti mozes reci:ETO GA, JESAM JA GOVORIO! Ili ime ili nemoj raju bezveze navlaciti da se zainteresuju i nadaju..
Bahati, bahati Željkan!
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 23 dec 2014, 20:57

ja ne znam samo sto se lozite na ove izjave pojedinih insajdera... ovu polusezonu niko nije nista pogodio, radi se u tajnosti, i bit ce aBD objave na zvanicnoj i zavrseno, nema potrebe o nagadjanju, hvala Bogu potpisan je ugovor o izgradnji kampa moze se i o tome pisati... Ibrak je svakako na odmoru do NG, a msm u danasnjem Avazu da pise da nece biti pojacanja do iza NG...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 23 dec 2014, 21:06

ime necu govoriti,,,ko me zna licno ovdje sa foruma,,njemu sam otkrio jedan dio od onog sto znam,,rekao sam sve sto mogu reci,,dosta,,,i nemam namjeru se ovdje s nikim sada prepirati ili slicno,,nikog netjeram da vjeruje ili ne,,, da li ja lupam ili ne,,i to je nebitno,,,svako ima pravo da i pise i govori sta zeli i misli,,,Kad sam govorio za Kalasija,,pola ljudi na forumu nisu imali pojma ko je on,, a kamoli nesto vise,,transfer se jeste odvukao jako dugo,,,razloge svi znamo,,,i tada sam ih napisao ovdje na forumu i dalje je bilo jako puno onih koji su smatrali da lazem,,,niti sam ja to pisao da bi nekog ubijedio da vjeruje ili ne,,,ali on je bio prvo pojacanje kluba.,,a zadnji je zaigrao,,,i to niko nije mogao da predvidi da ce se tako sve to odigrati, a desilo se,,i ono sto je najbitnije on je postao igrac kluba,,toliko,,pozz

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 dec 2014, 21:07

Ma sve neka teče svojim tokom.

Zaista me raduje ovo potpisivanje ugovora za kamp, daleko je to još od realizacije ali ide polako. Siguran sam to neće ići lako i da će još biti raznih prepreka raznih ljudi koji će tražiti svoj dio kolača u tome. Jbg ovo je ipak Bosna. Ali imamo sposobne ljude kojima je FK Sarajevo na prvom mjestu i ne plašim se ni malo. Samo treba biti strpljiv.

Bio sam u Bodro kućici, lijepo je gore i svi bi trebali otići. Fina je ponuda, cijene su takve kakve jesu ali se uvijek može naći nešto za svačiji džep. Super stvar svakako.
Gledam i ovu galeriju na klixu sa podjele paketića... :o :o koliko se mališana okupiloooo... Rastemo još više uz nove generacije poklonika Bordo boje :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”