FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2023, 21:59

Tabletaš se usro, ne smije nikog zamijenit.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 20 jan 2023, 22:00

Daj Milera da ovo završimo, treba ove spustiti na patos.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 20 jan 2023, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 20 jan 2023, 22:01

Forumasi ce reci dobar Upamecano. :yawn:
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2023, 22:15

Koja je pizda ovaj Nagelsmann, taj ne smije zamijeniti igrača. Strah ga ako izgube da će ga napasti. Kaže bolje ovako neriješeno. Ubacuje Mullera u 82-goj minuti :bow:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2023, 22:24

A šta tek reći za Comana i njegovu "igru."

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 20 jan 2023, 22:30

Bundesliga je napisao/la:
20 jan 2023, 22:24
A šta tek reći za Comana i njegovu "igru."
Stvarno u veoma losoj formi, izgubit ce on i poziv u repci. Ne znam sta mu se desava da ima nagle ovakve oscilacije 3 je imao katastrofalna ubacaja. Pa mi sa foruma bi 1/3 pogodili igraca.
Da je kakvih ludih para uzeti za njega ne bi bilo lose
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2023, 22:31

600 je napisao/la:
20 jan 2023, 22:30
Stvarno u veoma losoj formi, izgubit ce on i poziv u repci. Ne znam sta mu se desava da ima nagle ovakve oscilacije 3 je imao katastrofalna ubacaja. Pa mi sa foruma bi 1/3 pogodili igraca.
Uzet će mudo Marjanovo sad. Hasu izlevatio za 17 miliona po sezoni :urnebes:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 20 jan 2023, 22:33

RB je ozbiljna, taktički uobličena i disciplinovana ekipa, pogotovo na domaćem terenu gdje je eto samo Köln odbio bod. Pao je i Real na ovom stadionu ne treba zaboraviti. Fizički su strašni, u presingu odlični, ovaj duo Laimer-Schlager je pojeo fizički, trkački naš vezni red i tu se utakmica nije dobila. Plus je i sudija pustio malo grublju igru koja ide u prilog ovakvim igračima koji su stalno agresivni.
Prva je utakmica, najgore gostovanje, loša igra jest, no rezultat je povoljan. Kimmich jedna od najgorih utakmica karijere.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 20 jan 2023, 22:35

Bundesliga je napisao/la:
20 jan 2023, 22:31
600 je napisao/la:
20 jan 2023, 22:30
Uzet će mudo Marjanovo sad. Hasu izlevatio za 17 miliona po sezoni :urnebes:
Nazalost, dobio ugovor/pare i zestok pad forme. Nije moglo gore definitivno,
Mane se mora sto prije oporaviti
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 20 jan 2023, 22:36

Ocajno, jalovo, traljavo. Sve do jednog pogubljeni, bez kreacije, zelje, volje, ideje. Ne zna se koji je losiji bio tesko je reci. Sanea bih izdvojio kao nekog ko je iole nesto pokusavao i Sergea. Ostali su blago receni na nivou Augsburga. Cinjenica da su nam igraci sa najvise dodira i to bas bas ubjedljivo bili kloc Upamecano i holandjanin sve govori. EMCM se vidio nije, covjek kao da nije ni igrao. Pavard naoigraiso, Davies nije los bio, trudi se momak. Kimmich mora poraditi na fizikalijama, raznose ga ljudi kako zele. Goretzka losu partiju isto odigrao. Bas bas lose i bezvoljno.

Tesko cemo mi ista uraditi sa ovim tabletasem. Mora neko nama doci i unazadit nas dzaba je. Prvo celava ubleha nakon Heynckensa, zatim ova ubleha nakon Flicka. Za Bundesligu smo dovoljno dobri i eventualno kup jer je konkurencija nikakva. Pa Leipzig jedan koji igra 1/8 LP i koji pretendira da bude prvi pratioc Bayernu ove godine i konkurent za titulu u iducim sezonama, nakon postignutog gola kad su imali jak momentum na svojoj strani staje na loptu i ne cini apsolutno nista da dodje do tri bobe. Ali zadovoljavaju se ljudi sa bodom.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 20 jan 2023, 22:37

Ne bi veceras pomogli ni mane ni lewat. Jednostavno kao sto lik napisa **** gostovanje. Rb se pravo nabrijao tako da bod je dobar rezultat.
Forma pojedinih igraca jeste kriminalna al pauza od 70 dana je Bogu plakati. Digli su se malo zvijezdice al bezo ce spustanje

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2023, 22:41

RBL je odigrao odlicnu utakmici a mi mozemo biti zadovoljni ovom bodom.
Rose je izuzetno dobar trener, fino je to sve poslozeno.

Sto se nase strane tice, recimo da cemo se jos traziti, ipak se nije igralo 70 dana a znamo da je Bayern uvijek igrao sareno poslije reprezentatovnih pauza.

Nagelsmann je morao ranije reagovati, pogotovo sa Telom kao i Gravenberchom ili Sabitzerom s obzirom da su Kimmich i Goretzka bili ispod prosjecni.

Btw: u Laimer dobijamo napokon jednog razbijaca tipa Javi Martinez ili Luiz Gustavo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 20 jan 2023, 22:44

Vezni red, kimmich i goretzka loši, spori, puno je lopta u njihovom posjedu, to mora puno brže.

Sommer dobar na debiju, dobar također De Light.

Sve u svemu može puno bolje, duga je pauza bila.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 20 jan 2023, 23:11

Protivnik jeste bio dobar i napaljen, ali su im i nasi svesrdno pomogli, nekad izgledaju kao da prvi put jednj s drugima igraju. Na kraju mozemo bit prezadovoljni bodom. De Ligt jedini odigrao bas na nivou, svi ostali u pet deka.

Steta samo sto igraju vec u utorak pa nece dobiti slobodan vikend, cini se da bi im pauza godila :kafa:

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 20 jan 2023, 23:14

Zlaja83 je napisao/la:
20 jan 2023, 23:11
Protivnik jeste bio dobar i napaljen, ali su im i nasi svesrdno pomogli, nekad izgledaju kao da prvi put jednj s drugima igraju. Na kraju mozemo bit prezadovoljni bodom. De Ligt jedini odigrao bas na nivou, svi ostali u pet deka.

Steta samo sto igraju vec u utorak pa nece dobiti slobodan vikend, cini se da bi im pauza godila :kafa:
Najbolje nek istupe iz lige i nikako ne igraju, samo nek se odmaraju. Bolje nek uhvate pravi takmicarski ritam da se ne brukaju protiv Parizana. :salut: Sad ce nastradat mali jadni Köln.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jan 2023, 23:20

Laimer prava radilica na terenu dobro će doći u narednoj sezoni.Što se tiče utakmice zadovoljan bodom protiv izuzetnog dobrog Leipziga jer realno trebaće nam par tekmi da ufatimo opet ritam.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 jan 2023, 01:02

Joshua Kimmich admits there was no foul on him in the buildup to Leipzig's goal

Was it a foul?
Kimmich: "No"
Drago mi je sto misli da nije bio faul, mozda sad prestane ko slina ulazit u duele
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 21 jan 2023, 01:34

Kimmich je bio stvarno los u drugom , najgori nas igrac.. Upa diskutabilan - po meni nije da se grdi covek zato sto sam primetio da zna gde da bude u datom momentu i skinuo je par lopti.

Nije isla lopta do te ofanzive gde Musiala uzima to i nosi dalje, bili su uvek tu 2-3 iza i pored njega.I moze se reci da mu danas nije bio bash dan , zasluzio je momak da mu se oprosti , kad nece - nece.
Ma i Leipzig je bio predobar i igrali su ono bash head-to-head , bili su fizicki na nivou , pressing im je bio dobar i izvukli su dobar rezultat.
Mi smo bili beton u odbrani i meni se licno svidela ta borba , oni su znali da ne ide danas nesto ali nisu se prestali boriti za svaku loptu i to mene dodatno raduje.

Leipzig je danas bio ramnopravni protivnik, al se nije i Bayern tako dao , tako da 1:1 - i take it , fair enough.

Raduje me i Binto sto neko ima muda da izadje protiv Bayern-a tako , konkurencija je uvek dobra , ja osobno mislim da smo mogli uzeti jos jedan naslov LP da smo imali vecu konkurenciju u Bundes tokom proslih godina.
Zato i mislim da cemo dogurati DALEKO u LP ove godine

Sad sam jos pogledao raspored , igramo na Alianz 24,28 protiv Koln/Frankfurt , 01.02 u Mainz(Kup) , pa u gostima protiv Wolfsburg i na Alianz nam dolazi Bochum.
I idemo LP , prvi duel u Pariz-u
Nakon Pariz protiv Gladbah , Union Berlin i Stutgart - sve je to bilo nereseno ako se secate kad je Bayern uso u krizu.
Pa na kraju tu je presudni trenutak za nas ove sezone 08.03 ko ide dalje - Bayern ili Pariz.

Ja cu apsolutno sve to pogledati ,nije bash Bayern daleko u Bundes , ne vidim sad taj neki comfort sta smo imali kad smo rutinski slavili.

Ja ne sumnjam u ovaj Bayern
Wie immer - gegen alle

.

Klare

Post Postao/la Klare » 21 jan 2023, 02:22

Igralo se protiv druge najbolje ekipe u ligi na strani, bila je dobra kontrola utakmice s naše strane, Somer skoro bez parade, a dosta siguran na lopti i sa loptom u nogama, veliko pojačanje.

Gol smo nažalost opet lahko poklonili, šteta da se padovi koncentracije stalno dešavaju i nulu u našoj mreži teško u njemačkoj zadržavamo.
Kao što rekoh kontrola utakmice, a Gorecka i Kimih moraju manje pričati a više igrati.

Pozitivno je još da je Tel u ovoj pauzi napravio novi napredak kako se stvari brzo razvijaju i on će skoro biti u užim kombinacijama.

Čupo rastura, danas mu je falilo pomoći na njegove povratne lopte, nisu se naši ostali igrači baš najbolje šaltali naprijed, čupo je bio sam naprijed, Miler unio života. Treba njemu malo odmora, on kad proradi nema brige, bez njega na duže staze nemamo igre.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 jan 2023, 11:16

Julian Nagelsmann: "Leipzig played a strong game. Both teams played a bit wildly. We can do a few things better and we have to work on that. We had some very good situations that we didn't take advantage of well. In the end, the point is okay"
Luzerčina, nijedan trener prije njega od kad pratim Bayern se nije zadovoljavao sa remijem. Mentalitet ovog lika se nikako ne poklapa sa mentalitetom Bayerna.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Zlaja83 i 1 gost.