U ovoj grupi su svi kiksali. Počnimo od toga. Francuska je kontra Bjelorusije osvojila svega 1 bod.

Dakle 5 manje negoli je planirano. Mi smo, eto, kiksali kontra Albanaca. To je -2 boda za nas.
U ovim kvalifikacijama smo imali 2 katastrofalne utakmice. Prva je bila na Koševu kontra Francuske (dobro smo i prošli), druga u gostima protiv Rumunije (također). Ostalo smo sve dobro i pametno odigrali (Albanija je na povuci-potegni).
Pape je iskristalizirao postavu, sada se sve zna, igra ima glavu i rep, a o jačini odbrane (potpomognute veznim redom) je nepotrebno govoriti. Samo 1 primljen gol u posljednjih 7 utakmica.
Ja sam bio među prvima kada je trebalo kritikovati rad Papeta. Ne nazvah ga nikad pogrdnim imenima, ne usporedih ga sa domaćim životinjama, al' mi pojedine stvari nisu bile jasne (slučaj Begović/Hasagić, izjave u javnosti, postavka igre kontra Francuza, katastrofalna igra protiv Naftaša i remi 1:1, pa lutanje u Švedskoj). No, sve to je popravljeno (popravio je Pape), tako da mu sada ne'am šta prigovoriti. Mogu mu samo skinuti kapu, a vjerujem da ću to i učiniti sutra nakon meča u Portugalu.
@harishp,
Nemoj, života ti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”