Moderator/ica: GracanicaAA
Kako god završilo sutra, mi smo pobjednici
Ako cemo tako uci, ne moramo onda nikad. Pogresan put 100%, ko misli tako uci, brzo ce i nazad (i to ako bude srece imao).simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:53Vidjet ćeš kad se budete borili za ulazak, kako se ulaziredbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:39Puh, puno srece sa takvim razmisljanjem, a trebat ce vam sigurno.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:12
Osvojit ćemo kako su osvojili i svi prije nas. Nek shvati ko kako hoće, jer drugačije ne može. Stupčanica je izabrala svoj put, mi ga slijedimo, pa vidit ćemo ko će bolje i spretnije. U međusobnom nas neće dobit nikad jer smo igrački duplo jači.![]()
Mi ako uđemo ove godine, bit će pošteno.redbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:30Ako cemo tako uci, ne moramo onda nikad. Pogresan put 100%, ko misli tako uci, brzo ce i nazad (i to ako bude srece imao).simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:53Vidjet ćeš kad se budete borili za ulazak, kako se ulazi![]()
Posteno ko izbori majkem.Sky9 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:35Mi ako uđemo ove godine, bit će pošteno.redbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:30Ako cemo tako uci, ne moramo onda nikad. Pogresan put 100%, ko misli tako uci, brzo ce i nazad (i to ako bude srece imao).simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:53
Vidjet ćeš kad se budete borili za ulazak, kako se ulazi![]()
![]()
Žuti šupci mogu ući samo nepošteno.
smiri dozivljaj aston vila sutra igraZaniolo je napisao/la: ↑09 mar 2024, 01:07![]()
![]()
![]()
![]()
lajv iz zence
ne sumljam da ce bit spustanja gacica
ako sad ne stisnu i ne izbore pobjedu na bilinom nek se ugase
stupcanicu i olovo niko nevoli
a jos manje celik i zencu
opet ocekujem tvrd mec za nadat je se tom
gledam moje jedinstvo bori se za ostanak a bolje od obje ekipe ove
De nam reci koliki jeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 mar 2024, 16:45Slobodasi dobro vi uhvatiste da se ove sezone odmah vratite. Kada mi je covjek neki dan rekao koliki je budzet Mladosti za iducu sezonu i sta je plan Musije
Evo povedose u Gorazdu
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 6 gostiju.