Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la mirzatele » 28 mar 2015, 23:00

Stvarno Vedo ovo je bilo prelose, ocajno. Ona lopta koju je uhvatio u zraku bi u autu zavrsila da ne pogodi igraca Andore, onda ono kad je ful'o glavom loptu :facepalm:
Stvarno ga volim ko brata al on ni slucajno ne smije igrati u prvih 11, nadam se da je i Mesa to shvatio.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 28 mar 2015, 23:02

Svima je jasno da je Vedo daleko od prvih 11 trenutno.Al šta se sve neće pročitat :crazy: Vedo i ovakav je klasa za Đurića :bih: :bih:

BakrenaZica
Kontakt:

Post Postao/la BakrenaZica » 28 mar 2015, 23:06

BozePetra je napisao/la:Vedo će se vratiti.

Hejteri, jedite izmet!

MRŠ

SLAZEM SE!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 mar 2015, 23:06

mirzatele je napisao/la:Stvarno Vedo ovo je bilo prelose, ocajno. Ona lopta koju je uhvatio u zraku bi u autu zavrsila da ne pogodi igraca Andore, onda ono kad je ful'o glavom loptu :facepalm:
Stvarno ga volim ko brata al on ni slucajno ne smije igrati u prvih 11, nadam se da je i Mesa to shvatio.
Nece on sigurno igrati, pogotovo ako je Mesa vidio psovku nakon sto je saznao da izlazi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 28 mar 2015, 23:07

Vedo nas je toliko zadužio da je neoprostivo pomisliti nešto loše o njemu!!!

On je u nevjerovatnoj krizi jer je van forme i totalno psihički rasturen zbog trenutnog statusa i tretmana u timu, a na terenu se osjeti toliki nemir u njemu da ga ubija u pojam u svakom pogledu!

Sad mu je podrška bh navijača najpotrebnija, a pogotovo na stadionu u Beču, gdje bi navijači trebali da mu daju posebnu snagu da prebrodi krizu. Tu su potrebni i saigrači da mu daju podršku, a Meša radi odličan posao. Danas ga je uklonio s terena da totalno ne potone!

Vedo je dao neke od najvažnijih i istorijske golove za repku i biće upisan zlatnim slovima da nas je njegov gol odveo na SP2014 i da je dao prvi gol na SP2014!

Drži se VEDOOOOOO :bih:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2015, 23:09

Ono psovanje prilikom izlaska mu nije trebalo. Ne vjerujem da Švabama onako psuje. Umjesto da bude vojnik reprezentacije, počeo je glumatati primadonu, Đuriću koji ulazi na teren, kurtoazno upućuje pozdrav, umjesto da ga ohrabri, i bijesan odlazi na klupu. Ne valja ti to Vedo, seljakluk obični.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2015, 23:12

hz1987 je napisao/la:Sad mu je podrška bh navijača najpotrebnija, a pogotovo na stadionu u Beču, gdje bi navijači trebali da mu daju posebnu snagu da prebrodi krizu. Tu su potrebni i saigrači da mu daju podršku, a Meša radi odličan posao. Danas ga je uklonio s terena da totalno ne potone!
Bravo. Samo podrška, a vidim da niko ne pominje sjajne reakcije kod drugog i treće gola, naravno, nisam to ni očekivao od licemjera.

Bez pravog Ibiševića, teško da ćemo i mi biti pravi. U posljednjih 15 minuta se vidjelo da je i ovakav naš drugi napadač bez premca.
voltron30 je napisao/la:Ono psovanje prilikom izlaska mu nije trebalo. Ne vjerujem da Švabama onako psuje. Umjesto da bude vojnik reprezentacije, počeo je glumatati primadonu, Đuriću koji ulazi na teren, kurtoazno upućuje pozdrav, umjesto da ga ohrabri, i bijesan odlazi na klupu. Ne valja ti to Vedo, seljakluk obični.
I sve to je bilo upućeno kapitenu Andore sa kojim je imao konflikt minut prije izmjene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 mar 2015, 23:13

hz1987 je napisao/la:Vedo nas je toliko zadužio da je neoprostivo pomisliti nešto loše o njemu!!!

On je u nevjerovatnoj krizi jer je van forme i totalno psihički rasturen zbog trenutnog statusa i tretmana u timu, a na terenu se osjeti toliki nemir u njemu da ga ubija u pojam u svakom pogledu!

Sad mu je podrška bh navijača najpotrebnija, a pogotovo na stadionu u Beču, gdje bi navijači trebali da mu daju posebnu snagu da prebrodi krizu. Tu su potrebni i saigrači da mu daju podršku, a Meša radi odličan posao. Danas ga je uklonio s terena da totalno ne potone!

Vedo je dao neke od najvažnijih i istorijske golove za repku i biće upisan zlatnim slovima da nas je njegov gol odveo na SP2014 i da je dao prvi gol na SP2014!

Drži se VEDOOOOOO :bih:
Ključne golove je Vedo postigao, sramota kako se to zaboravlja!
#Salihović

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 mar 2015, 23:14

Hejteri, jedite izmet!

MRŠ
Sramotno izrazavanje za jednu zenu. :sick:

Kina ili Katar za Vedu. Mislio sam da ce u MLS, ali tesko da ce ga tamo primiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2015, 23:15

Greivis je napisao/la:Sramotno izrazavanje za jednu zenu. :sick:
Teško da se neko može osramotiti u komunikaciji sa tobom.
Voli te tvoje Sarajevo.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 28 mar 2015, 23:16

Greivis je napisao/la:

Hejteri, jedite izmet!

MRŠ

Kina ili Katar za Vedu. Mislio sam da ce u MLS, ali tesko da ce ga tamo primiti.
Ja znam ko bi ga sigurno primio :shh: :shh:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 mar 2015, 23:17

Greivis je napisao/la:

Hejteri, jedite izmet!

MRŠ

Što? Imaš neki problem sa ženama?

Obično su mekušci u komentarima gender unfriendly, inače bi se hrabro uhvatio u verbalni okršaj.
#Salihović

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 mar 2015, 23:19

Evolution87 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Stvarno Vedo ovo je bilo prelose, ocajno. Ona lopta koju je uhvatio u zraku bi u autu zavrsila da ne pogodi igraca Andore, onda ono kad je ful'o glavom loptu :facepalm:
Nece on sigurno igrati, pogotovo ako je Mesa vidio psovku nakon sto je saznao da izlazi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vjerujem da je njemu psovao, ali svejedno razumijem njegovu nervozu, nije navikao biti ovako dugo bez gola. Ne ide mu u klubu a onda ni u reprezentaciji gdje je uvijek blistao, al vratit ce se Veduka :bih:
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 28 mar 2015, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 mar 2015, 23:19

BozePetra je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Hejteri, jedite izmet!

MRŠ

Što? Imaš neki problem sa ženama?

Obično su mekušci u komentarima gender unfriendly, inače bi se hrabro uhvatio u verbalni okršaj.
Jos imas obraza da nesto kazes. :nene:
Stidi se. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 mar 2015, 23:20

Ne ide mu. Ovakav ne zasluzuje igrati u prvih 11. Hvala za sve golove, ali nama trebaju biti bitniji buduci golovi, a tu mi ne izgleda obecavajuce. Nadam se da se varam.
Celik!3,2,2.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 mar 2015, 23:21

Saurman je napisao/la:Ibišević trenutno nije u stanju pogoditi okean, a najjači mi je komentar Krstća u kojem tvrdi kako je naš Vedo neopravdano zapostavljen od strane Stivensa. :lol:
:thumbup:

Ali to dovoljno govori o nama kakvi smo, svi su krivi, samo smo mi zrtve.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 28 mar 2015, 23:21

Vreća se on protiv Austrije,pa onda spašava Štutgart od ispadanja. :njanjanja: :njanjanja: Pa će ovde bit druga priča :bih: :guz:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2015, 23:22

Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 28 mar 2015, 23:24

Saurman je napisao/la:Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
To sve stoji, al' ne možeš nikako reći da je kloc, debil, papak itd itd..
Ljubav klase RADNIČKE !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2015, 23:25

Saurman je napisao/la:Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
Niko ne brani njegovu igru. U pitanju je kočijaški odnos pojedinaca prema veličini kakva je Vedad Ibišević.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.