Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
opet to je pola godine star laptop ne vidim potrebu da ga otvara i cacka 

Sta ima veze, ako je osjetio da se vise grije nego inace, sto ga ne bi ocistio...sta laptopu treba da se nakupi prasine unutra, par dana svega ukoliko se ne "barata" sa istim kako treba...malo na krevet, malo na ugao, eto belaja...Conte je napisao/la:opet to je pola godine star laptop ne vidim potrebu da ga otvara i cacka

- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovaj pita ne zna sta ce ocito laik a ti mu govoris da otvara laptop star nekih 8 mjeseci koji vjerovatno ima garancijumandraX je napisao/la:Kakav crni kompresor, pa nije freza jbt...polako rastavi laptop jarane, laganini, ne znam o kojem se radi ali mozda ne moras plocu vadit', skini samo ventilator, ocisti lagano cetkicom, sastavi i cao.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
upravo tako, jos laptop otvarat i cistit nije isto sto i pc, i bas ako ne treba ne treba sad to istrazivati, pa yebote po par godina i vise laptopi izdrze raji koja uopste nemaju tu ideju ciscenja i ne znaju ni da se moze niti treba cistiti pa sve ok_forzamilan_ je napisao/la:Ovaj pita ne zna sta ce ocito laik a ti mu govoris da otvara laptop star nekih 8 mjeseci koji vjerovatno ima garancijumandraX je napisao/la:Kakav crni kompresor, pa nije freza jbt...polako rastavi laptop jarane, laganini, ne znam o kojem se radi ali mozda ne moras plocu vadit', skini samo ventilator, ocisti lagano cetkicom, sastavi i cao.

ja ostajem pri savjetu da ga ne dira, on kako hoce

- _forzamilan_
- Kontakt:
Zato kazem kompresovani zrak bilo kompresorom ili u boci koji se prodaje bas za ove situacije a ovaj me ismijava a ni sam ne zna da se tako ciste racunari i laptopi a ne samo otvaranjem pogotovo ako su u garantnom roku pa hoces sam istjerati prasinu.
Evo kad smo kod toga bas cu svoj pc ponijeti na poso da ga malo ispusem

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Radim servis racunara i laptopa eo vec nekih 10 godina, hljeb na njima zarađujem i vjeruj mi da nista nije postigao sa kompresorom i ispuhavanjem, 10-15% sveukupne prasine istjeras iz laptopa, ostalo ostaje...a ti pricaj sta hoces._forzamilan_ je napisao/la:Zato kazem kompresovani zrak bilo kompresorom ili u boci koji se prodaje bas za ove situacije a ovaj me ismijava a ni sam ne zna da se tako ciste racunari i laptopi a ne samo otvaranjem pogotovo ako su u garantnom roku pa hoces sam istjerati prasinu.
Prasina se uz toplinu samo zalijepi za ventilator, bez cetkice nisi uradio nista, "rebra" mozes ispuhat sa kompresorom, nista vise.
MsMpEng.exe, da li mogu ukinuti ovaj proces, onom standardnom procedurom preko Task managera i end process ne moze.
Ili da ga sprijecim da se automatski pokrece.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
To ti je proces od MSE il Windows Defendera.Puma je napisao/la:MsMpEng.exe, da li mogu ukinuti ovaj proces, onom standardnom procedurom preko Task managera i end process ne moze.
Nemas potrebe ni za jednim od dva navedena (potreban ti obici firewall koji je ukljucen i npr. antivirus 360 Total Security).
Ak imas Microsoft Security Essentials jednostavno ga deinstaliraj pomocu Iobit Uninstalera.
Ukoliko imas ukljucen W Defender, ides na services (Start i kucas ovo u search), trazi pomentui WD, dva puta klik, startup type stavi u disabled, apply i ok. Nakon toga restart pc.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa onda mi je najbolja solucija da u potpunosti izbrisem MSE. 

Call the coroner!
Neko link za office 2016 a da radi???
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako da rijesim ovaj DNS problem?

Ima li neki nacin da se produzi ovaj avast

- Illmatic09
- Kontakt:
Pa odeš na registrirajte i produžiš preko e-mail-a sa kojim si se ranije registrovao.
A zasto ne koristis 360 Total Security koji je duplo bolji od home verzije Avasta.Lakoste je napisao/la:
Ima li neki nacin da se produzi ovaj avast![]()
![]()
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kako imati č,š,đ i ostala u aceplayeru?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Tools>Preferences>Subtitles&OSD >Subtitles languages>Default encodingKawhi je napisao/la:Kako imati č,š,đ i ostala u aceplayeru?
stavi Eastern European (Windows-1250)
kad odes save, zatvori ace pa ga ponovo otvori da prihvati nove postavke
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Neće nešto. Ima li veze format titla?miki_92 je napisao/la:Tools>Preferences>Subtitles&OSD >Subtitles languages>Default encodingKawhi je napisao/la:Kako imati č,š,đ i ostala u aceplayeru?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne bi trebaloKawhi je napisao/la:Neće nešto. Ima li veze format titla?miki_92 je napisao/la:Tools>Preferences>Subtitles&OSD >Subtitles languages>Default encodingKawhi je napisao/la:Kako imati č,š,đ i ostala u aceplayeru?
probao sam 3 razlicita titla i svi rade kod mene bez problema, probaj neki drugi encoding
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Prijatelji treba mi pomoć do jučer sam imao net stara oprema dns došla nova nesh piše sxt-5 pa znali neko gdje naći taj driver za mreznu karticu sistem je 7 ako šta znači
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Igra li ko fife ili pes na PC konto controler uzet a ne znam koji se dobro pokazo a da nije Xbox-ov ?
Do 50 markica ...
Do 50 markica ...
Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Giuseppe1, Proximic i 6 gostiju.