Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne pjeva se to zbog Adžema, nego zbog Želje i svih njegovih štimaljki. A pjevalo se dok je i Adžem igro, sad mu ko biva nejasno nakon 20 godina. Ili nek kažu ovi stariji ima li i višeSariel1987 je napisao/la:Pa i nije bas.imao je itekako nekorektnih izjava.let3 je napisao/la:Adzem nije zaslužio da protivnici pjevaju Bice Željo....šampion.
Uvijek je bio korektan prema protivnicima.
Ima i njih realnihjoker90 je napisao/la:Opet prizivaju Amara večeras, vidjeli da Miske slabo štima, i kad kupuje oni ne osvoje. Znaju da babin sin ima izučen zanat, a imao je od koga i učiti. Vrati se, gospodaru prevare!
Nas.... se u usta raspala onim na zapadu sto aplauziraju Stanicu..u usta vas yebem u USTA..Samo mi je zao sto ja, a znam ih jos dosta koji isto misle, nismo bili na tom zapadu..STO NISTE DOSLI NA JUG PICQE DA APLAUZIRATE STANICU..KRATKO BI TAJ APLAUZ TRAJAO
jesi li ti bio na zapadu? aplauziras stani a psujes megamisketuANTIANTIFA je napisao/la:eh sto bi volio da ne osvojimo ćup pa samo evrope da ne vidite, da vam bude totalni raspad sistema, i onako ne idete na tekme![]()
Samo i bruka na zapadu.
Psuju Adisu,Misimovicu,Hadziosmanovicu
FUJ
A znam ih par imenom i prezimenom.
Misimovic gleda i suti. Sto mu to sve treba...?
odma sam znao da si tiANTIANTIFA je napisao/la:NEK MI POPUŠE **** I JEDNI I DRUGI I KO GOD ME ZNA IMENOM I PREZIMENOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŠTO NISU UDARILI RANIJE?? NISU BILI SIGURNI IL NISU ZNALI MA HAJDEEEEEEEEEEE NIJE MOGUCEEEEEEE
PSOVALO SE I PSOVAT ĆE SE !!! NEK JEBU MATER I JEDNI I DRUGI, DOLAZIO SAM PRIJE NJIH DOK IH NIJE BILO U KLUBU A DOLAZIT CU I KAD IH OPET NE BUDE, KOJI MUNAFIK MORAS BITI DA TRAZIS OD ZASTITARA DA ISTJERAJU DRUGOG MANIJAKA, A KASNIJE KAD SAM SE VRATIO PREKO JUGA PET NA TRIBINU NJIMA OPET PRED NOS, MOLE ONDA MURIJU DA PIŠE KAZNU![]()
PLATIT CU JA KAZNU AL NECU NJIMA, VEC DRZAVI NEK IMAJU MILICAJCI ZA OBUĆE DA NE HODAJU PODERANIH CIPELICA
PA TO SU ****, OVOG SA SLIKE CUVAJU KO BAKIRA, VALJDA DA NE PADNE PRAŠKA IL NEDO BOG, I TOG KO JE PRENIO NA FORUM ILI NA FEJZBUK I NJEMU **** MATER STO MI NIJE REKAO NESTO NA STADIONU NEGO SAD OD KUCE SE ŽALI, STANA JE MOMAK ZA DESETKU, SARAJEVSKO GRADSKO DIJETE, MOMAK OTISAO DA ZARADI JER SU GA OVI OTJERALI I TU SVE ZAVRSAVA
JA SAM KUPIO SEBI OSAMN LIMENKI TUBORGA I MENI CE BITI KO DA SMO DOBILI ZRINJSKI, VESELO, FINO, MILO, UMILJATO, I BOLI ME **** ZA AMATERE NEK SE IGRAJU I DALJE SOKER MENADZERA MOZE IM SE, KAZNU NECU PLATIT ICU U ZATVOR ZBOG ŽELJE I TAČKA !!!!!!
MOŽE IM SE, A MOŽE SE I MENI
Mozes ti to bolje muhamede.MocMahale444 je napisao/la:Vidi diVEva grdna rano, ugasili se aBd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.