Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
https://www.facebook.com/pages/Januzaj- ... 8157847603" onclick="window.open(this.href);return false;
Idemoo like pa idemo po pare !
Idemoo like pa idemo po pare !
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
e jes mi petak...
e jes mi petak...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Konačno je došao i ovaj petak, da ne slušam iz dana u dan pitanja "E oćeš li u Slogu". Samo sad moram trpiti prepričavanja doživljaja sa toliko najavljivanog partija 

Ja te volim, volim Željo..
- Evolution87
- Kontakt:
Cestitke 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Tako brate dragi, mani se voajera, on ti ništa dobro neće donijeti, a menadžment hoćenedim93 je napisao/la:Položio menadžment

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ide voajerovim stopama, zar nije očigledno. Ekonomi, taman kad se Voajer oprosti od Arsenala pojaviće se iznenada mladi Nedim93 koji će nastavit njegovu politiku.Virtu4l je napisao/la:Tako brate dragi, mani se voajera, on ti ništa dobro neće donijeti, a menadžment hoćenedim93 je napisao/la:Položio menadžment

tako jeChapman je napisao/la:Pa ide voajerovim stopama, zar nije očigledno. Ekonomi, taman kad se Voajer oprosti od Arsenala pojaviće se iznenada mladi Nedim93 koji će nastavit njegovu politiku.Virtu4l je napisao/la:Tako brate dragi, mani se voajera, on ti ništa dobro neće donijeti, a menadžment hoćenedim93 je napisao/la:Položio menadžment

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
deja vu..
Broj postova ce naglo da opadne.Dex je napisao/la: Imam ja, al od sljedeće godine :ugeek:

Bravo majstore.Narin je napisao/la:deja vu..

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Fakat,tema chat i ljubav i sex,ovo mi se vec desilo jednom,sve sam unaprijed otprilike znao sta ce biti napisano,cak i sliku onog velikog sa ljubav i sex,ne znam ko je postavio,sjetih se odma toga,kad scrollam dole kad vidim to.. 

nema vezeGreivis je napisao/la:Mislim da te niko ne konta.

- legenda reala
- Kontakt:
Grenvise :cmok:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I meni tako neki dan u tramvaju...Narin je napisao/la:Fakat,tema chat i ljubav i sex,ovo mi se vec desilo jednom,sve sam unaprijed otprilike znao sta ce biti napisano,cak i sliku onog velikog sa ljubav i sex,ne znam ko je postavio,sjetih se odma toga,kad scrollam dole kad vidim to..

FORZA MARŠAL !!!
:cmok:legenda reala je napisao/la:Grenvise :cmok:
Eno spominjes se na onoj drugoj temi.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
a jedini me ti razumijes izgleda..hodža je napisao/la:I meni tako neki dan u tramvaju...Narin je napisao/la:Fakat,tema chat i ljubav i sex,ovo mi se vec desilo jednom,sve sam unaprijed otprilike znao sta ce biti napisano,cak i sliku onog velikog sa ljubav i sex,ne znam ko je postavio,sjetih se odma toga,kad scrollam dole kad vidim to..

a nisu problemi gre

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 101 gost.