Ovo vam je najjaci covjek u Borcu

Moderator/ica: vlakanje
Nemamo mi Amara sta pitati, dovoljnja je vasa kuknjava ovdje na racun onog gore na slici proteklih mjeseci...Schlager je napisao/la:pitaj amara sta misli o njemu nakon dvomeca
To politika svi smo naši samo jaši?Schlager je napisao/la:Mi mozemo njemu interno zamjerati svasta,ali kad ga poredimo sa ostalim premijerligaskim trenerima,on je za nas najbolji
Pa jedna nam jedinabang je napisao/la: @mejdan koja himna?
Ja bih prije rekao da ce biti druga "jedna jedina"adnanhz je napisao/la:Pa jedna nam jedinabang je napisao/la: @mejdan koja himna?
bang je napisao/la:Ja bih prije rekao da ce biti druga "jedna si jedina"adnanhz je napisao/la:Pa jedna nam jedinabang je napisao/la: @mejdan koja himna?
Evo nasao sam ja izvor onog teksta za odobravanje para za stadion od Vlade RS, na sportin.ba:Schlager je napisao/la:Zasto nema ni na jednom dnevniku (ATV,RTRS) nista o ovoj odluci Vlade o gradnji stadiona,a nema ni u novinama (Fokus,Nezavisne,Glas)?
I odakle ste ove clanke pokupili,nije mi jasno otkud da odobre tolike pare,ili mozda ovo za 5,5 mil evra nije tacno jer dosad nije tolika cifra bila u opticaju?
Sve se ja nesto bojim.Znas i sam kako na kraju kod nas ispadne kad se licitira imenima po medijima...Dodju neki sasvim lijevi igraci.RBA 1987 je napisao/la:Ako dovedu sve one igrače koji se spominju u Blicu onda bi bili baš prejaki...
Posalji na pp ako ti nije mrsko, nisam jutros dobio Blic.RBA 1987 je napisao/la:Ali imena koja se spominju su odlična, zaista bi to bila prava pojačanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.