PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Mutavi 1921
Cevapdzija prodavao cevape a osudjenik utakmiceGoosman je napisao/la:Samo nam jos ispricajte kako je cevapdzija sve predriblao pa loptu ostavio na gol liniji i izasao.Iz revolta.To je bio kraj reprezentativne karijere.

bihuzur je napisao/la:Cevapdzija prodavao cevape a osudjenik utakmiceGoosman je napisao/la:Samo nam jos ispricajte kako je cevapdzija sve predriblao pa loptu ostavio na gol liniji i izasao.Iz revolta.To je bio kraj reprezentativne karijere.

Nekom internacionalna karijera,nekom cevapi

💩💩
- svrakino1921
- Kontakt:
Podrska strucnom stabu i upravi
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.Goosman je napisao/la:
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- hskzmostar
- Kontakt:
Sad mi neki forumas kalashnikov posla poruku sadrzaja citiram :
Obali mi mu.do
Prema nacinu pisanja i izrazavanju moze li mi netko potvrditi jel ovaj lik simpatizer Zelje posto kako mogu procitati izmedju redova da je veoma isfrustriran.
Obali mi mu.do
Prema nacinu pisanja i izrazavanju moze li mi netko potvrditi jel ovaj lik simpatizer Zelje posto kako mogu procitati izmedju redova da je veoma isfrustriran.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.Goosman je napisao/la:bihuzur je napisao/la:Cevapdzija prodavao cevape a osudjenik utakmiceGoosman je napisao/la:Samo nam jos ispricajte kako je cevapdzija sve predriblao pa loptu ostavio na gol liniji i izasao.Iz revolta.To je bio kraj reprezentativne karijere.
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
– Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.
- Tako je u jednom momentu igrač FK “Željezničar” Matić fizički napao igrača Osima zbog očiglednog njegovog nezalaganja i sabotiranja same igre.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- samoposteno
- Kontakt:
Pa jesil mu obaliohskzmostar je napisao/la:Sad mi neki forumas kalashnikov posla poruku sadrzaja citiram :
Obali mi mu.do

I ja kontam to. Zrinjevac pa polabrnjaj ga kalašu šta ga šmekašsamoposteno je napisao/la:Pa jesil mu obaliohskzmostar je napisao/la:Sad mi neki forumas kalashnikov posla poruku sadrzaja citiram :
Obali mi mu.do
Prema nacinu pisanja i izrazavanju moze li mi netko potvrditi jel ovaj lik simpatizer Zelje posto kako mogu procitati izmedju redova da je veoma isfrustriran.![]()

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- samoposteno
- Kontakt:
Kaze po ukusu osjetio da je ZeljovacMexico je napisao/la:I ja kontam to. Zrinjevac pa polabrnjaj ga kalašu šta ga šmekašsamoposteno je napisao/la:Pa jesil mu obaliohskzmostar je napisao/la:Sad mi neki forumas kalashnikov posla poruku sadrzaja citiram :
Obali mi mu.do
Prema nacinu pisanja i izrazavanju moze li mi netko potvrditi jel ovaj lik simpatizer Zelje posto kako mogu procitati izmedju redova da je veoma isfrustriran.![]()

0(nula).wobly92 je napisao/la:– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.Goosman je napisao/la:
💩💩
Jest kad mu ga je ovaj stavio usta cuo lokomotivu hu hu ć ć ć ćsamoposteno je napisao/la: Kaze po ukusu osjetio da je Zeljovac![]()

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- samoposteno
- Kontakt:
Mexico je napisao/la:Jest kad mu ga je ovaj stavio usta cuo lokomotivu hu hu ć ć ć ćsamoposteno je napisao/la: Kaze po ukusu osjetio da je Zeljovac![]()
![]()

samoposteno je napisao/la:Mexico je napisao/la:Jest kad mu ga je ovaj stavio usta cuo lokomotivu hu hu ć ć ć ćsamoposteno je napisao/la: Kaze po ukusu osjetio da je Zeljovac![]()
![]()
![]()
jesi lud braco draga
![]()

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mozel jedan, malo veci bez luka.Goosman je napisao/la:Pet u pola s lukom,legendo.

- hskzmostar
- Kontakt:
Skupila se raja isfrustriranih veHlikana.
Simpaticno...
Ja osobno mislim prateci pisanje Mexica vec godinama da je on ipak jos pubertetlija cim se dici ovakvim forama ,mudo fudo i zakaci par smajlica ne prilici dedi od 52 godine.
Simpaticno...
Ja osobno mislim prateci pisanje Mexica vec godinama da je on ipak jos pubertetlija cim se dici ovakvim forama ,mudo fudo i zakaci par smajlica ne prilici dedi od 52 godine.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
od čovjeka, da.Goosman je napisao/la:0(nula).wobly92 je napisao/la:– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.Goosman je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Komsija prihvati da te malo karamo. Hu hu ć ć ć ćhskzmostar je napisao/la:Skupila se raja isfrustriranih veHlikana.
Simpaticno...

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.