FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 11 jan 2010, 01:44

pile87 je napisao/la:
droba je napisao/la:pile jeli to mozda naznaka da Mujic dolazi kod nas???
Ne znam, bilo je takvih mahalanja ali nisam siguran!Sve sto znam je da je definitivno rascistio sa slobodom a bilo je price da ce raskinut ugovor sa njima i doci nama, Amar je otputovao vani jos prosle sedmice pa i ne znam bas.
U pravu si,Amar nije tu i nece biti ovih dana,dok se on ne vrati necemo mnogo saznati o bilo kojem mogucem transferu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 jan 2010, 02:01

Jedan od najtalentovanijih napadača Premijer lige BiH Muhamed Mujić, blizu je odlaska sa Tušnja. Naime, Mujić je u Slobodu došao iz banovićke Budućnosti, međutim, njegov talenat zbog kojeg je i doveden na Tušanj, više su prepoznavali selektori omladinskih reprezentacija BiH, nego li treneri tuzlanskog premijerligaša.

Mujić je više dobijao šansu u reperezentativnim selekcijama BiH (posebno u juniorskoj) ne li u svom klubu. Kako sada stvari stoje, odlučio je potražiti klub gdje bi svoju karijeru ponovo mogao vratiti na uzlaznu putanju.

Prema posljednjim informacijama, mladi napadač bi mogao na proljeće obući dres sarajevskog Željezničara.

- A, Mujić, pa tu je on, tu je, vidjet ćemo - kazao nam je jučer Nijaz Brković, potpredsjednik Željezničara upitan da prokomentira informacije da talentovani napadač Tuzlaka uskoro stiže u «Plavi salon» na potpis.

Brković nije želio ni potvrditi, a ni demantovati informaciju da je Mujić jedna od opcija za dolazak na Grbavicu, a dok smo razgovarali saznali smo da se trenutno nalazi u Tuzli!

San.ba
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 11 jan 2010, 02:43

tax je napisao/la:ode ovaj karadzic ili kako vec u slobodu
Ma neka ide koji ce nam lik nidje veze ,a cisto sumljm da bih ga Amar i uzeo

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 11 jan 2010, 02:45

Mujic bi nam dobro dosao, super pojacanje :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jan 2010, 03:28

edotm87 je napisao/la:
tax je napisao/la:meni nije jasno pratim zelju i sve
kad su se nasi navijaci preobrazili od istinskih navijaca koji su dolazili u plavim majcama ili bijelim u neke ultra mega opasne casualce u crnim jaknama tenama
zaista nam je potreban pravi vodja kako na terenu tak i na tribinama
sta treba da dolazimo s onim salovima, kapama i dresovima s pijace, na kojim najvise zarade turci i kinezi... :roll: i da treba nam vodje koji ces nas voditi tako sto ce krasti dinamove pjesme... :roll: vise mi se svidja ovaj novi ultra stil, i nase pjesme...
@droba jok uzeo je ispisnicu da predje u Travnik... ;)
Normalne salove moze udruzenje praviti i naravno da sve treba samo kod njih kupovati, al ovi bar kodovi (gelenderi :mrgreen: ) su vala za zabarskih trenera da se uvlace navijacima :mrgreen: Super su oni kao osvjezenje, ne kazem da su ruzni, daleko od toga al vala ljepota kad ga rasiris i na njemu pise "F.K. Zeljeznicar" i sl, ne znam mozda je do mene, mozda se ostarilo :mrgreen: i sveti dres rulz, screw prdi fery :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 11 jan 2010, 05:16

ima i obicnih dobrih, nema sta... pogotovo ovakvi...
slika
BRAVE HEART 1979-2005

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 11 jan 2010, 11:27

Brković: A, Mujić, tu je on, tu je!
Jedan od najtalentovanijih napadača Premijer lige BiH Muhamed Mujić, blizu je odlaska sa Tušnja. Naime, Mujić je u Slobodu došao iz banovićke Budućnosti, međutim, njegov talenat zbog kojeg je i doveden na Tušanj, više su prepoznavali selektori omladinskih reprezentacija BiH, nego li treneri tuzlanskog premijerligaša.

Mujić je više dobijao šansu u reperezentativnim selekcijama BiH (posebno u juniorskoj) ne li u svom klubu. Kako sada stvari stoje, odlučio je potražiti klub gdje bi svoju karijeru ponovo mogao vratiti na uzlaznu putanju.

Prema posljednjim informacijama, mladi napadač bi mogao na proljeće obući dres sarajevskog Željezničara.

- A, Mujić, pa tu je on, tu je, vidjet ćemo - kazao nam je jučer Nijaz Brković, potpredsjednik Željezničara upitan da prokomentira informacije da talentovani napadač Tuzlaka uskoro stiže u «Plavi salon» na potpis.

Brković nije želio ni potvrditi, a ni demantovati informaciju da je Mujić jedna od opcija za dolazak na Grbavicu, a dok smo razgovarali saznali smo da se trenutno nalazi u Tuzli!
FEDERER= KLOC

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 jan 2010, 14:54

Iker C je napisao/la:Brković: A, Mujić, tu je on, tu je!

Gledao sam Mujića kad je igrala mlada repka protiv Wales-a. Solidan je, mada bi trebao još poraditi na tehnici ili je tada pravio te neke početničke greške, jer nije mogao u potpunosti pratit onog genijalca Anesa Haurdića koji je tada najviše podsjećao na Mesija.

U glavnom, dobro je što dovode mladog i perspektivnog igraća, a još više se radujem što to nije neko iz "Radničkog iz Čačka", nego neko ko je iz BiH.

Zanima me, da li neko ima informaciju, kada će Željina web stranica konačno početi sa radom? hvala u naprijed.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 11 jan 2010, 14:55

moze li mi iko reci jel kupio HAMO onaj kacket xaaxax

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 jan 2010, 14:57

edotm87 je napisao/la:ima i obicnih dobrih, nema sta... pogotovo ovakvi...
slika

jao najdrazi sal ovaj usredini bijeli...hoces prodat :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 jan 2010, 16:03

19TM87 je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:ima i obicnih dobrih, nema sta... pogotovo ovakvi...
slika

jao najdrazi sal ovaj usredini bijeli...hoces prodat :D
Meni je prejak ovaj zadnji dole DRŽAVA ŽELJO , jos ona lokomotiva , sminka :)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Grbavica
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica » 11 jan 2010, 17:37

kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29449.htm

Eto vam proba. Vi probavajte i glumite Manchester, a drugi ce kupovati. E gdje su sadf oni sto su se pravbili pametni i oci mi kopali sa infom da Karadza dolazi na probu :mrgreen:
Preko Belgije do Manchestera, pardon Slobode :mrgreen:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 jan 2010, 17:40

dobro kralju mozes nas malo pustiti s tim karadzicem molim te
iskreno nikad cuo za njega i drago mi je sto nije doso
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jan 2010, 17:43

Otisao je kod predzadnjeg na tabeli,samo da napomenem...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jan 2010, 17:46

bistrikboy je napisao/la:Otisao je kod predzadnjeg na tabeli,samo da napomenem...
Imaju euro ambicije i dosta perspektivnu ekipu...ipak im je glavusa dosla :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 11 jan 2010, 18:40

Mujić napustio Slobodu, Sarajevo, Željo i Olimpik čekaju u redu

Muhamed Mujić U-19 reprezentativac BiH, od danas više nije član tuzlanske Slobode.
Prije dva dana pisali smo o tome da je Mujić nezadovoljan minutažom u proteklom dijelu prvenstva zatražio ispisnicu od tuzlanskog tima kao i to da je najveći favorit za dovođenje mladog napadača sarajevski Željezničar.

Donedavni član upravnog odbora Slobode, Ibrahim Lapandić inače Mujićev djed koji je mladog napadača i doveo na Tušanj od Slobode je danas otkupio ugovor koji je Muhameda za Slobodu vezao do 2011. godine.

Mujić je u tim sa Tušnja došao prošle godine i predstavljen je kao pojačanje za budućnost Slobode. No, ovaj igrač je za Slobodu pružao prosječne igre a protekle jeseni se uklopio u sivilo tima te postigao jedan gol na gostovanju kod Sarajeva u prvom kolu.

Rasplet oko Muhameda Mujića brojni su timovi proteklih dana pratili sa velikom pažnjom. Prema saznanjima do kojih dolazimo, osim Željezničara u utrku za dovođenje Muhameda Mujića uključili su se Sarajevo i Olimpik te zagrebački Dinamo čiji je skaut na tribinama Tušnja nekoliko puta sjedio upravo zbog Muhameda Mujića.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 11 jan 2010, 20:31

Mujic je blizu zelje odnosno sigurno je pitanje vremen kad ce ga Brkovic dovesti u plavi salon ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 jan 2010, 20:43

newbie je napisao/la:Mujic je blizu zelje odnosno sigurno je pitanje vremen kad ce ga Brkovic dovesti u plavi salon ;)
Info .. nemojte nam govoriti neke neprovjeren informacije, potkrijepi taj info dokazima. :D

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 11 jan 2010, 21:35

evo ponavljam post kojim sam poceo .......komsijeeeee......vama ko god dodje bit ce pojacanje.....surova realnost........post je obrisan ......sto?.....ja na ovo gledam kao na salu...iako je kao sto reko i surova realnost.......ja nit sam bezobrazan,
nit papak, bio sam na vise tekmi Zelje od bar pola njih na ovoj temi iako navijam sa Sarajevo...i znam sta je Zeljo i kako to ide kod Zelje........... elem da ne vazim bzv......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jan 2010, 21:37

Jbg brate ako sa ovim Mujicem budete imali zivce,jer je momak smotan u 3 p.m.ima da mu se svaku utakmicu ..bete mamu barem 20 puta,sretno snjim i Zelji u nastavku sezone :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, elSaik, Kajkutenjoyer, Levin i 88 gostiju.