FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 08 sep 2012, 16:37

Jednostavno nema reda na tribini, nema onog "zdravog" autoriteta da ukroti onu balavurdiju.
Ovo se moralokad tad desiti, mislim na kaznu, i neka je ako ce biti od koristi ubuduce.
Treba na tribini nekoliko momaka koji ce uslovno receno zavodit red, tj sprijeciti slicna sranja, bacanje baklji, paljenje zastava, pjevanje svega i svacega sto nema veze sa zdravim razumom a ne sa sportom i Zeljom.

Treninga nema, ekipa je u N. Pazaru do ponedjeljka, a zatim idu na Bjelasnicu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 sep 2012, 16:42

jedna si jedina je bila zvanična državna himna i nema nijedne uvredljive riječi za bilo koga. i mislim da niko ne zna zašto to više nije. ali nije poenta u njoj, nego u paljenju srpske zastave i skandiranju ratnom zločincu. mi ne možemo, ne smijemo biti isti, mi nikad nećemo biti klub i navijačka grupa samo jednog naroda.

tog famoznog cacu je armija bih sama uklonila u vrijeme kada joj je trebao bukvalo svaki čovjek. i upravo zbog takvih stvari strane u ratu NISU bile iste. a danas se nađu balavci koji ni u planu nisu bili da skandiraju njegovo ime.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 sep 2012, 17:02

ChWilla je napisao/la:jedna si jedina je bila zvanična državna himna i nema nijedne uvredljive riječi za bilo koga. i mislim da niko ne zna zašto to više nije. ali nije poenta u njoj, nego u paljenju srpske zastave i skandiranju ratnom zločincu. mi ne možemo, ne smijemo biti isti, mi nikad nećemo biti klub i navijačka grupa samo jednog naroda.

tog famoznog cacu je armija bih sama uklonila u vrijeme kada joj je trebao bukvalo svaki čovjek. i upravo zbog takvih stvari strane u ratu NISU bile iste. a danas se nađu balavci koji ni u planu nisu bili da skandiraju njegovo ime.
Kad vec vucete za jezik! Caco je lik koji je odbranio grad. Kasnije se oteo kontroli a kad su ga ukantali natovarili su mu i ono sto jeste i sto nije.Ne vjerujem da ima kompetentnih za takav vid diskusije na ovom forumu pa lijepo bi bilo da zaobidjemo bar tu temu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 08 sep 2012, 17:07

Ljudi ba smarate u p.m. Sto je bilo bilo je,okrecemo se sutrasnjoj tekmi protiv N.Pazara.Zna li neko ide li se u N.P. :D :D :D Zavrsite sebi za cvaju veceras i uzivajte ba,hebo to sve
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 08 sep 2012, 17:08

pile87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:jedna si jedina je bila zvanična državna himna i nema nijedne uvredljive riječi za bilo koga. i mislim da niko ne zna zašto to više nije. ali nije poenta u njoj, nego u paljenju srpske zastave i skandiranju ratnom zločincu. mi ne možemo, ne smijemo biti isti, mi nikad nećemo biti klub i navijačka grupa samo jednog naroda.

Kad vec vucete za jezik! Caco je lik koji je odbranio grad. Kasnije se oteo kontroli a kad su ga ukantali natovarili su mu i ono sto jeste i sto nije.Ne vjerujem da ima kompetentnih za takav vid diskusije na ovom forumu pa lijepo bi bilo da zaobidjemo bar tu temu...
Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 09 sep 2012, 04:48, ukupno mijenjano 1 put.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 sep 2012, 17:10

đe si odbranio grad...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 sep 2012, 17:16

pile87 je napisao/la:

Radi njega dosta brace sa tribine je raslo bez roditelja.
NO PYRO NO PARTY

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 sep 2012, 17:16

Rios je napisao/la:Samo da pruzim podrsku momcima sa svete juzne tribine..Koliko samo negativnih komentara o njima zadnjih dana,pa to je strasno..Od onih koji prizivaju da specijalci udju na jug i da ih isprebijaju,preko onih koji ih pljuju i vrijedjaju pa evo sad na kraju ima i onih koji ih nazivaju nacionalistima sa nekakvim fasististickim parolama..Strasno.. :o
Napravili su probleme Zelji,stoji sve..Ali cemu ovakvi komentari..Pa ti momci stoje i po kisi,snijegu,suncu i navijaju i kad igramo dobro i kad igramo lose..Pa svi smo vidjeli na sta lici Grbavica i atmosfera na njoj kad nema juga..Sablasno,zalosno,tuzno..Eto kako..
S njima treba popricati,malo ih educirati oko parola,upozorit ih na skandiranja,slazem se..Baklje isto tako..Ne mora bas svaka tekma biti popracena bakljadom..Ali fino,uz puno postovanje,a ne ovakim groznim komentarima..
I ako cemo posteno,mozda i vece probleme zadnje dvije tekme kuci pravi sjever ;)
nek oni navijaju normalno i kaok trebaj a necu da radi njih sad nmg 2 utakmice gledati svoj voljeni klub koji bodrim kao i oni al ne skandiram onaj kretenizam i ne palim te usrane baklje i ne stetim svom voljenom klubu jer ga iskreno volim, a oni i pored svega toga pale i samo stetu nanose
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 08 sep 2012, 17:16

Medixon je napisao/la:Na jugu se nikada ovo nije radilo prije , dolazi nova generacija koja je nastrojena , a i sam sam dio te generacije...Ne opravadam velicanje Musana Topalovica Cace na jugu , raspitajte se ko je bio on...OBICNI KRIMINALAC kojeg je na kraju ubila ARMIJA BOSNE I HERCEGOVINE odnoso njenje specijalne jedinice jer je ubijo sve koji su mu stajali na putu...Sto se tice paljenja srpske zastave takodje to ne opravdavam mislim da to ne bi trebalo radit...Nije se pjevalo ubi Srbina i kad se prvi put zapjevalo(na utakmici sa Borcem) svojim ocima i usima sam vidio i cuo kako odgovorni ljudi na jugu govore da se to ne pjeva , ali jednostavno masa je krenula da pjeva i ****...Ja licno nisam pjevo i jedno 50% juga nije pjevalo dok su ostali pjevali predvodjeni sjeverom Grbavice. Ubi cetnika se vazda treba pjevat i ko se god osjeca ko cetnik nek ga popusi (Kad kazem cetnik , ne mislim na ostale normalne Srbe) Manijaci ce se vazda sjecati genocida u Srebrenici , jer se to ne moze zaboraviti i NESMIJE SE ZABORAVIT!

[youtube][/youtube]
Bravo! Sve je covjek fino objasnio ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 sep 2012, 17:19

Znas sta je problem sto kod nas svako vuce na svoju stranu.Znamo mi vrlo dobro svi sta i kako je bilo u ratu,i svega u vezi rata.Problem su razliciti pogledi na isti i sve vezano za njega.Siroka je ovo tema,ali kad vec imamo ovo sto imamo,onda svako treba napraviti neke ustupke.Cinjenica da Srbi iz RS-a nika nece voljeti BIH,ma da mi i gace sa guzice skinemo i cinimo tonu ustupaka,to je jedno cinjenicno stanje,tako da nema tu generalno nekog hajra sa njima i nikad ovdje potpuna srece nece biti.Pristali smo na ovaku drzavu,onda moras praviti neke ustupke,**** ga ljiljane i ja volim i nema niceg u njima Bosnjackog,ni u himni,ali to drugim ne odgovara,i **** ga ako nam je ovo sad zastava i ako je mi ne postujemo onda smo isti ko i oni ,tako ispada gledajuci laicki.Nedamo da nam se dira zastava sa ljiljanima,a palimo Srpsku,Ta je zastava bila njiohova u ratu i generalno to je jedina njihova zastava,,ali opet nekorektno.
Svo vrijeme potenciram pravu istinu nase zemlje a sa druge strane imamo usminkanu drzavu u kojoj prava istina neda napretka istoj.Jednsotavno zivimo u laznoj federaciji i konfederaciji ili entiteskoj zajednici,posto se ne moze mijenjati,onda valja pravit ustupke,i sto manje raditi konflikte,ako zelimo neki pomak.
Sve ovo govorim jer ima veze sa nasim klubom,dozvolili smo da nas navuku na tanak led i da se o nama prica kao o nacionalistima i fasitima ,sve zbog grupe nedovoljno inteligentnih,tacnije mladih osoba,kojim da kazes haj skoci sa zgrade furka je to oni bi skocili.Mi smo samo zrtveno janje i na nama se trenira strogoca,i treba tako.Jer ovi vamo napravise tonu sranja i skandiranja pa dobise smijesne kazne,a sad sebi dozvoljavamo da postajemo isti.
Moze ovo biti obrisano sto pisem,ali je ovo zaista tako,to mi svi znamo,ali bih volio da se izdignemo iznad toga.
FUdbalski navijaci su masa za manipulaciju i eskalaciju sukoba.Zele nas predstaviti kao iste,da nema razlike medju nama.
Nije problem dati podrsku Srebrenici,ali ima tonu drugih nacina.Mi smo bolan drzava u kojoj se desio genocid a da nemamo drzavno priznatu rezoluciju o genocidu,sve druge imaju,Srbija je ima.Ima dosta drugih nacina da to ne zaboravimo,ali ovdje smo iskoristeni.Onda palimo zastave,a ima Srba za nas igraju,navijaju.
Bunimo se kad skandiraju Mladic I karadzic,a skandiramo Caci.
NEmojte mi reci to nije isto ,kad se na kraju sagleda to je isto.Branio je grad,ali je kasnije pomahnitao,i ubijao i Srbe i Hrvate i Muslimane.Maltretirao je isto tako sve.Pa sta bi bilo da ga nisu ubili,koliko bi on jos zlocina uciinio mozda nekim u familiji sto ga sad skandiraju.Mladic je njima dobar jer je ubijao muslimane,a nama dobar Caco jer je rokao Srbe.Isto je to kad se realno sagleda.
Kazem opet moze ovo biti obrisano ,ali ovo pisem samo iz razloga da neradimo ovakve stvari ,jer ovo nije dostojanstveno.Kako smo dozivljavali Lesinare kad su onu radili kao jadnike,i sljam ,sto onda da i mi to postanemo.Meni jedino zdrav razum moze reci da su nama grupu preuzeli hrpa balavurdije ,koja nema mozga i nerazmislja,ili je pod uticajem opijata.Ne mogu da vjerujem da je to stav nase navijacke skupine i da tome tezimo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 18:24

BRAVO !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 sep 2012, 18:41

@barbarez

Svaka cast na postu,pametnom dosta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 sep 2012, 19:01

Ma pustite ba više to presipanje iz šupljeg u prazno, mi ovdje svojim postovima nećemo ništa promijeniti, to treba da se riješi među ljudima/djecom/tinejdžerima koji vode tribinu i tačka! Kako će se to desiti to nije za ovog foruma i prestanimo više razglabati o ovome...

Mene interesuje je li podnešena žalba na ovu farsu od kazne, jer Đelo se jednom pojavi i ušutiše se! Ne smije se tek tako preći preko ovoga, treba bar smanjiti na jednu utakmicu, jer svi znamo šta znači jedna utakmica bez navijača...

sorcnapruge
Kontakt:

Post Postao/la sorcnapruge » 08 sep 2012, 20:03

barbarez svaka cast, mislim da bi ovim postom trebalo zavrsiti raspravu o stvarima koje su se desavale posljednjih dana

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 sep 2012, 22:11

http://fkzeljeznicar.ba/intervju-sa-ama ... -stranici/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dosta cesto postavljena pitanja rijesena. :)
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2012, 22:34

Svaka cast Osimu, zaista svaka cast, rijesio nas je mnogih polemika ovdje i dao je odgovore perfektne kakve svi zelimo da cujemo, ali i zaista kakvo je stanje u klubu.. AMAR, AMAR, OSIM, OSIM :!: :!: :!:

Evo opet link: " onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 09 sep 2012, 11:37

Izvinite sto ovo pisem na temi FK Zeljeznicara , ali vazno je:

Prijatelji, ljudi, volim vas sve, i svi ste moji dragi drugovi i raja...Molim Vas, učinite nešto da sutra na ovom platou bude najmanje 10.000 Bosanaca i Hercegovaca, da dočeka HEROJE NAŠE DRŽAVE, NAŠE PONOSNE MOMKE, ZLATNE MOMKE IZ LONDONA koje će na ovom aerodormu sutra izvesti iz aviona MIRZA HRUSTEMOVIĆ i SABAHUDIN DELALIĆ.
Dođimo svi u Sarajevo na naš aerodrom i postanimo tako dio najponosnijih trenutaka ove najljepše države na svijetu. Može nas biti 10.000, može i 20.000....Dođite svi. Nedjelja je. Neka se niko ne pokuša vaditi da nije mogao doći. Dođite i ponesite svoje zastave, i s velikim poštovanjem i ponosom, sa zahvalnošću dočekajmo naše zlatne momke. I molim vas, samo jedno, svi koji možete doći iskoristite tu priliku. Možemo napuniti plato aerodroma. To su naši zlatni momci zaslužili.
I još jedno, vrlo važno...ONI ŠTO ĆE DOĆI POD ROTACIJAMA, S TJELOHRANITELJIMA, U DRŽAVNIM AUTIMA KOJA IM MI PLAĆAMO, oni će svakako doći JER SU ONI U KAMPANJI, ali neka budu minorni sutra između nas 20.000 na aerodromu. Doći će fudbaleri, i A i U-21, doći će košarkaši, trebamo doći svi...
ŠIRITE DALJE OVAJ POZIV....SUTRA 20.000 NA AERODROMU i vidite samo kad polijeće avion iz LONDONA...
SRETNO BOSNI, SRETNO HERCEGOVINO.....
VIDIMO SE.....
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 09 sep 2012, 11:45

Vidim, "buranija" i dalje caruje na forumu .... A administratori gurnuli glave u pijesak ko nojevi ... valjda ce iskobeljati glave iz pijeska kad bude "predizborna šutnja" ....

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 sep 2012, 11:47

U koliko je danas utakmica s Novim Pazarom? Može li se očekivati neki tekstualni prenos i to?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 09 sep 2012, 12:02

exbabilon je napisao/la:U koliko je danas utakmica s Novim Pazarom? Može li se očekivati neki tekstualni prenos i to?
u 17 -00 koliko znam, a za prenos sumnjam

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 29 gostiju.