FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 17 sep 2021, 17:25

Arnelv52 je napisao/la:
17 sep 2021, 16:59
kengur je napisao/la:
17 sep 2021, 16:53
hazarder je napisao/la:
17 sep 2021, 16:38
Ako ima istine, to je s jedne strane pozitivno jer bi pokazalo da Mirvić ima volju da ponovo zbliži klub s navijačima i da cijeni stav Hordi, al' s druge strane bi pokazalo da apsolutno nema pojma kome u ovom momentu može da vjeruje i da nema formirano vlastito mišljenje što bi dugoročno bio problem.
Stvari su vrlo jednostavne. Sabra kao Tanova kujica odera Nama za 20+ mil eura. Ti da si na mjestu Mirvica bi joj vjerovao ????
Ilievski je trebao rastjerati sve "marketinske magove" u klubu koje smo skupo platili a nije. To je cista logika a ne povjerenje. Sabra dovodila svoje jaranice u klub pa ih poslije kao tjerala. Cim se pojave problemi ona se pogubi i ceka gazdu.

Sabrin najveci marketinski potez je angazman grupe da je na ovom forumu brani.

Bas nam nedostaju Alfred, Zip i Denchi. Ovi novi Gallileo, SjevernaKoreja i Nazor su puno bolji. Uz standardne Alacious, Arnel, RKlosar i jos par njih. Bas su cakani.
Hoćete da tjerate ženu a ne znate da Ilijevski ne može nikog otjerati. Ne daj bože da smo zapali u ruke vama tako sposobnima bi se i raspali na proste faktore.
Hocemo da naudimo jadnoj i ucviljenoj zenici koja jedino zna da laze, lopovise i dovela je klub skoro do kolapsa.
Ilievski cim je dosao je dobio od Tana prvi zadatak da proceslja sve zaposlene u klubu i analizira njihov rad. Preporuke su mu bile nikakve jer su svi ostali. Da nisi debil mozda bi shvatio da ja nikad nisam tvrdio da je on ikada imao moc da nekog direktno "otjera". I jos postade sponzor SDA prciji.

Tvoja Sabra po cijoj direktivi pises nam je skoro unistila klub i to gore nego kad smo na virslama bili. Nikad u istoriji nam trener nije ko cuko virio iza coska jer nema pravo da nam vodi tim. Nikad nismo dozivili sramote kao sa Milsamijem, pred-tuzbama i jos puno toga. Igraci bez priprema, pola tima nismo mogli registrovati, prosuli 13 bodova,.............
I onda se frka zbog ljubomore dize na Panteliju a on je Nikola Tesla (po nivou i sporta i nacina razmisljanja) za debile koji nama vode klub. A ti si samo mali jadni jazavac koji kao i sve balije slini za saku maraka. O meni nemas pojma ali lako je laprdati po direktivi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 sep 2021, 17:29

Dobro, ja kontam tjeranje, ali de ljudi saberite se
Nikad nismo dozivili sramote kao s milsamijem :rol:
Pa da je Milsami bar jedina sramota :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 17 sep 2021, 17:30

Dje je @samozdravlje?

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 sep 2021, 17:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 sep 2021, 17:29
Dobro, ja kontam tjeranje, ali de ljudi saberite se
Nikad nismo dozivili sramote kao s milsamijem :rol:
Pa da je Milsami bar jedina sramota :D
Nije jedina na zalost, ali je po meni najveca. Zeta i slicni su bili ozbiljniji od njih.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 sep 2021, 17:32

kengur je napisao/la:
17 sep 2021, 17:25
Arnelv52 je napisao/la:
kengur je napisao/la:

Stvari su vrlo jednostavne. Sabra kao Tanova kujica odera Nama za 20+ mil eura. Ti da si na mjestu Mirvica bi joj vjerovao ????
Ilievski je trebao rastjerati sve "marketinske magove" u klubu koje smo skupo platili a nije. To je cista logika a ne povjerenje. Sabra dovodila svoje jaranice u klub pa ih poslije kao tjerala. Cim se pojave problemi ona se pogubi i ceka gazdu.

Bas nam nedostaju Alfred, Zip i Denchi. Ovi novi Gallileo, SjevernaKoreja i Nazor su puno bolji. Uz standardne Alacious, Arnel, RKlosar i jos par njih. Bas su cakani.
Hoćete da tjerate ženu a ne znate da Ilijevski ne može nikog otjerati. Ne daj bože da smo zapali u ruke vama tako sposobnima bi se i raspali na proste faktore.
Hocemo da naudimo jadnoj i ucviljenoj zenici koja jedino zna da laze, lopovise i dovela je klub skoro do kolapsa.
Ilievski cim je dosao je dobio od Tana prvi zadatak da proceslja sve zaposlene u klubu i analizira njihov rad. Preporuke su mu bile nikakve jer su svi ostali. Da nisi debil mozda bi shvatio da ja nikad nisam tvrdio da je on ikada imao moc da nekog direktno "otjera". I jos postade sponzor SDA prciji.

Tvoja Sabra po cijoj direktivi pises nam je skoro unistila klub i to gore nego kad smo na virslama bili. Nikad u istoriji nam trener nije ko cuko virio iza coska jer nema pravo da nam vodi tim. Nikad nismo dozivili sramote kao sa Milsamijem, pred-tuzbama i jos puno toga. Igraci bez priprema, pola tima nismo mogli registrovati, prosuli 13 bodova,.............
I onda se frka zbog ljubomore dize na Panteliju a on je Nikola Tesla (po nivou i sporta i nacina razmisljanja) za debile koji nama vode klub. A ti si samo mali jadni jazavac koji kao i sve balije slini za saku maraka. O meni nemas pojma ali lako je laprdati po direktivi.
Ja se iskreno nadam da ce gospodjica Sabrina Buljubasic ostati u upravi kluba. Ovim nazovi navijacima sto vredjaju zensku osobu zelim dug zivot i da vam menza bude apoteka svaki dan :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 17 sep 2021, 17:33

FK Sarajevo + Kiša = Pobjeda
Kiša je Allahova milost.
ORIGINAL 1987

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 sep 2021, 17:40

robertkosar je napisao/la:
17 sep 2021, 17:32
Ja se iskreno nadam da ce gospodjica Sabrina Buljubasic ostati u upravi kluba. Ovim nazovi navijacima sto vredjaju zensku osobu zelim dug zivot i da vam menza bude apoteka svaki dan :kafa:
Dobro ti ide ekavica. Naravno da je podrzavas kad ti je to zadatak. Za tebe je uvreda kad se poredaju sve katastrofe za koje je Sabra odgovorna. Nadji jednu uvredu u mom tekstu. Sreca pa nije crna inace bi i BLM parole mogle dobro doci.

Zadnji dio recenice sve govori o tebi. Ja tebi ne moram nista lose da zelim, ostani sto duze kakav si sada.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 17 sep 2021, 17:41

kengur je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:
kengur je napisao/la:

Vidi jednu stvar; Sabrina je sa 19 godina odlučila da se vrati u Bosnu. Nije bio rat ali ipak bi joj 10 od 10 ljudi reklo da je luda ali hrabra. Ja to poštujem. Ti si u sred 95. godine hodao po svijetu dok je na ovo isto Sarajevo padalo tone i tone granata.

I ne znam kako si mene povezao sa Pantelijom. Ja momka nit znam nit imam mišljenje o njemu. Upravo je to glavna razlika zbog koje sam ja na strani Sabrine. Takvi kao ti nemate srama pred ničim, ništa vam nije sveto, sposobni ste i da lažete i da podmećete za razliku od nje koja je jedno fino odgojeno čeljade. Toliki si licemjer da sad nekom čitaš bukvicu kako neko nešto po Sarajevu uništava dok si se ti provodio kad je tom istom Sarajevu bilo najteže.
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 17 sep 2021, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 17 sep 2021, 17:41

Jel moguce da ovoliko pada
JURIŠ

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 17 sep 2021, 17:42

midzuka je napisao/la:
17 sep 2021, 17:41
Ne može jače :tokralju:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 sep 2021, 17:43

midzuka je napisao/la:
Fuj, sav sam mokar.... :puke: :puke: :puke:

Kakvi smo mi maleri s ovim vremenom je li moguce???
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 17 sep 2021, 17:44

midzuka je napisao/la:
Imaš pivu ako im promijeniš temu!

@kengur :thumbup:
The saddest thing in life is wasted talent.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 17 sep 2021, 17:45

midzuka je napisao/la:
Prestat će, ako Bog da, za nekih 30-ak minuta...
Evo i oni tebe selame!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 sep 2021, 17:48

Kisa stala skoro skroz, ljetni pljusak bio klasicni! Svi na Kosevo!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 sep 2021, 17:49

Arnelv52 je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:

Vidi jednu stvar; Sabrina je sa 19 godina odlučila da se vrati u Bosnu. Nije bio rat ali ipak bi joj 10 od 10 ljudi reklo da je luda ali hrabra. Ja to poštujem. Ti si u sred 95. godine hodao po svijetu dok je na ovo isto Sarajevo padalo tone i tone granata.

I ne znam kako si mene povezao sa Pantelijom. Ja momka nit znam nit imam mišljenje o njemu. Upravo je to glavna razlika zbog koje sam ja na strani Sabrine. Takvi kao ti nemate srama pred ničim, ništa vam nije sveto, sposobni ste i da lažete i da podmećete za razliku od nje koja je jedno fino odgojeno čeljade. Toliki si licemjer da sad nekom čitaš bukvicu kako neko nešto po Sarajevu uništava dok si se ti provodio kad je tom istom Sarajevu bilo najteže.
Ti o meni pojma nemas, tako da price o mom provodu i ostalom su ti glupe.
Niko nije tebe direktno vezao vec je Pantelija cista suprotnost debilima koji nama vode klub a dosta raje ga je napadalo. Ti i tvoja grupa se ne mjesate dok se Sabra ne spomene. Ti imas mentalnih poteskoca da shvatis tekst koji procitas.
"sposobni ste i da lažete i da podmećete" - samo nabrajam katastrofe za koje je ona odgovorna
Ona je daleko od "fino odgojeno čeljade" - slike sa flasom, laze da nije ni za sta odgovorna, nesposobna je i zavali Nama za milionske cifre
Ona sada unistava nas klub a ne kad je "bilo najteze". Mani se te SDA patetike, jadan si.
Sram zadrzi za sebe jer ti pises lazi po nalogu a protiv kluba zajedno sa svojom grupom.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 17 sep 2021, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 sep 2021, 17:50

Nema Pidre pa sta je ovo, nisam ja za ovo kartu platio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 sep 2021, 17:51

Bodul na klupi?

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 17 sep 2021, 17:54

Sad će sunce ☀, samo lagano čim prvi gol zabijemo
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 17 sep 2021, 17:55

Ima li prenosa, neki link?

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 sep 2021, 17:55

MaroonBjelave je napisao/la:
17 sep 2021, 17:51
Bodul na klupi?
Bolestan :(

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bejker, belosevic23, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hardzavi, HyperOS, JavierBosnia, muhamedhulk, r3m1, Vanja8, zagorski i 122 gosta.