HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Neka tebe uzmu za ozbiljno a mene kako hoće,a to jeli Kaić ili Kajić je nebitno nego je bitno kako igra a ja mislim da je kvalitet za premijerligu i da je Zrinjski njegov odabir zbog fakulteta i da će proći odšale jer dolazi u ozbiljan klub u kojem će se uredno pripremit i biti onaj pravi kakvoga ga mi znamo i gdje će pokazati svoj neupitni nogometni kvalitet te ćete ga zavoliti isto kao i mi.Meni će osobno radi našeg kluba biti jako žao što taj momak odlazi,al stvarno mislim da on to zaslužuje.
-
- Kontakt:
Hvala vama svakako na informacijama koje su u svakom slučaju dobro došle! Ja sam gledao utakmicu protiv Hajduka kratko ( Zrinjski bio na Kupresu imao pripreme) istinu dosta kratko ali zapazio sam da je hitar i kako je par puta zavrtio obranu Hajduka a nakon toga sam navodno cuo da je igrac Hajduka samo posudjen da igra za Troglav to je spomenuo netko od domacih ljudi koji su bili tada na stadionu i nakon toga nisam imao više nikakvih informacija...
P.S. Kolko ga se ja sjecam onako crn kratke kose ,mršav, solidne visine ,ispravite me ako griješim...
Pozdrav!
P.S. Kolko ga se ja sjecam onako crn kratke kose ,mršav, solidne visine ,ispravite me ako griješim...

Pozdrav!
Izvršena prva prozivka nogometaša HŠK ZrinjskI
Danas točno u 14. sati izvršena je prva prozivka nogometaša HŠK Zrinjski za nastavak sezone.
Prvo je održan sastanak sa stručnim stožerom i Upravom kluba, a zatim se odradio lagani trening na pomoćnom terenu stadiona pod Bijelim Brijegom.
Treneru Periću se na prvoj prozivci pojavili svi nogometaši (osim Igora Aničića) koji su pod ugovorom, uključuujući Poderskog i Crnova, te dvojca koji je bio na posudbi u HNK Čapljina Mateja Rozića i Ivana Drežnjaka. Iz juniorske momčadi priključen je Marko Odak, a pojavili su se i nogometaši koji traže afirmaciju u Zrinjskom, a to su Daniel Graovac, Marin Jurina i Nikola Kaić . Graovac je mladi nogometaš koji je došao iz Dinama, a nastupao je za mlađe selekcije BH nogometne reprezentacije. Marin Jurina napadač je koji dolazi iz Sloge iz Uskoplja, dok je Kaić ponajbolji nogometaš Troglava iz Livna. Sutra bi se na treningu trebao pojaviti Gligor Gligorov, ali i Hrvoje Barišić.
Veći dio priprema Plemići će odraditi u Mostaru, sa izuzetkom jednog tjedna koji bi trebali provesti u Makarskoj. Za vrijeme priprema planirano je odigravanje osam susreta. Prve susrete Plemići bi trebali odraditi sa niželigašima, a prve dvije prave provjere bit će na turniru u Gabeli.
I nakon tog turnira odigrat će se par utakmica, a generalna proba bit će utakmica sa FK Sarajevo u Mostaru.
Danas točno u 14. sati izvršena je prva prozivka nogometaša HŠK Zrinjski za nastavak sezone.
Prvo je održan sastanak sa stručnim stožerom i Upravom kluba, a zatim se odradio lagani trening na pomoćnom terenu stadiona pod Bijelim Brijegom.
Treneru Periću se na prvoj prozivci pojavili svi nogometaši (osim Igora Aničića) koji su pod ugovorom, uključuujući Poderskog i Crnova, te dvojca koji je bio na posudbi u HNK Čapljina Mateja Rozića i Ivana Drežnjaka. Iz juniorske momčadi priključen je Marko Odak, a pojavili su se i nogometaši koji traže afirmaciju u Zrinjskom, a to su Daniel Graovac, Marin Jurina i Nikola Kaić . Graovac je mladi nogometaš koji je došao iz Dinama, a nastupao je za mlađe selekcije BH nogometne reprezentacije. Marin Jurina napadač je koji dolazi iz Sloge iz Uskoplja, dok je Kaić ponajbolji nogometaš Troglava iz Livna. Sutra bi se na treningu trebao pojaviti Gligor Gligorov, ali i Hrvoje Barišić.
Veći dio priprema Plemići će odraditi u Mostaru, sa izuzetkom jednog tjedna koji bi trebali provesti u Makarskoj. Za vrijeme priprema planirano je odigravanje osam susreta. Prve susrete Plemići bi trebali odraditi sa niželigašima, a prve dvije prave provjere bit će na turniru u Gabeli.
I nakon tog turnira odigrat će se par utakmica, a generalna proba bit će utakmica sa FK Sarajevo u Mostaru.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Znači sve očekivano izuzev problema sa I.Aničićem.Čitam svašta o njemu i navodnom kućnom pritvoru (j.ebote evo ga Igor kao Ceca Ražnjatović
) šteta bi bila ako ostanemo bez njega s obzirom na deficit u napadu.
A to kakav je tko najbolje će pokazati teren i utakmice i svaki drugi komentar je suvišan.Svima treba iskazati dobrodošlicu i pomoći im da se snađu u klubu i gradu a njihova igra,rad i treniranje i posebno odnos prema dresu sa lentom bi trebali biti odlućujući kriteriji kad se bude odlučivalo tko će ostati a tko otići.

A to kakav je tko najbolje će pokazati teren i utakmice i svaki drugi komentar je suvišan.Svima treba iskazati dobrodošlicu i pomoći im da se snađu u klubu i gradu a njihova igra,rad i treniranje i posebno odnos prema dresu sa lentom bi trebali biti odlućujući kriteriji kad se bude odlučivalo tko će ostati a tko otići.
- badblueboylivno
- Kontakt:
pozz
dali mzd imaju dje slike sa zadnjeg derbija protiv Veleza
hvala...
hvala...
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
http://www.hercego" onclick="window.open(this.href);return false; vina.info/vijesti/sport/nogomet/hsk-zrinjski-fk-velez-2-1KEC je napisao/la:pozz
hvala...
-
- Kontakt:
Šefovima struke je vec dato do znanja za Nikolu o kakvom se igraču radi tako da je na njemu samo da pokaže svoj nogometni raskoš na sve naše zadovoljstvo..
Pozdrav!

Pozdrav!
KEC je napisao/la:pozz
hvala...
Imaš na Zrinjski.info i H.e.r.c.e.g.o.v.i.n.a.info a imaš i na you tube -Tekma igrana 25.studeni 2012 godine.
- benfica1923
- Kontakt:
Al brat Igor će se vratiti jači neko ikad....jbg...men se čini da nije odavno došao napadač poput njega da je toliko ginuo i trudio se za sveti dres....Rosas7 je napisao/la:u srbiji ostaje u kucnom pritvoru
- slogauskoplje
- Kontakt:
valjda iz Hajduka, Primorca. Ajde veseli još jedan Uskopljak u Zrinjskom, nadam se da će ostat.acovic1 je napisao/la:Izvršena prva prozivka nogometaša HŠK ZrinjskI
Marin Jurina napadač je koji dolazi iz Sloge iz Uskoplja

Sloga Uskoplje
- benfica1923
- Kontakt:
Eooo jedna vruća vijest....Igor anicic dolazi za 5 mjeseci.....nije velika kazna,taman za europu ce nam biti potreban!!!
Ako je istina da je razbojnik te da sluzi kaznu treba sa Igorom raskinuti ugovor jer "plemici" nisu lopovi niti razbojnici!benfica1923 je napisao/la:Eooo jedna vruća vijest....Igor anicic dolazi za 5 mjeseci.....nije velika kazna,taman za europu ce nam biti potreban!!!
POJACANJA!
Marin Jurina :Bio clan ekipe Hajduka koja je pobjedila velikog Intera sa 2:0 u gostima,poslije u Pomorcu ,postigao 5 golova u 15 nastupa!

Daniel Graovac: Clan Dinama U19!Reprezentativac BiH mladih selekcija!

Gligor Gligorov!
Dovoljno je reci najbolji igrac makedonske lige dvije godine za redom!

Marin Jurina :Bio clan ekipe Hajduka koja je pobjedila velikog Intera sa 2:0 u gostima,poslije u Pomorcu ,postigao 5 golova u 15 nastupa!

Daniel Graovac: Clan Dinama U19!Reprezentativac BiH mladih selekcija!

Gligor Gligorov!
Dovoljno je reci najbolji igrac makedonske lige dvije godine za redom!

- ASD
- Kontakt:
Po meni bi ovo trebalo ipak provjeriti.bekicamir je napisao/la: Dovoljno je reci najbolji igrac makedonske lige dvije godine za redom!

[quote="bekicamir"]POJACANJA!

ajde sad marine jos ovdje pokazi kako se igra

ajde sad marine jos ovdje pokazi kako se igra

svi ovi igraci imaju dobre preporuke,ali sve je to nista,dok se ne pokazu na terenu 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
pavle je strasan igrac,samo skolon ozljedama,to ga je usporilo dostaKvota je napisao/la:Mozeli ko od vas malo poblize objasniti kvalitete vaseg bivseg igraca PAVLE SUSICA!
jedno vrijeme i najbolji strijelac europa lige bio

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
sjeti se kako je lendric dosaoRosas7 je napisao/la:svi ovi igraci imaju dobre preporuke,ali sve je to nista,dok se ne pokazu na terenu

daj bozefelix54 je napisao/la:sjeti se kako je lendric dosaoRosas7 je napisao/la:svi ovi igraci imaju dobre preporuke,ali sve je to nista,dok se ne pokazu na terenusve budemo uskoro vidili..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.