Stani, opet te pitam, tko igra Zeljo ili BIH? Zasto na Zelji te zastave i pjesme, a kada repka igra sve zjapi prazno?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ta zastava je simbol BiH i simbol njenih stradanja, i nikad nismo bili kaznjeni radi nje, niti cemo... Ona nije problem, kao ni himna koja ne vrijedja nikogaNikica je napisao/la:Koja je to naša himna, ja znam za samo jednu koja nema teksta, ako ovu ne priznajete onda Vi ne priznajete ni državu BiH o čemu mi da pričamo, i kakva je zastava BiH ja ne vidim ljiljana onaj ćelo je u dejtonu potpisao da se slaže sa ukidanjem te zastave i dobili smo ovu pa je i poštujte ko vam je kriv njega ganjajte tamo, ali van stadiona, najveće su zlo pojedini navijači na jugu ja bi to zatvorio tu tribinu i zabranio im ulazak an istu, a ovamo na sjeveru to nebi moglo pa makar se međusobno pobili.arelinho je napisao/la: MANIJACI ce uvijek pjevati himnu na utakmici i bice zastava sa ljiljanima !!![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
OPET I JA TEBI KAZEM, da je ta zastava problem, ili himna, bili bi kaznjeni, posto nas ne kaznjavaju, znaci da je uredu... Mozemo pjevati i himnu, i medvjedice, itd. ne vrijedjamo nikoga, tako da je uredu, kome se ne svidja nek ne pjeva i nek zacepi usi... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ama prijatelju,ja ti samo zelim reci da se iste stvari,jednako ruzne,ponavljaju vec dobrih 10 godina ako ne i vise..Znaci to nije nesto sto su poceli da rade navijaci koji sad idu na jug,sjever ili opste na Grbavicu..fcz je napisao/la:Zenicu bih odmah izbacio iz ove price, jer je to potpuno druga kategorija. Ali ni na te odnose nisam ponosan, no to se u zadnje vrijeme malo primirilo.Rios je napisao/la:Ne pretjeruj druze..Ja pamtim jednako ruzna (ako ne i ruznija) skandiranja,povike i desavanja na tribinama nego sto je to sad..Pa eto naveo sam vec paljenje Hrvatske zastave..Pa sjecas li se finala kupa sa Leotarom na Kosevu..Pa ruznih povika upucenih Zenici,tipa Zenica je srce Srbije..Osim ako se ovim zadnjim zeljelo reci nesto lijepo o ZeniciNista se drasticno nije promjenilo na gore nego sto je bilo prije recimo 10 godina
Leotara se vrlo dobro sjecam, i cuvenog ljepotana Slavoljuba Djordjevica koji je u prvoj utakmici finala Kupa (to na Kosevu je bio revans) cesao m.u.d.a prilikom intoniranja himne. Raja je tad reagovala kako je reagovala, ali je opet ostalo na tome.
Isto tako se vrlo dobro sjecam prvog gostovanja Sirokog na Grbavici u play-offu 1999. i normalne atmosfere.
Sada po prvi put imamo PONAVLJANJE (indikativno je da nakon toga, po prvi put dolazi i kazna). Znaci skandira se ubij Srbina, svi se prave ludi. Dodje sljedeca utakmica i usred kopa se zapali zastava. Ovako nesto ja ne pamtim.
Cinjenica je da se to ranije nije kaznjavalo i zato su to navijaci shvatili kao "normalnu" pojavu..E sad je drugacije..I neka je..treba kazniti sve sto ne pripada stadionu..Zbog toga kazem da se treba pricati sa navijacima,educirat ih,upozoriti da ono sto je prolazilo ranije vise ne prolazi bez kazne,itd..Ali napadati,osudjivati,pljuvati,vrijedjati,prizivati batine navijacima sa juga je nedopustivo i necu se s tim nikad sloziti..Jer bez juga Grbavica bi bila gostujuci teren jednak Otoci..To ti odgovorno tvrdim..Pa bolan sa sjevera se recimo hebe majka Zebi u 10 min zato sto nije dodao loptu kako su navijaci zeljeli..Ili Osim nece da se javi jer je tekma u toku najmanje 100 ljudi oko mene mu je hebalo mater..O gostovanju Zelje da i ne govorim..Uglavnom im tamo podrsku pruzaju momci sa juga..Na kraju,da sumiram ovu svoju pricu,nanijeli su stetu klubu,ali su dali punooo i ne zasluzuju ono sto se moze procitati zadnjih dana na ovom forumu,koji u stvarnosti nije vazan uopste,ali eto mene boli..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Generalno sam protiv politike na tribinama ali pustite se te price jer necete rijesiti apsolutno nista okrenite plocu.Jedni misle ovako drugi onako.Jeli iko isao u istocno sarajevo na gostovanje pa ond akako se proveo tamo ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Himna nikad nije bila niti ce biti problem, jer ne vrijedja nikoga u svom tekstu. Zastava nikada nece biti problem jer ne vrijedja nikoga svojom sadrzinom... Paljenje zastave je problem.. Povici ubij srbina su problem... Uzvici "Caco" su problem... Gadjanje stolicama i bakljama su problem... Bacanje baklji u teren je problem...
Svi koji mislite suprotno, niste za tribine, nego za srednji vijek, da vas puste na livadu i da se bijete sa neprijateljima bajonetima i puskama... Ali ne zivite u srednjem vijeku, vec u 21, osvijestite se![]()
![]()
![]()
Sve smo mi prije isto govorili, ali nismo dobijali kazne, a sada postajemo nacionalisti.. Ipak ja mislim da je to dio izbora, i placenika, i da ce se sve vratiti na staro poslije ovih kazni...
Shvatam i jedne i druge ali nije mjesto za pisanje niti se ovdje sta moze rjesavati...
Druga stvar niti se vecina ovdje sjeca Cace nit icega da bi imala pravo kritikovati...to je opet politika i ostavite se toga . Niti su nas radi tih stvari kaznili procitajte vec jednom zbog cega je kazna...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ama, nemojte sada otici u pogresnom smjeru... Davno smo izvakali tu temu povodom kazne, ovo je cisto jedna rasprava gdje ljudi iznose svoja misljenja o tome sto im smeta, a sto ne... 
Ja licno mislim podrzavam da nam NE TREBA nikakvo propagiranje politke,drzave (zastava, pjesama) na nasim tekmama. Radije bi volio da svi nosimo Zeljine zastave nego ove druge, ali opet sa druge strane ima ljudi koji jos ovo podrzavaju.. I sta sada tu mozemo? Necemo bauk praviti o toka, idemo dalje...
Nego, je li se ide organizovano na Kosevu, da se podrze mlade nade BIH koji su zaista to zasluzili? (naravno, sa zastavama i obiljezjima BIH)

Ja licno mislim podrzavam da nam NE TREBA nikakvo propagiranje politke,drzave (zastava, pjesama) na nasim tekmama. Radije bi volio da svi nosimo Zeljine zastave nego ove druge, ali opet sa druge strane ima ljudi koji jos ovo podrzavaju.. I sta sada tu mozemo? Necemo bauk praviti o toka, idemo dalje...

Nego, je li se ide organizovano na Kosevu, da se podrze mlade nade BIH koji su zaista to zasluzili? (naravno, sa zastavama i obiljezjima BIH)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 sep 2012, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Smiri se malo.Nikica je napisao/la:Koja je to naša himna, ja znam za samo jednu koja nema teksta, ako ovu ne priznajete onda Vi ne priznajete ni državu BiH o čemu mi da pričamo, i kakva je zastava BiH ja ne vidim ljiljana onaj ćelo je u dejtonu potpisao da se slaže sa ukidanjem te zastave i dobili smo ovu pa je i poštujte ko vam je kriv njega ganjajte tamo, ali van stadiona, najveće su zlo pojedini navijači na jugu ja bi to zatvorio tu tribinu i zabranio im ulazak an istu, a ovamo na sjeveru to nebi moglo pa makar se međusobno pobili.arelinho je napisao/la: MANIJACI ce uvijek pjevati himnu na utakmici i bice zastava sa ljiljanima !!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
nikice ti si glup momak !!hamo_pipa je napisao/la:Smiri se malo.Nikica je napisao/la:Koja je to naša himna, ja znam za samo jednu koja nema teksta, ako ovu ne priznajete onda Vi ne priznajete ni državu BiH o čemu mi da pričamo, i kakva je zastava BiH ja ne vidim ljiljana onaj ćelo je u dejtonu potpisao da se slaže sa ukidanjem te zastave i dobili smo ovu pa je i poštujte ko vam je kriv njega ganjajte tamo, ali van stadiona, najveće su zlo pojedini navijači na jugu ja bi to zatvorio tu tribinu i zabranio im ulazak an istu, a ovamo na sjeveru to nebi moglo pa makar se međusobno pobili.arelinho je napisao/la: MANIJACI ce uvijek pjevati himnu na utakmici i bice zastava sa ljiljanima !!
Eto ti si patriota? Tako isfrustrirana osoba ne moze donijeti nikome dobro. Odakle ti pravo da prozivas ljude medju kojima su mnogi nasilno protjerani.....Nikica je napisao/la:Gledam one pobjegulje i izdajnici BiH dijasporci sinoć svi imaju tu sa ljiljanima valjda zahvalni toj zastavi što su pobjegli iz BiH i tamo u inostrastvu dobili sve šta žele, papire i lagodan život.
Iz tebe izvire velika mrznja!
Evo samo za tebe, da te malo oraspolozim. Vidim da mnogo volis nasu najdrazu zastavu.

(ovo su napravili ljudi iz Sarajeva a ne oni iz dijaspore)

samoŽeljo 
a ti nikice vidi se kad si se registrovao znaci sigurno si bio banovan i jos nesto ti veze nemas !

a ti nikice vidi se kad si se registrovao znaci sigurno si bio banovan i jos nesto ti veze nemas !
Eh jesam se nacitao svega od prosle utakmice majko moja,sve sami mozgovi blago nama-kaznili nas pa sta sada,sta ste se rasplakali,kao neka djeca a ne ozbiljna navijacka grupa.Idemo dalje i prije se je svasta pjevalo i skandiralo samo sto sada imamo komitet koji to pokusava da iskorijeni koliko ce uspjeti vidjet cemo.Sto se tice baklji nisam protiv njih ali nemoramo svaku utakmicu paliti,bolje ostaviti za derbi sa konama kao nekada
zastava REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE kome smeta on ima problema sam sa sobom,pjevanje himne takodze tko hoce da pjeva neka pjeva tko nece neka suti-**** KADA OVA NOVA NEMA TEKST MORAMO PJEVATI STARU,eh a sto se tice spominjanja nekih lica koja su cinila zlocine,ma sta god o njima privatno mi mislili to nam ne treba da nebudemo kao anamo oni,jer jedva cekaju da nas kazne-**** NARUSILI SMO TAJ NACIONALNI KLJUC U OSVAJANJU TITULA
pa nam se trazi bilo sta da nas uspore.Sve u svemu nije kraj svijeta ali treba neke stvari malo korigovati ZA OPSTE DOBRO

Muharemovicu odlazi iz Zelje
NE DIRAJ NAM NIKICU NIJE MU DOBROarelinho je napisao/la:samoŽeljo

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- SarajlijaTM
Ovdje jos iz supljeg u prazno
Zar niste prezvakali temu,vidimo se 27.10. na grbavici,lijep pozdrav do tad,samo bezze nervoza oko foruma
p.s.-a moderatora ni za lijeka,nije ovo slucajno,nije...
p.p.s- ima'l treninga danas,ovih dana opcenito?

Zar niste prezvakali temu,vidimo se 27.10. na grbavici,lijep pozdrav do tad,samo bezze nervoza oko foruma
p.s.-a moderatora ni za lijeka,nije ovo slucajno,nije...
p.p.s- ima'l treninga danas,ovih dana opcenito?
Neka se pale baklje.Neka se pali svaku utakmicu 1000 komada.To je navijacki dekor.Ali neka se te baklje ne ubacuju u teren.Svaki onaj ko je to uradio direktno je ostetio klub.Samo neka se one pale i to je dio sportskog folklora ovde na balkanu i to je ono sto je lijepo i vidjeti.Neku lijepu bakljadu,dobro osmisljenu,meni je to super.Ali ne u teren je.bote,ne u teren...ne u teren bacati.Baklja izgori,napravi se ambijent i baciti je ispod sebe,ugasiti to malo gov.no. A ne u teren ko debili ubacuju,ospem se kad to vidim,ne mozes debilu objasniti i gotovo.mija je napisao/la:Eh jesam se nacitao svega od prosle utakmice majko moja,sve sami mozgovi blago nama-kaznili nas pa sta sada,sta ste se rasplakali,kao neka djeca a ne ozbiljna navijacka grupa.Idemo dalje i prije se je svasta pjevalo i skandiralo samo sto sada imamo komitet koji to pokusava da iskorijeni koliko ce uspjeti vidjet cemo.Sto se tice baklji nisam protiv njih ali nemoramo svaku utakmicu paliti,bolje ostaviti za derbi sa konama kao nekadazastava REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE kome smeta on ima problema sam sa sobom,pjevanje himne takodze tko hoce da pjeva neka pjeva tko nece neka suti-**** KADA OVA NOVA NEMA TEKST MORAMO PJEVATI STARU,eh a sto se tice spominjanja nekih lica koja su cinila zlocine,ma sta god o njima privatno mi mislili to nam ne treba da nebudemo kao anamo oni,jer jedva cekaju da nas kazne-**** NARUSILI SMO TAJ NACIONALNI KLJUC U OSVAJANJU TITULA
pa nam se trazi bilo sta da nas uspore.Sve u svemu nije kraj svijeta ali treba neke stvari malo korigovati ZA OPSTE DOBRO
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
eh to bocacio nemos objasniti :S
ja svaku baklju koju upalim samo je spustim nego se neki prave pametni pa da vide koliko daleko mogu baciti :S
ja svaku baklju koju upalim samo je spustim nego se neki prave pametni pa da vide koliko daleko mogu baciti :S
Šta ti pališ, jadan nebio...arelinho je napisao/la:eh to bocacio nemos objasniti :S
Ne blamiraj se po forumima, kako si ti "ultras" što pališ baklje.
momak imas mahanjeTHC je napisao/la:Šta ti pališ, jadan nebio...arelinho je napisao/la:eh to bocacio nemos objasniti :S
Ne blamiraj se po forumima, kako si ti "ultras" što pališ baklje.

Dal' ovdje ima moderatora ili su se povukli do izbora
Izgleda treba ovu temu zaobilazit do 1 oktobra.

Izgleda treba ovu temu zaobilazit do 1 oktobra.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Na jugu se nikada ovo nije radilo prije , dolazi nova generacija koja je nastrojena , a i sam sam dio te generacije...Ne opravadam velicanje Musana Topalovica Cace na jugu , raspitajte se ko je bio on...OBICNI KRIMINALAC kojeg je na kraju ubila ARMIJA BOSNE I HERCEGOVINE odnoso njenje specijalne jedinice jer je ubijo sve koji su mu stajali na putu...Sto se tice paljenja srpske zastave takodje to ne opravdavam mislim da to ne bi trebalo radit...Nije se pjevalo ubi Srbina i kad se prvi put zapjevalo(na utakmici sa Borcem) svojim ocima i usima sam vidio i cuo kako odgovorni ljudi na jugu govore da se to ne pjeva , ali jednostavno masa je krenula da pjeva i ****...Ja licno nisam pjevo i jedno 50% juga nije pjevalo dok su ostali pjevali predvodjeni sjeverom Grbavice. Ubi cetnika se vazda treba pjevat i ko se god osjeca ko cetnik nek ga popusi (Kad kazem cetnik , ne mislim na ostale normalne Srbe) Manijaci ce se vazda sjecati genocida u Srebrenici , jer se to ne moze zaboraviti i NESMIJE SE ZABORAVIT!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- champions1921
Zastava sa ljiljanima je prva zastava nezavisne Republike Bosne i Hercegovine. Kao takva nikada ne smije biti zaboravljena i mjesto joj je svugdje pa tako i na tribinama. Ta zastava smeta samo dusmanima koji zele da ova drzava uopste ne postoji.. Isto se odnosi i na "Jednu jedinu".. Zbog ove dvije stvari nikada nismo niti cemo biti kaznjeni..
Paljenje zastava i raznorazni nacionalisticki povici su bili odlika znamo cijih navijaca.. Sada zahvaljujuci "vjernim navijacima koji odvajaju od usta da navijaju po snijegu i kisi" i veliki Fk Zeljeznicar i njegovi navijaci spadaju u tu kategoriju.. Prvu utakmicu Zelje uzivo sam gledao 1989. godine a od rata pa do danas sam propustio u vrh glave 7-8 domacih tekmi.. Do prije 5-6 godina sam bio redovan i na gostovanjima.. Sada idem samo na ona na kojima necu biti pogodjen kamenom u glavu.. Svoje godisnje odmore organizujem prema rasporedu Zeljinih utakmica.. Sada zahvaljujuci "pravim navijacima" ja i mnogi necemo moci bodriti nas klub.. Svake godine platim godisnju za JUG.. Hoce li ovi "pravi navijaci" sada namiriti materijalnu stetu i vlasnicima sezonskih ulaznica jer one vise ne vrijede koliko su vrijedile kada su kupljene? Hoce li ti "pravi navijaci" namiriti stetu od preko 100 000 KM koju su, racunajuci evropske nastupe, kazne, prihode od ulaznica za ove dvije tekme, nanijeli klubu u koji se zaklinju a kojem samo stetu donose i to samo u ovoj sezoni koja je tek pocela.. Pod "pravim navijacima" mislim na ove sto organizuju navijanje i koji su najodgovorniji na tribinama.. Ne mozemo kriviti pojedince i maloljetnike jer su takvi uvjek bili prisutni na stadionima ali su za razliku od danas njih kontrolisali koliko toliko normalni ljudi sa autoritetom i nisu dozvoljavali da isfrustrirani tinejdzeri upitnog nivoa inteligencije kolo vode..
Vidim i ovdje neki cak podrzavaju ove nebuloze.. Takvi nikada nisu znali ni koja je svrha sporta ni sta predstavlja FK Zeljeznicar.. Dozovite se malo i prestanite biti zatucani jer otezavate rad ljudima koji se trude da od Zelje naprave ono sto Zeljo zasluzuje da bude..
Paljenje zastava i raznorazni nacionalisticki povici su bili odlika znamo cijih navijaca.. Sada zahvaljujuci "vjernim navijacima koji odvajaju od usta da navijaju po snijegu i kisi" i veliki Fk Zeljeznicar i njegovi navijaci spadaju u tu kategoriju.. Prvu utakmicu Zelje uzivo sam gledao 1989. godine a od rata pa do danas sam propustio u vrh glave 7-8 domacih tekmi.. Do prije 5-6 godina sam bio redovan i na gostovanjima.. Sada idem samo na ona na kojima necu biti pogodjen kamenom u glavu.. Svoje godisnje odmore organizujem prema rasporedu Zeljinih utakmica.. Sada zahvaljujuci "pravim navijacima" ja i mnogi necemo moci bodriti nas klub.. Svake godine platim godisnju za JUG.. Hoce li ovi "pravi navijaci" sada namiriti materijalnu stetu i vlasnicima sezonskih ulaznica jer one vise ne vrijede koliko su vrijedile kada su kupljene? Hoce li ti "pravi navijaci" namiriti stetu od preko 100 000 KM koju su, racunajuci evropske nastupe, kazne, prihode od ulaznica za ove dvije tekme, nanijeli klubu u koji se zaklinju a kojem samo stetu donose i to samo u ovoj sezoni koja je tek pocela.. Pod "pravim navijacima" mislim na ove sto organizuju navijanje i koji su najodgovorniji na tribinama.. Ne mozemo kriviti pojedince i maloljetnike jer su takvi uvjek bili prisutni na stadionima ali su za razliku od danas njih kontrolisali koliko toliko normalni ljudi sa autoritetom i nisu dozvoljavali da isfrustrirani tinejdzeri upitnog nivoa inteligencije kolo vode..
Vidim i ovdje neki cak podrzavaju ove nebuloze.. Takvi nikada nisu znali ni koja je svrha sporta ni sta predstavlja FK Zeljeznicar.. Dozovite se malo i prestanite biti zatucani jer otezavate rad ljudima koji se trude da od Zelje naprave ono sto Zeljo zasluzuje da bude..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, riki46 i 48 gostiju.