Stvarno ga volim ko brata al on ni slucajno ne smije igrati u prvih 11, nadam se da je i Mesa to shvatio.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Stvarno Vedo ovo je bilo prelose, ocajno. Ona lopta koju je uhvatio u zraku bi u autu zavrsila da ne pogodi igraca Andore, onda ono kad je ful'o glavom loptu
Stvarno ga volim ko brata al on ni slucajno ne smije igrati u prvih 11, nadam se da je i Mesa to shvatio.
Svima je jasno da je Vedo daleko od prvih 11 trenutno.Al šta se sve neće pročitat
Vedo i ovakav je klasa za Đurića

- BakrenaZica
- Kontakt:
BozePetra je napisao/la:Vedo će se vratiti.
Hejteri, jedite izmet!
MRŠ
SLAZEM SE!
- Evolution87
- Kontakt:
Nece on sigurno igrati, pogotovo ako je Mesa vidio psovku nakon sto je saznao da izlazi.mirzatele je napisao/la:Stvarno Vedo ovo je bilo prelose, ocajno. Ona lopta koju je uhvatio u zraku bi u autu zavrsila da ne pogodi igraca Andore, onda ono kad je ful'o glavom loptu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vedo nas je toliko zadužio da je neoprostivo pomisliti nešto loše o njemu!!!
On je u nevjerovatnoj krizi jer je van forme i totalno psihički rasturen zbog trenutnog statusa i tretmana u timu, a na terenu se osjeti toliki nemir u njemu da ga ubija u pojam u svakom pogledu!
Sad mu je podrška bh navijača najpotrebnija, a pogotovo na stadionu u Beču, gdje bi navijači trebali da mu daju posebnu snagu da prebrodi krizu. Tu su potrebni i saigrači da mu daju podršku, a Meša radi odličan posao. Danas ga je uklonio s terena da totalno ne potone!
Vedo je dao neke od najvažnijih i istorijske golove za repku i biće upisan zlatnim slovima da nas je njegov gol odveo na SP2014 i da je dao prvi gol na SP2014!
Drži se VEDOOOOOO
On je u nevjerovatnoj krizi jer je van forme i totalno psihički rasturen zbog trenutnog statusa i tretmana u timu, a na terenu se osjeti toliki nemir u njemu da ga ubija u pojam u svakom pogledu!
Sad mu je podrška bh navijača najpotrebnija, a pogotovo na stadionu u Beču, gdje bi navijači trebali da mu daju posebnu snagu da prebrodi krizu. Tu su potrebni i saigrači da mu daju podršku, a Meša radi odličan posao. Danas ga je uklonio s terena da totalno ne potone!
Vedo je dao neke od najvažnijih i istorijske golove za repku i biće upisan zlatnim slovima da nas je njegov gol odveo na SP2014 i da je dao prvi gol na SP2014!
Drži se VEDOOOOOO
Ono psovanje prilikom izlaska mu nije trebalo. Ne vjerujem da Švabama onako psuje. Umjesto da bude vojnik reprezentacije, počeo je glumatati primadonu, Đuriću koji ulazi na teren, kurtoazno upućuje pozdrav, umjesto da ga ohrabri, i bijesan odlazi na klupu. Ne valja ti to Vedo, seljakluk obični.
Bravo. Samo podrška, a vidim da niko ne pominje sjajne reakcije kod drugog i treće gola, naravno, nisam to ni očekivao od licemjera.hz1987 je napisao/la:Sad mu je podrška bh navijača najpotrebnija, a pogotovo na stadionu u Beču, gdje bi navijači trebali da mu daju posebnu snagu da prebrodi krizu. Tu su potrebni i saigrači da mu daju podršku, a Meša radi odličan posao. Danas ga je uklonio s terena da totalno ne potone!
Bez pravog Ibiševića, teško da ćemo i mi biti pravi. U posljednjih 15 minuta se vidjelo da je i ovakav naš drugi napadač bez premca.
I sve to je bilo upućeno kapitenu Andore sa kojim je imao konflikt minut prije izmjene.voltron30 je napisao/la:Ono psovanje prilikom izlaska mu nije trebalo. Ne vjerujem da Švabama onako psuje. Umjesto da bude vojnik reprezentacije, počeo je glumatati primadonu, Đuriću koji ulazi na teren, kurtoazno upućuje pozdrav, umjesto da ga ohrabri, i bijesan odlazi na klupu. Ne valja ti to Vedo, seljakluk obični.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ključne golove je Vedo postigao, sramota kako se to zaboravlja!hz1987 je napisao/la:Vedo nas je toliko zadužio da je neoprostivo pomisliti nešto loše o njemu!!!
Drži se VEDOOOOOO
#Salihović
Sramotno izrazavanje za jednu zenu.BozePetra je napisao/la:Vedo će se vratiti.
Hejteri, jedite izmet!
MRŠ
Kina ili Katar za Vedu. Mislio sam da ce u MLS, ali tesko da ce ga tamo primiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Teško da se neko može osramotiti u komunikaciji sa tobom.Greivis je napisao/la:Sramotno izrazavanje za jednu zenu.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja znam ko bi ga sigurno primioGreivis je napisao/la:Sramotno izrazavanje za jednu zenu.BozePetra je napisao/la:Vedo će se vratiti.
Hejteri, jedite izmet!
MRŠ![]()
Kina ili Katar za Vedu. Mislio sam da ce u MLS, ali tesko da ce ga tamo primiti.
Što? Imaš neki problem sa ženama?Greivis je napisao/la:Sramotno izrazavanje za jednu zenu.BozePetra je napisao/la:Vedo će se vratiti.
Hejteri, jedite izmet!
MRŠ![]()
Obično su mekušci u komentarima gender unfriendly, inače bi se hrabro uhvatio u verbalni okršaj.
#Salihović
Ne vjerujem da je njemu psovao, ali svejedno razumijem njegovu nervozu, nije navikao biti ovako dugo bez gola. Ne ide mu u klubu a onda ni u reprezentaciji gdje je uvijek blistao, al vratit ce se VedukaEvolution87 je napisao/la:Nece on sigurno igrati, pogotovo ako je Mesa vidio psovku nakon sto je saznao da izlazi.mirzatele je napisao/la:Stvarno Vedo ovo je bilo prelose, ocajno. Ona lopta koju je uhvatio u zraku bi u autu zavrsila da ne pogodi igraca Andore, onda ono kad je ful'o glavom loptu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 28 mar 2015, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jos imas obraza da nesto kazes.BozePetra je napisao/la:Što? Imaš neki problem sa ženama?Greivis je napisao/la:Sramotno izrazavanje za jednu zenu.BozePetra je napisao/la:Vedo će se vratiti.
Hejteri, jedite izmet!
MRŠ![]()
Obično su mekušci u komentarima gender unfriendly, inače bi se hrabro uhvatio u verbalni okršaj.
Stidi se.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne ide mu. Ovakav ne zasluzuje igrati u prvih 11. Hvala za sve golove, ali nama trebaju biti bitniji buduci golovi, a tu mi ne izgleda obecavajuce. Nadam se da se varam.
Celik!3,2,2.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ibišević trenutno nije u stanju pogoditi okean, a najjači mi je komentar Krstća u kojem tvrdi kako je naš Vedo neopravdano zapostavljen od strane Stivensa.
Ali to dovoljno govori o nama kakvi smo, svi su krivi, samo smo mi zrtve.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Vreća se on protiv Austrije,pa onda spašava Štutgart od ispadanja.
Pa će ovde bit druga priča

Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To sve stoji, al' ne možeš nikako reći da je kloc, debil, papak itd itd..Saurman je napisao/la:Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
Ljubav klase RADNIČKE !
Niko ne brani njegovu igru. U pitanju je kočijaški odnos pojedinaca prema veličini kakva je Vedad Ibišević.Saurman je napisao/la:Ne znam kako ga neko može braniti kad je u zadnje godinu dvije malo reći katastrofalan.Nekad je cjepao mreže a ovo što danas gledamo je ispod nivoa naše rahitične lige.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.