NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Pasha » 17 maj 2023, 21:00

Pustiti Upravu da radi svoj posao. A svako se fakturiše Savezu.

Mi imamo sada 2 gostovanja, tako da do utakmice zadnjeg kola sa Unisom, sve bi trebalo biti tip-top...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 17 maj 2023, 21:20

Bas mi je drago sto je Velez izgubio ,Zrinjski 5 puta bolji.Das im sve kafice oko stadiona das im da setaju po Zenici i treba im dat to ,da su bogdom mogli i navijaci Zrinjskog tako i trebalo je.Izgubio si pruzi ruku boljem i hajd kuci..Sve su ovo igraci prvo krivi i njih kaznit jer oni su izazvali incindent neke vjestacke tuce i onda navijaci nastavili Veleza kidati stolice i lome.Da ysu sportski podnijeli poraz ovi ne bi kidali stolice...Ma mrs u pm i Velez bas mi je drago sto su izgubili.Nadam se da ce savez zestoko kaznit Velez i nama namirit svu stetu i jos jednom drago mi sto su izgubili.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 maj 2023, 09:29

nego vidite li vi da je stupcanica momentalno treceplasirana u prvoj fedeacije to govori nesto zhar ne

je.bes ove hercegovce SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 18 maj 2023, 10:16

tareizo je napisao/la:
18 maj 2023, 09:29
nego vidite li vi da je stupcanica momentalno treceplasirana u prvoj fedeacije to govori nesto zhar ne

Ma nije to neki kvalitet u toj ligi, Goska smo unakazli, oni su se prosetali ligom. Ne treba jedino stavljati igracima prioritet ulaska u Premier ligu odmah ovu prvu sezonu, opusteno, vratiti sve ove dugove, podici posjetu na veci nivo i to je to.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 18 maj 2023, 10:40

Mi sa Stupčanicom imamo katastrofa međusobni omjer.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 maj 2023, 10:44

limvolikce1945 je napisao/la:
18 maj 2023, 10:40
Mi sa Stupčanicom imamo katastrofa međusobni omjer.
Jbg kad su "godinu" dana ispred nas :mrgreen:

Mi usli u dlc, oni napadali prvo mjesto.
Mi ulazak u federalnu, oni odradili godinu stabilizacije u prvoj federalnoj.

Stupcanica ce sigurno biti prvi kandidat za ulazak u PL naredne godine.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 18 maj 2023, 11:29

<3 LiMes <3 je napisao/la:
18 maj 2023, 10:16
tareizo je napisao/la:

Ma nije to neki kvalitet u toj ligi, Goska smo unakazli, oni su se prosetali ligom. Ne treba jedino stavljati igracima prioritet ulaska u Premier ligu odmah ovu prvu sezonu, opusteno, vratiti sve ove dugove, podici posjetu na veci nivo i to je to.
Čuj ne treba igracima stavljat prioritet.Ti sa igracima nemas oko toga nista pricati niti kome to govoriti, njihovo je da igraju najbolje sto mogu i napadaju 1. mjesto i bore se za ulazak u Premier ligu,a o tome ima ko da odlucuje kada na kraju dobijes suma sumarum.Sta trebas im to reci i onda ti izađu ko manekeni na terene i kazu boli me kar ionako necemo ulaziti sto bi se ja lomijo.Koje sve dugove vratiti ? Druze mjesas dugove, dugove koje su opterecivali i blokirali rad kluba i dugove koje ne opterecuju rad kluba kao onaj dug sto je grad uzeo na sebe u redovno izmiruje.
Tebi sada treba samo da buđet povećavas a to nisi mogao svakako sa blokadom racuna.Isto se nisi mogao prijaviti za raspodjelu sredstava na kantonalnom nivou i sve ono gdje bi naćvakao fine novce.Dolazak vecih privrednika gdje vam je i Ćerim spominjao koji zele biti sponzori ali nisu mogli radi blokade, pa otvaranje pravog fan shopa, prodaju na stadionu za vrijeme utakmice i jos mnogo toga sto se nije moglo sa blokadom.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 18 maj 2023, 11:39

Celicni je napisao/la:
18 maj 2023, 11:29
<3 LiMes <3 je napisao/la:
18 maj 2023, 10:16
tareizo je napisao/la:

Čuj ne treba igracima stavljat prioritet.Ti sa igracima nemas oko toga nista pricati niti kome to govoriti, njihovo je da igraju najbolje sto mogu i napadaju 1. mjesto i bore se za ulazak u Premier ligu,a o tome ima ko da odlucuje kada na kraju dobijes suma sumarum.Sta trebas im to reci i onda ti izađu ko manekeni na terene i kazu boli me kar ionako necemo ulaziti sto bi se ja lomijo.Koje sve dugove vratiti ? Druze mjesas dugove, dugove koje su opterecivali i blokirali rad kluba i dugove koje ne opterecuju rad kluba kao onaj dug sto je grad uzeo na sebe u redovno izmiruje.
Tebi sada treba samo da buđet povećavas a to nisi mogao svakako sa blokadom racuna.Isto se nisi mogao prijaviti za raspodjelu sredstava na kantonalnom nivou i sve ono gdje bi naćvakao fine novce.Dolazak vecih privrednika gdje vam je i Ćerim spominjao koji zele biti sponzori ali nisu mogli radi blokade, pa otvaranje pravog fan shopa, prodaju na stadionu za vrijeme utakmice i jos mnogo toga sto se nije moglo sa blokadom.
Prijatelju, ulazak odmah u Premier ligu bi nam bio omca oko vrata, radi stabilizacije kluba i svega ostalog, to je moje razmisljanje, mozda si ti u pravu, nek uprava kaze sta je prioritet i to je to. Mi smo jos uvijek blokiran klub, moze i da se oduzi, ali sad bar znamo koliko nam treba. Onog dana kad bude presica i kad ljudi kazu da su banke odblokirale racun, onda ova tvoja prica ima smisla. Ovo za sponzore, dok se ne desi to je sve rekla-kazala, koliko su nam ljudi obecavali da ce nas podrzati pa nam okretali glavu, koliko hoces puta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 18 maj 2023, 12:12

Upravu je celicni, sta treba im reci necemo ionako ganjati visi rang i onda ce oni hladiti muda na terenu i uzimati plati?Napadamo prvo mjesto i cao, ko za to nema motivacije i dovoljno kvalitete, noga!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 18 maj 2023, 12:18

To je tako jedino ispravno i tako mora biti. Ko ne zeli da daje maksimum za Celik svaku utakmicu neka ide iz kluba vec sada, nebitno ko je u pitanju.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 maj 2023, 13:40

RubikovaKocka je napisao/la:
18 maj 2023, 12:18
To je tako jedino ispravno i tako mora biti. Ko ne zeli da daje maksimum za Celik svaku utakmicu neka ide iz kluba vec sada, nebitno ko je u pitanju.
Tako je !
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 18 maj 2023, 13:55

Uprava naravno zna najbolje Ali mozda bi trebalo ici max Pa sto I ne napast premijer ligu jer nemoze se cekat 2sezone ili 3 u federaciji onda kako zadrzat ove mlade talente(koji I nebi bili vise mladi),svi bi nas napustili 100%.Probat skautirat I potpisat7do8 mladi talent igraca iz federacije kantona do 21god max imozda kojeg iz vana DA ga ozivimo kao Arezinu samo mladze jer uvijek ciljeve treba postaviti visoko Pa sta bude.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 maj 2023, 14:11

Ne ide to bas tako. Mi mozemo potpisivati igrace koji su vec ranije potpisali profesionalni ugovor. Inace placamo naknadu za treniranje. Tako da moramo biti oprezni kako ne bismo placali ono sto placaju Zeljo i Mladost, ili sto trebaju platiti. To je nekih 20.000 po igracu.

Drugo, niko ne kaze "igraci opusteno". Njihovo je da pokusaju dobiti svaku utakmicu. Mi moramo biti oprezni sa PL jer kad udjemo, bilo bi glupo odmah ispasti naredne godine, a opet ponavljam, ne mozes dovesti 10 igraca za jedan rok. To se radilo ranije i to je ubitacno sto finansijski sto sportski.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 maj 2023, 14:33

Polako, da se prvo plasiramo pa neka se na ljeto iznose ambicije i planovi. Kada se zavrsi posao oko deblokade i play off, klub bi trebao obavjestiti clanove kako stojimo i koji je plan za saniranje preostalih dugovanja. Idealna prilika za to ce biti polugodisnji izvjestaj nekad u julu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 maj 2023, 14:47

Dajte to saopštenje, jesmo li dobili licencu ili ne...

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 18 maj 2023, 14:52

Licencu na prvostepenoj nismo dobili ne znam zasto?
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 maj 2023, 14:53

dinodino2019 je napisao/la:
18 maj 2023, 14:52
Licencu na prvostepenoj nismo dobili ne znam zasto?
Ja vam kažem, ne može se u Prvu ligu sa blokiranim računom... :twisted:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 18 maj 2023, 14:54

NK Čelik i NK Iskra bez licence

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH, 18.05.2023. godine, održana je sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova m:tel Prve lige Federacije BiH u sklopu vanredne primjene licenciranja za klubove Druge lige Federacije BiH grupa Sjever, Centar, Zapad i Jug.

Na sjednici se odlučivalo o izdavanju licenci klubovima Druge lige Federacije BiH grupa Sjever, Centar, Zapad i Jug koji su aplicirali za učešće u takmičenju Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2023/2024.

U skladu sa prednje navedenim, donesene su sljedeće odluke:

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2023/2024 dobili su:

FK KLIS Buturović polje i

FK G. RAHIĆ Gornji Rahić

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2022/2023 nisu dobili:

NK BOSNA Visoko

NK ČELIK Zenica

NK ISKRA Bugojno

FK FAMOS Hrasnica i NK VITEZ podnijeli su aplikaciju za licenciranje, ali isti nisu dostavili dokumentaciju te je prvostepena Komisija za licenciranje klubova donijela odluku o odbijanju izdavanja licence.

U skladu sa odredbama pravilnika o licenciranju klubova NS FBiH, klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova NS/FS BiH u roku od 8 (osam) dana od dana dostavljanja odluka Prvostepene komisije za licenciranje klubova NS FBiH.
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 18 maj 2023, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 18 maj 2023, 15:02

Razlog je mizerne administrativne prirode. Nema razloga za strahom.

Ekipa koja je radila na licenci prvi put sigurno radi nešto ovako i desio se mizeran administrativni propust. Dobio sam informacije iz krovne kuće da je razlog smiješan ali da se morala ispoštovat ta formalnost, na drugostepenoj neće biti nikakvih problema, svi ostali papiri su uredni i prošli su.

Prva liga Federacije!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 18 maj 2023, 15:11

Šta je sad ovo? Nadam se da nije nista ozbiljno i da cemo je dobiti na drugostepenoj...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.