NK Zvijezda Gradačac
- savatihotece
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja mahnita svijeta koji je vidim počeo provodititi bojčevu politiku po kojoj treba ukinuti premijer ligu i formirati dvije, a da prvaci razigravaju za šampiona. Pa vi ste maloumnici koji dajete podršku takvoj ideji, a podržavate je na način da rušite Ivicu koji je garancija da ćemo igrati evro kupove i da će nam, blentavi bili, reprezentacija moći igrati u kvalifikacijama.
Ama odem ja ponekad u Gradačac i znam da većina ljudi ne misli kao neki ovdje zavedeni. Gradačlije su poznati kao pitom svijet, stoga im želim sve najbolje u predstojećem prvenstvu, a u subotu očekujem fer i korektnu utakmicu, pa bolji Željo nek pobijedi, neka bude golova i nek bude seven funf.
Ama odem ja ponekad u Gradačac i znam da većina ljudi ne misli kao neki ovdje zavedeni. Gradačlije su poznati kao pitom svijet, stoga im želim sve najbolje u predstojećem prvenstvu, a u subotu očekujem fer i korektnu utakmicu, pa bolji Željo nek pobijedi, neka bude golova i nek bude seven funf.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
O kakvom mentalitetu pričate, očito neznate šta ta riječ znači. A jestel' zaboravili kakav su aplauz vaši igrači dobili na Grbavici prošle sezone?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ebeš aplauz kad ste nas pokrali po običajuipetm je napisao/la:O kakvom mentalitetu pričate, očito neznate šta ta riječ znači. A jestel' zaboravili kakav su aplauz vaši igrači dobili na Grbavici prošle sezone?
savatihotece je napisao/la:Ja mahnita svijeta koji je vidim počeo provodititi bojčevu politiku po kojoj treba ukinuti premijer ligu i formirati dvije, a da prvaci razigravaju za šampiona. Pa vi ste maloumnici koji dajete podršku takvoj ideji, a podržavate je na način da rušite Ivicu koji je garancija da ćemo igrati evro kupove i da će nam, blentavi bili, reprezentacija moći igrati u kvalifikacijama.
dokazi? čekamo dokaze za ovo sa velikim slovima

Ja govorim o pričama da se razlikuju ljudi iz Sarajeva.Za suđenje smo tražili primjere pa si se ušutio. A zašto se vaši igrači i treneri ne bune, nego samo vi?seven je napisao/la:ebeš aplauz kad ste nas pokrali po običajuipetm je napisao/la:O kakvom mentalitetu pričate, očito neznate šta ta riječ znači. A jestel' zaboravili kakav su aplauz vaši igrači dobili na Grbavici prošle sezone?
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Ja govorim o pričama da se razlikuju ljudi iz Sarajeva.Za suđenje smo tražili primjere pa si se ušutio. A zašto se vaši igrači i treneri ne bune, nego samo vi?seven je napisao/la:ebeš aplauz kad ste nas pokrali po običajuipetm je napisao/la:O kakvom mentalitetu pričate, očito neznate šta ta riječ znači. A jestel' zaboravili kakav su aplauz vaši igrači dobili na Grbavici prošle sezone?
zato kad se javno bune i kritikuju sudije i suđenje dobijaju kazne od komiteta
To je uvedeno od kraja prošle sezone, a utakmica o kojoj govorimo je bila u prvod dijelu sezone...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
netačno, to je bilo i prije, Ninković i Ćurguz su dobijali kazne od Ušanovića i Ilje, a nastavilo se i kod Komiteta, Jović je baš poslije te utakmice dobio kaznu za izjavu da sudija tendenciozno sudio na stranu Željeipetm je napisao/la:To je uvedeno od kraja prošle sezone, a utakmica o kojoj govorimo je bila u prvod dijelu sezone...
danas trening u pola 6 ja kako sam cuo trebaju danas da igraju prva ekipa i druga ekipa izmedju sebe kao utakmice
- savatihotece
- Kontakt:
Pamet u glavu momčino. Autoritet gospodina Osima je zaslužan da fudbal u BiH ne pukne kao sijalica.seven je napisao/la:savatihotece je napisao/la:Ja mahnita svijeta koji je vidim počeo provodititi bojčevu politiku po kojoj treba ukinuti premijer ligu i formirati dvije, a da prvaci razigravaju za šampiona. Pa vi ste maloumnici koji dajete podršku takvoj ideji, a podržavate je na način da rušite Ivicu koji je garancija da ćemo igrati evro kupove i da će nam, blentavi bili, reprezentacija moći igrati u kvalifikacijama.
Što se tiče dokaza, dio današnjeg saopštenja klubova iz RS kao malo zagrijavanje:
ULTIMATUM PREMIJERLIGAŠA IZ REPUBLIKE SRPSKE
Istupamo iz lige ako takmičenje bude neregularno
" Predstavnici Borca, Rudar Prijedora, Radnika, Leotara i Slavije odlučni su da spreče uvrede i sudijske lakrdije koje su se desile u prva dva kola Premijer lige. Ekipe iz Srpske poručuju da ne žele da učestvuju u takmičenju u kojem se pobednici unapred znaju i u kojoj se kažnjavaju samo klubovi iz RS.
Prva dva kola Premijer lige BiH pokazala su da timovi iz Srpske i Federacije BiH nemaju isti tretman"
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ja kako znam tadasnji trener Jovic se je bunio, a za dokaz trebal boljiipetm je napisao/la:Ja govorim o pričama da se razlikuju ljudi iz Sarajeva.Za suđenje smo tražili primjere pa si se ušutio. A zašto se vaši igrači i treneri ne bune, nego samo vi?seven je napisao/la:ebeš aplauz kad ste nas pokrali po običajuipetm je napisao/la:O kakvom mentalitetu pričate, očito neznate šta ta riječ znači. A jestel' zaboravili kakav su aplauz vaši igrači dobili na Grbavici prošle sezone?
[youtube][/youtube]
savatihotece je napisao/la:Pamet u glavu momčino. Autoritet gospodina Osima je zaslužan da fudbal u BiH ne pukne kao sijalica.seven je napisao/la:savatihotece je napisao/la:Ja mahnita svijeta koji je vidim počeo provodititi bojčevu politiku po kojoj treba ukinuti premijer ligu i formirati dvije, a da prvaci razigravaju za šampiona. Pa vi ste maloumnici koji dajete podršku takvoj ideji, a podržavate je na način da rušite Ivicu koji je garancija da ćemo igrati evro kupove i da će nam, blentavi bili, reprezentacija moći igrati u kvalifikacijama.
Što se tiče dokaza, dio današnjeg saopštenja klubova iz RS kao malo zagrijavanje:
" Predstavnici Borca, Rudar Prijedora, Radnika, Leotara i Slavije odlučni su da spreče uvrede i sudijske lakrdije koje su se desile u prva dva kola Premijer lige. Ekipe iz Srpske poručuju da ne žele da učestvuju u takmičenju u kojem se pobednici unapred znaju i u kojoj se kažnjavaju samo klubovi iz RS.
Prva dva kola Premijer lige BiH pokazala su da timovi iz Srpske i Federacije BiH nemaju isti tretman"
to nije dokaz da mi sprovodimo Borčevu politiku, mi samo hoćemo fer i korektno suđenje tako da nas se ne krade u utakmicama protiv Želje, ako tako rušimo BH fudbal onda j.e.b.iga
Zadnja izmjena: seven, dana/u 15 avg 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dva dana čitam vaša prepucavanja.Dosta je više, dajte nam kakvih informacija o klubu,manite se toga više ko,gdje ,šta...."SEVEN" pokušava vidim nešto ,a vi opet isto.Nas zanima ko će igrati,ko neće ,kakvo je stanje u klubovima.Kad ne mogu svoju Slobodu gledati bar da vas gledam,a svakako neka brate pobijedi fudbal.
Treba ih prijaviti UEFI zbog udruživanju na nacionalnom principu, to je nedopustivo.
jarane, vidi se iz avionaHannahMontana je napisao/la:Znaci i drugi primijete kakve su ove dvije strane...seven je napisao/la:nije mi jasno iz istoga ste grada ali tako različit mentalitet da nije normalno, kada vi igrate protiv nas odmah počinje priča seljaci, provincijalci, legende ovo ono,neznate internet koristiti ....kada Sarajevo gostuje samo pozdravi i želje za fer igrom i dobrom utakmicom nikakvih vrijeđanja i pljuvanja po domaćinu, ljudi ko gospoda dođu bodre svoj klub i odu nazad u Šeher
a da vidite samo kakve bljuvotine dobijam na PP od navijača Želje to je nenormalno, stvarno je sramota ko danas sve navija za Želju, sramotite klub svijetle tradicije
vidi se iz aviona da ste vi drugi tim sarajeva koji ce mo izbaciti iz lige ove godineseven je napisao/la:jarane, vidi se iz avionaHannahMontana je napisao/la:Znaci i drugi primijete kakve su ove dvije strane...seven je napisao/la:nije mi jasno iz istoga ste grada ali tako različit mentalitet da nije normalno, kada vi igrate protiv nas odmah počinje priča seljaci, provincijalci, legende ovo ono,neznate internet koristiti ....kada Sarajevo gostuje samo pozdravi i želje za fer igrom i dobrom utakmicom nikakvih vrijeđanja i pljuvanja po domaćinu, ljudi ko gospoda dođu bodre svoj klub i odu nazad u Šeher
a da vidite samo kakve bljuvotine dobijam na PP od navijača Želje to je nenormalno, stvarno je sramota ko danas sve navija za Želju, sramotite klub svijetle tradicije
savatihotece je napisao/la:Pamet u glavu momčino. Autoritet gospodina Osima je zaslužan da fudbal u BiH ne pukne kao sijalica.
to nije dokaz da mi sprovodimo Borčevu politiku, mi samo hoćemo fer i korektno suđenje tako da nas se ne krade u utakmicama protiv Želje, ako tako rušimo BH fudbal onda j.e.b.iga[/quote]
Seven ti si nenadjebivo talentiran momak, pa pročitaj šta si pisao samo pola sata ranije i prosvijetlit ćeš se.[/quote]
Tema je NK Zvijezda Gradačac

OFK Gradina Srebrenik
u koliko gluposti na nasoj temi...sudi nam sudac koji bi mogao realno suditi.ocekujem nasu pobjedu.a raju pozivam u sto vecem broju na utakmicu jer nece pozaliti...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sve čestitke na tolikom entizijazmu i na onome što ovih dana radite za svoj klub.Ježim se kad čitam čovjek iz Sarajeva kaže :"reći ću djeci da to i to urade".Dolaze bolji dani za vas.Ipak pozivati na trening da bi se dala podrška igračima je velika stvar za neki klub,jer je danas malo takvih.Želim vam sve najbolje ,a i vašem klubu ubuduće.
Pred svaki mec isto. Po onome ko na cijoj temi ke.nja, jasno je ko od koga komplekse ima.
Vjerujem da ne grijesim kad u ime svih onih iz ove kapetanije kazem, dobro dosli simpatizeri Zelje i iz Sa i iz nasih susjednih opstina. Nadam se da ce te se osjecati ugodno, a ne kao par nas na utakmicama na Grbavici,gdje smo kao mirni promatraci bez obiljezja dozivjeli niz neugodnosti,osjecali se 300 X gore nego na utakmicama u RS(zalosno, ali licno iskustvo) i upitali se kako bi prosli sa obiljezjima.
Nemojte Adilovicu kao tada psovati dijete,familiju,zive i mrtve, jer mi dovodimo i djecu na utakmice,ne bismo da steknu krivu sliku o ljudima iz glavnog grada (djeca su to). Nadjite neke pristojnije psovke.
Vjerujem u ugodnu atmosferu,dobru igru, nekima je i predpraznicno raspolozenje (muslimani) pa da im to ne pokvarimo.
Vjerujem da ne grijesim kad u ime svih onih iz ove kapetanije kazem, dobro dosli simpatizeri Zelje i iz Sa i iz nasih susjednih opstina. Nadam se da ce te se osjecati ugodno, a ne kao par nas na utakmicama na Grbavici,gdje smo kao mirni promatraci bez obiljezja dozivjeli niz neugodnosti,osjecali se 300 X gore nego na utakmicama u RS(zalosno, ali licno iskustvo) i upitali se kako bi prosli sa obiljezjima.
Nemojte Adilovicu kao tada psovati dijete,familiju,zive i mrtve, jer mi dovodimo i djecu na utakmice,ne bismo da steknu krivu sliku o ljudima iz glavnog grada (djeca su to). Nadjite neke pristojnije psovke.
Vjerujem u ugodnu atmosferu,dobru igru, nekima je i predpraznicno raspolozenje (muslimani) pa da im to ne pokvarimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.