Jos 2 utakmice po goladmir12345 je napisao/la:Na poluvremenu mi trebalo ukupno 10 golova da prodje u prvih 10 minuta drugog palo 6 golova,jos mi treba na 2 utakmice po go i na jednoj dvai nece bit ko da gledam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jos 2 utakmice po goladmir12345 je napisao/la:Na poluvremenu mi trebalo ukupno 10 golova da prodje u prvih 10 minuta drugog palo 6 golova,jos mi treba na 2 utakmice po go i na jednoj dvai nece bit ko da gledam
http://www.ehfcl.com/2016-17Harika je napisao/la:Dje mogu pratit golove na rukometu
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
admir12345 je napisao/la:Jos 2 utakmice po goladmir12345 je napisao/la:Na poluvremenu mi trebalo ukupno 10 golova da prodje u prvih 10 minuta drugog palo 6 golova,jos mi treba na 2 utakmice po go i na jednoj dvai nece bit ko da gledam
Luton i curzon al k.... ce pasti gol na obe utakmice crveni imaStruya je napisao/la:admir12345 je napisao/la:Jos 2 utakmice po goladmir12345 je napisao/la:Na poluvremenu mi trebalo ukupno 10 golova da prodje u prvih 10 minuta drugog palo 6 golova,jos mi treba na 2 utakmice po go i na jednoj dvai nece bit ko da gledam
sta cekas
3admir12345 je napisao/la:Igra li ovaj Cindric ikako ??i koliko je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.