Ebo vas Caco sve koji ste ga spominjali.... Taj je nanio vise zla nama Bosnjacima nego vecino onih krvnika iz Sumadije.....Lesnar je napisao/la:i govorite da ste bolji od njih ?Keenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
isti ste !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rudar i Radnik cini mi se...pastore je napisao/la:protiv kojih ekipa ce zeljo igrati utakmice bez publike ?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sto nam BABO sredi kaznu
Da nas nisu ovoliko kaznili u sljedecoj tekmi bi bilo samo gore stanje.Dzaba ti pobjede i titule kad ti obraz izgubis..

Da nas nisu ovoliko kaznili u sljedecoj tekmi bi bilo samo gore stanje.Dzaba ti pobjede i titule kad ti obraz izgubis..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
caco je stvarno lik kojeg treba velicati,jedna crna mrlja na odbrani ovog grada!Keenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
Zadnja izmjena: hannya, dana/u 07 sep 2012, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To samo dokazuje koliko su plitka razmišljanja tebe i takvih poput tebe.Keenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
Pa isti si ko oni !!!Keenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?

Željeznicar za život cijeli !
Ovo je moj komentar od prije dva dana. Stojim iza svake rijeci.SamoZeljo je napisao/la:Ako smo zasluzili kaznu, zasluzili smo je. Treba biti objektivan i ne braniti nikoga.
I UEFA nas je debelo kaznila, sad ce i nas savez, a neki ce sve to da pravdaju kao eto, kako mogu ovi ili oni, mozemo i mi. NE MOZEMO I TACKA!
Drugi put pamet u glavu, unististe FK Zeljeznicar i njegovu tradiciju.
Izracunajte samo koliko je 2 tekme bez publike. Zajedno sa tih 8 hiljada je to otprilike 50 hiljada maraka manje u kasi Zeljeznicara.
Steta sto ce ispastati i neduzni. Treba uvesti zakon da se kaznjavaju ti idioti a ne da klub i normalni navijaci budu osteceni.
Heroji, odite u Beograd i tamo u sred centra grada palite zastavu.
Zao mi Zelje j@bala vam predizborna kampanja sve sto imate. Za male pare se prodajete idioti!
Lahko je biti heroj medju par hiljada svojih i kad znas da ce neko drugi placati kazne za tebe.
Ima ona stara ali dobra koja kaze: "Lahko je biti budala kad te drugi finansira."
Mislim da se ovim forsiranjem Srebrenice postize kontra efekat. Imam osjecaj da se to ime sve vise zloupotrebljava za licne i/ili politicke interese.
Volio bi znati koliko ovih koji isticu Srebrenicu gdje ne treba je ikad bilo u Srebrenici i ucestvovalo u marsu mira?
Za mene nisu navijaci ljudi koji dolaze na utakmice zbog nekih drugih stvari. Bilo ga to paljenje zastava, velicanje ratnih zlocinaca ili slicno.
DOZOVITE SE MALO, GUBIMO OBRAZ!
Ponosni učesnik 3 marša mira + očeva ruka u ratu i opet me otac učio da ne mrzim nikoga bez obzira na vjeru,naciju...
Valjda bi to trebale biti odlike svakog pravog navijača...
Željo je veći od svih debila i svog smeća koje se nakupilo na jugu.
Cuj ako oni rade nesta, mozemo i mi. Nek oni skoce sa zgrade, pa onda i ti za njima. Jos bolje, kad cujes da je neko iz RS-a sebi pucao u glavu iz pistolja, i ti odmah to uradi sebi, znas zasto, zato sto su i oni.Plavetnilo je napisao/la:To samo dokazuje koliko su plitka razmišljanja tebe i takvih poput tebe.Keenan.- je napisao/la:Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.Argentina je napisao/la: Sto ne kazes da i mi, tj nasi navijaca velicaju ratnog zlocinca, Cacu?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Evo danas procitah ovu vijest o kazni, zaista uzasno. Kao da su navijacu uletili na teren i izboli nozevima pola suparnicke ekipe
,
Vidim pise da je podignuta prijava protiv Amara, zna li iko zasto?

Vidim pise da je podignuta prijava protiv Amara, zna li iko zasto?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Svaka cast, steta sto inace na vise navijaca i ljudi kao ti, ova zemlja bi bila bolja i sretnija. Kapa do poda!Fidelito je napisao/la:Ponosni učesnik 3 marša mira + očeva ruka u ratu i opet me otac učio da ne mrzim nikoga bez obzira na vjeru,naciju...
Prvak NR BiH: 1946
Da pametnjakovici iz BL nisu spominjali Mladica ne bi ni mi Cacu, kraj price.[/quote]
Jarane kontas ti da mi nismo "oni" niti cemo ikada biti. eto sad nam oni krivi
[/quote]
Ma tupko jedan to je i bio cilj,sve se radi da svi budemo isti,al mi to hinjavo radimo sakriveno,niko zastavu nije uspio ni uslikati,ja sa sjevera sam je vidio 10 sekundi al dovoljno da nas stave u isti kos.Neko ovo dobro rezira,imas klub u vrhu,sa strategijom,sa planom,buducnoscu i neko manipulise sa 50 ljudi na jugu da ovo sve razvali i uspjece,kako se nemogu ti pojedinci pohvatati i ispitati jesu li oni pod zastitom drzave pa su nedodirljivi,ko ih cuva,ko ih savjetuje,oni ni neznaju gdje je Srebrenica,ko je caco,ko ih vodi,ko ima cilj da ovo sve razvali,gorili u dzehenemu dabogda...
Jarane kontas ti da mi nismo "oni" niti cemo ikada biti. eto sad nam oni krivi

Ma tupko jedan to je i bio cilj,sve se radi da svi budemo isti,al mi to hinjavo radimo sakriveno,niko zastavu nije uspio ni uslikati,ja sa sjevera sam je vidio 10 sekundi al dovoljno da nas stave u isti kos.Neko ovo dobro rezira,imas klub u vrhu,sa strategijom,sa planom,buducnoscu i neko manipulise sa 50 ljudi na jugu da ovo sve razvali i uspjece,kako se nemogu ti pojedinci pohvatati i ispitati jesu li oni pod zastitom drzave pa su nedodirljivi,ko ih cuva,ko ih savjetuje,oni ni neznaju gdje je Srebrenica,ko je caco,ko ih vodi,ko ima cilj da ovo sve razvali,gorili u dzehenemu dabogda...
Ne možeš okarakterisati citavu tribinu zbog par budala. U ovom slucaju njih dvojica, a to sto se onih 200 petnaestogodišnjaka nafura u sekundi i slijepo sluša starije to je druga priča i stvar karaktera.Nikica je napisao/la:I onda ti s juga kažu da su veći navijači od bilo koga ma vi ste sa juga zlo najveće opet čast izuzecima samo štetu pravite.

Vozdra masvi ljoze pionsam!
ma nije to stvar karaktera to je stvar IQ-u koji cesto ne prelazi broj patika.Blues 11 je napisao/la:Ne možeš okarakterisati citavu tribinu zbog par budala. U ovom slucaju njih dvojica, a to sto se onih 200 petnaestogodišnjaka nafura u sekundi i slijepo sluša starije to je druga priča i stvar karaktera.Nikica je napisao/la:I onda ti s juga kažu da su veći navijači od bilo koga ma vi ste sa juga zlo najveće opet čast izuzecima samo štetu pravite.
Dobro, ja sam debil i covjek bez mozga, a ostali na sva ta prozivanja, kamenovanja i ostalih sranja sute i boli ih briga, pa kada ovi iz BL spomenu Mladica ili Karadzica, ili kada vas pocnu kamenovati i pucati po vama vi sutite i gledajte.
Istina jeste da spominjanje Cace nikome nije trebalo, ali kada su u pitanju parole o Srebrenici i pjevanje himne "Jedna si jedina"...ja cu je uvijek pjevati, to niko nikome ne moze zabraniti.
Istina jeste da spominjanje Cace nikome nije trebalo, ali kada su u pitanju parole o Srebrenici i pjevanje himne "Jedna si jedina"...ja cu je uvijek pjevati, to niko nikome ne moze zabraniti.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
ipak treba razdvojiti spomen na srebrenicu od paljenja zastave i skandiranja caci. to je toliko različito da je neukusno o tome pisati u istom kontekstu. možemo raspravljati je li i ovome prvom mjesto na utakmici, ja sam lično skloniji da nije, ali kažnjavati za to, ili za jednu jedinu - je fašizam.
Kvesic do sad najbolji !!!Kako konbinuju on i Visca 

Željeznicar za život cijeli !
Kvesić rastura majkemi,stvarno ne znamo šta imamo !!!
- SarajlijaTM
Za sta ja kupih godisnju....
Hebo me svak,mahnita...
27.10.2012g ponovo na grbavicu,hvala najvjernijim navijacima,svaka cast momci!!!
Hebo me svak,mahnita...
27.10.2012g ponovo na grbavicu,hvala najvjernijim navijacima,svaka cast momci!!!
[/quote] ma nije to stvar karaktera to je stvar IQ-u koji cesto ne prelazi broj patika.[/quote]
80% momaka rodjenih '95 i mladjih veze nema o dešavanjima u i van Sarajeva za vrijeme rata. Tako da ne možeš tu IQ spominjati posto informacija takvog tipa kod njih nema. To se treba dublje kopati.
80% momaka rodjenih '95 i mladjih veze nema o dešavanjima u i van Sarajeva za vrijeme rata. Tako da ne možeš tu IQ spominjati posto informacija takvog tipa kod njih nema. To se treba dublje kopati.
Vozdra masvi ljoze pionsam!