FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno rečeno, nisu nešto, ali sviđa mi se ideja i to treba podržati. Ipak je domaće, nadati se da će u budućnosti i dizajn biti bolji i da će biti raznih stvari.
EDIT.
Neko ga je danas pomenuo, a i na temi Tuzlaka se vodi rasprava o golmanu Piriću, kao da bi trebao doći kod nas.
Mi imamo takvog jednog, neiskusnog potencijala, zašto dovoditi još jednog.
Kao što reče kolega @head na temi tuzlaka, nadam se da je ovo samo prodavanje kroz medije.
EDIT.
Neko ga je danas pomenuo, a i na temi Tuzlaka se vodi rasprava o golmanu Piriću, kao da bi trebao doći kod nas.
Kao što reče kolega @head na temi tuzlaka, nadam se da je ovo samo prodavanje kroz medije.
Napravite maxice sa našim grbom.

slazem se i s tobom i head-om... ako se vec ima namjera dovesti golman, onda treba dovesti boljeg golmana od Deje, inace nema smisla da se dovodi Piric i da uzima mjesto malom Plakalu...hilmo je napisao/la:Iskreno rečeno, nisu nešto, ali sviđa mi se ideja i to treba podržati. Ipak je domaće, nadati se da će u budućnosti i dizajn biti bolji i da će biti raznih stvari.
EDIT.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
e djeco draga ..TheHornet je napisao/la:Napravite maxice sa našim grbom.![]()

napravite starke na ovaj fazon ..

O ukusima se ne raspravlja. Svako svoj fazon furaorbit je napisao/la:e djeco draga ..TheHornet je napisao/la:Napravite maxice sa našim grbom.![]()
![]()
napravite starke na ovaj fazon ..

Ma ne treba ni kopirati, nek bude nešto orginalno, domaće.
Ali treba priznati da je i Haad dosta ambiciozan.
Ali treba priznati da je i Haad dosta ambiciozan.

Ja sam samo odgovorio na "maxice" koje ne mogu smisliti očima. BG furka i te gluposti.Head je napisao/la:Ne mozes kopirati proizvod koji je brendiran, valjda to znate...

Nisam ni sugerisao da se kopira nešto nego na koji fazon bi se trebalo probati. Samo prijedlog.

Jel neko slucajno citao printani Avaz danas u vezi one ankete. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Mislis ono gdje treneri govore ko im je igrac polusezone? Citao sam ja taj dodatak u avazu danas i Wagner je izabaran za najboljeg igraca. Od nasih Cimirot, Stojcev i Krste su dosta glasova imali..Buzdovan je napisao/la:Jel neko slucajno citao printani Avaz danas u vezi one ankete.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala ti to sam trebao.joker90 je napisao/la:Mislis ono gdje treneri govore ko im je igrac polusezone? Citao sam ja taj dodatak u avazu danas i Wagner je izabaran za najboljeg igraca. Od nasih Cimirot, Stojcev i Krste su dosta glasova imali..Buzdovan je napisao/la:Jel neko slucajno citao printani Avaz danas u vezi one ankete.

FC Bayern München - Mia San Mia
- bordoakapitar
Kazu da ima u "avazu" prilog o kampu pa ako neko moze nek' postavi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- bordoakapitar
Hvala brate!Head je napisao/la:
Head je napisao/la:Eto da ne naglabate, nece biti pojacanja u ovoj godini vise.
Ja sam vec ranije rekao, da od pojacanja nema nista prije mog mjeseca.

Prvo jos dosta liga nije zavrsilo prvenstvo,nije ni blizu prelazni rok.Jedino neko ko nema kluba, posudba,ili slobodan igrac, u ovo doba moze doci.

Sve nešto imam osjećaj da će se ovo sa gradnjom kampa još razvlačiti po sudovima. Evo Paja najavljuje neko suđenje u četvrtak.
Vjerujem Kusturici ali ne vjerujem sistemu.
hilmo je napisao/la:Sve nešto imam osjećaj da će se ovo sa gradnjom kampa još razvlačiti po sudovima. Evo Paja najavljuje neko suđenje u četvrtak.
Meni nije jasno sta Paja hoce,ako je ovo istina da je on dao ovaj interviju Avazu.
Mi smo uplatili opstini pare koje je on dugovao za koncesiju(nije placao nista godinama) ,a radi se o vise od 500 milja.Da se ne ide u sporove i to ,i da bi se izbjegao sudski spor, koji bi opstina pokrenula prema njemu.Drugo ako ima sudski spor ,onda po nekoj logici se ne moze izdati resenje, za gradnju kampa.Valjda bi to svima trebalo biti jasno.
I trece postigli smo dogovor sa stvarnim vlasnicima opstinom Ilidzom i poljoprivrednim dobrom Butmir,kojim smo i uplatili stredtva za dug Pajin, i jos neku lovu za koncesiju,i kao sto rekoh negdje oko 500 milja.
Vjerovatno on sad ganja neku svoju pravdu,protiv opstine i poljeprivrednog dobra Butmir.Jer oni kao vlasnici imaju pravo da svoju zemlju daju na koncesiju kome žele(još ako im je taj neko ponudio, vece pare),narocito imaju pravo da nekom otkazu,ako taj neko im nije uplacivo pare godinama.
Mislim Hilmo da je sve gotovo i da je rijeseno u nasu korist,a da on to sad pokusava to osporiti.Mislim da naši nisu bas ovce da pocinju gradnju i ulaganje miliona,a da nisu sa papirima cisti.
Šta Paja zeli,i zašta se žali,nije mi jasno.

Ma ima, kako sam negdje pročitao, jedan dio te parcele koja ne pripada ni PD Butmir ni Općini nego nekoj prijeratnoj firmi koja više ne postoji, e sad da li je to prešlo na općinu ili je u domenu one državne imovine zaista ne znam.
Potražit ću te Pajine izjave kasnije.
Volio bih da se to sve brže odvija i da svi budemo zadovoljni, ali...
Potražit ću te Pajine izjave kasnije.
Volio bih da se to sve brže odvija i da svi budemo zadovoljni, ali...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hajdeee, MojaMalenkost i 13 gostiju.