Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
plakat cemo mi za spahom abd nismo ni svjesni kakvog smo igraca i covjeka izgubili
joj hamo vidi mu glave
Probisvjet je napisao/la:Mogao je onda komtno i moj djed biti kapiten Jugoslavije. On je klanjao pet namaza i jos na hadz otisao.sanlituncay je napisao/la:Možete vi njega nazivati kako hoćete,al' on je kapiten u mojim očimaPetak - džuma,Ramazan-teravija... Emir Spahić u džamiji u Kolnu

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Srce mi ko dzamija kad vidim ovakvu podrsku za naseg kapitena.
Bravo Emire majstore. Naravno da pomaze to sto vise ne mora zrtvovat zdravlje za repku, manje povreda, umora i problema. Jos je jednom dokazao o kakvom se igracu radi. U ovakvoj situaciji, gdje je Kolasinac povrijedjen, gdje Susic ne zeli da pozove Zukanovica, gdje Vranjes nema ni kluba i gdje je doslo do toga da se jedan Sunjic dize u nebesa, jedini logicni potez Susica je da ode u Njemacku i na koljenima zamoli Emira da se vrati. Da spasi ovu odbranu. Nemamo pravo to od njega trazit, ali moramo.
VRATI SE EMIRE!

Bravo Emire majstore. Naravno da pomaze to sto vise ne mora zrtvovat zdravlje za repku, manje povreda, umora i problema. Jos je jednom dokazao o kakvom se igracu radi. U ovakvoj situaciji, gdje je Kolasinac povrijedjen, gdje Susic ne zeli da pozove Zukanovica, gdje Vranjes nema ni kluba i gdje je doslo do toga da se jedan Sunjic dize u nebesa, jedini logicni potez Susica je da ode u Njemacku i na koljenima zamoli Emira da se vrati. Da spasi ovu odbranu. Nemamo pravo to od njega trazit, ali moramo.
VRATI SE EMIRE!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jos u taj vakat, valjalo je stisnut damuSabinho je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Mogao je onda komtno i moj djed biti kapiten Jugoslavije. On je klanjao pet namaza i jos na hadz otisao.sanlituncay je napisao/la:Možete vi njega nazivati kako hoćete,al' on je kapiten u mojim očimaPetak - džuma,Ramazan-teravija... Emir Spahić u džamiji u Kolnu

Cartman je napisao/la:Srce mi ko dzamija kad vidim ovakvu podrsku za naseg kapitena.![]()
Jedini logicni potez Susica je da ode u Njemacku i na koljenima zamoli Emira da se vrati. Da spasi ovu odbranu. Nemamo pravo to od njega trazit, ali moramo.
VRATI SE EMIRE!

Sa užitkom pratim pripreme reprezentacije, jer sam napokon siguran da ni iz jednog kadra neće iskočiti ova mrska i odvratna faca.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
E jest se i nasao ko će mu rećiVirtu4l je napisao/la:Sa užitkom pratim pripreme reprezentacije, jer sam napokon siguran da ni iz jednog kadra neće iskočiti ova mrska i odvratna faca.

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Probisvjet je napisao/la:Mogao je onda komtno i moj djed biti kapiten Jugoslavije. On je klanjao pet namaza i jos na hadz otisao.sanlituncay je napisao/la:Možete vi njega nazivati kako hoćete,al' on je kapiten u mojim očimaPetak - džuma,Ramazan-teravija... Emir Spahić u džamiji u Kolnu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije lose, divi aerodinamicne njuske.hodža je napisao/la:Zato ce iskociti adzin maneken

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bit ce ovo dobar igrac,kakve samo lik golove dajehodža je napisao/la:Zato ce iskociti adzin maneken

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rolfes nekoliko sedmica van terena radi povrede, očekujem da Emir bude kapiten u Bayer-u. Inače je Lars zamjenski kapiten, no i on je povrijeđen (uskoro bi se trebao vratiti).

Spaha kapitenNeutral je napisao/la:Rolfes nekoliko sedmica van terena radi povrede, očekujem da Emir bude kapiten u Bayer-u. Inače je Lars zamjenski kapiten, no i on je povrijeđen (uskoro bi se trebao vratiti).

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A sta je sa Kießlingom?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prva tekma bez kapitena. Boli srce generale nas. 

Zaboravio si onu vasu 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kapiten uvijek drzi svoj narod blizu srca i uvijek je uz njih kad je najteze:
Nek vam je vjecni rahmet braco!!!
Familijama iskreno zaljenje i saucesce. El fatiha
Cartman je napisao/la:Kapiten uvijek drzi svoj narod blizu srca i uvijek je uz njih kad je najteze:
Nek vam je vjecni rahmet braco!!!
Familijama iskreno zaljenje i saucesce. El fatiha

- Unknown Genius
- Kontakt:
- AlfredBorden
- Kontakt:
jedini pravi kapiten za sva vremena 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Blackwargreymon, Lekqqq1921, Zglavkar i 51 gost.