To su pretezno iskusniji igraci koji nesto znace i van terena, koji su duze u klubu. Razumijem da vi takvog profila nemate. Ovde se ne radi o kvalitetu igraca, jer vi kvalitet imate, nego fali vam takav profil. Mozda nesto blizu tome bi mogao da bude Anicic, sad ne znam jer nije nesto dugo u klubu, ali takav profil.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:18Koji je igrač kod vas OZBILJAN ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:52Vala kad vidis Ziljkica kako se ponasa na terenu i van njega, bukvalno je zadnji igrac kojem bi dao traku. Ne kontam sto su to uradili.Hansestadt je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:49Sarajevo nije od Dupovca imalo ozbiljnog kapitena, ja ne znam kakve su ono sve pichoke. Suljic, Ziljkic, to ti trebalo da bude 7-8 igrac sto se tice kapitenske trake.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Igrač je jednostavno otišao s priprema nakon što je šest mjeseci proveo u klubu. Njemu je isplaćeno tih šest mjeseci, a prema informacijama, on traži isplatu još 18 mjeseci. Točnije, Ikić je s našim klubom imao potpisan ugovor na godinu s opcijom produženja ugovora za još jednu godinu ukoliko obje strane budu složne za to. Po kojoj osnovi on traži da mu se isplati još šest mjeseci koje nije proveo u klubu i još godina koja za koju nije postignut dogovor, uistinu ne znam. On je svojevoljno napustio pripreme", kaže. nam Kevelj.
Momak traži 18 mjeseci od ugovora, a ostalo mu 6 mj. Potpisao ugovor 1+1 a traži komplet isplatu, vjerovatno će dobit 6mj i to je to
Momak traži 18 mjeseci od ugovora, a ostalo mu 6 mj. Potpisao ugovor 1+1 a traži komplet isplatu, vjerovatno će dobit 6mj i to je to
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 08 nov 2023, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ikić dobio tužbu u svoju korist, a iznos koji će mu Velež morati isplatiti je 55.000 eura, odnosno oko 110.000 maraka, što je prema informacijama ostatak za šest mjeseci iz prve ugovorne godine. Ugovor su Velež su potpisali na godinu s opcijom produženja za još jednu.
- feniksptica
- Kontakt:
Kako je forumasi i Selam Zeljovci.
Imam rodicu zavrsava fizioterapiju pa da vidi ko moze l stazirat u Zelji i ona
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Puno se priča ni o čemu
Niti je ovo nešto novo, niti nam predstavlja problem. Nismo smiješni Željezničar.

Niti je ovo nešto novo, niti nam predstavlja problem. Nismo smiješni Željezničar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
To se kaže galama prije potopaopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:17Naravno da jest, klub je potpuno stabilan. Bez dugovanja prema elektroprivredi, vodovodu, i ostalim potrazivacima. Igrači redovno dobijaju svoje plate, potpisan ugovor od 1,5m km.ova za izgradnju tribine, ne može stabilniji biti, jel vam treba posudit ? Svašta se nešto priča
-
- Kontakt:
Sto to ne moze kod vas? Mislim da cickovo ulje stazira deceniju.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:42Kako je forumasi i Selam Zeljovci.
- feniksptica
- Kontakt:
Osim sto se mi protiv takvih borimo a vi rasirenih ruku docekujete..Hansestadt je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:44Sto to ne moze kod vas? Mislim da cickovo ulje stazira deceniju.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:42Kako je forumasi i Selam Zeljovci.
Vi ste dokazali da to kod vas moze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MocMahale444
Alejkumu Selam.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:42Kako je forumasi i Selam Zeljovci.
Ziv bio nemoj pocinjati s tim, imam ja rodicu.
Nase prljave misli odma se aktiviraju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Mislio sam da se za vas svašta priča koliko ima istine ne znam, ali izgleda da igrači čekaju platu od Amira a on je malo izbjegao. Proslave Nemanje protiv Tuzle sve ti govore, momak čeka isplatu i svaka proslava će mu biti na tu foru dok ne legnu mu pare, znal se kad se Amir vraća ?SokolPravde je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:44To se kaže galama prije potopaopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:17Naravno da jest, klub je potpuno stabilan. Bez dugovanja prema elektroprivredi, vodovodu, i ostalim potrazivacima. Igrači redovno dobijaju svoje plate, potpisan ugovor od 1,5m km.ova za izgradnju tribine, ne može stabilniji biti, jel vam treba posudit ? Svašta se nešto priča![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- feniksptica
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:45Alejkumu Selam.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:42Kako je forumasi i Selam Zeljovci.
Nase prljave misli odma se aktiviraju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MocMahale444
feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:47MocMahale444 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:45Alejkumu Selam.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:42Kako je forumasi i Selam Zeljovci.
Nase prljave misli odma se aktiviraju.Jos navija za ZeljA e

Ih to je win win sitka.
Je li ono bilo u Zelji, vazda nesta tuzaka, prosi, razvlaci se po Sindikatu, trazi i sto jes i sto nije njegovo...opalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:39Igrač je jednostavno otišao s priprema nakon što je šest mjeseci proveo u klubu. Njemu je isplaćeno tih šest mjeseci, a prema informacijama, on traži isplatu još 18 mjeseci. Točnije, Ikić je s našim klubom imao potpisan ugovor na godinu s opcijom produženja ugovora za još jednu godinu ukoliko obje strane budu složne za to. Po kojoj osnovi on traži da mu se isplati još šest mjeseci koje nije proveo u klubu i još godina koja za koju nije postignut dogovor, uistinu ne znam. On je svojevoljno napustio pripreme", kaže. nam Kevelj.

Sto ti je FILOZOFIJA i SINERGIJA...

-
Ja sam mislio da si ti ozbiljanopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:46Mislio sam da se za vas svašta priča koliko ima istine ne znam, ali izgleda da igrači čekaju platu od Amira a on je malo izbjegao. Proslave Nemanje protiv Tuzle sve ti govore, momak čeka isplatu i svaka proslava će mu biti na tu foru dok ne legnu mu pare, znal se kad se Amir vraća ?SokolPravde je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:44To se kaže galama prije potopaopalaopala je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:17
Naravno da jest, klub je potpuno stabilan. Bez dugovanja prema elektroprivredi, vodovodu, i ostalim potrazivacima. Igrači redovno dobijaju svoje plate, potpisan ugovor od 1,5m km.ova za izgradnju tribine, ne može stabilniji biti, jel vam treba posudit ? Svašta se nešto priča![]()
Znaci C.Ronaldo i Robben su birvaktile isto cekali isplatu kad su imali slicnu proslavu
Ti vaši iskusniji igrači i jesu problem, misle da su veći od trenera i kluba pa oni treneru prave postavu koja će igrati ( tako se priča)Hansestadt je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:38To su pretezno iskusniji igraci koji nesto znace i van terena, koji su duze u klubu. Razumijem da vi takvog profila nemate. Ovde se ne radi o kvalitetu igraca, jer vi kvalitet imate, nego fali vam takav profil. Mozda nesto blizu tome bi mogao da bude Anicic, sad ne znam jer nije nesto dugo u klubu, ali takav profil.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:18Koji je igrač kod vas OZBILJAN ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:52
Vala kad vidis Ziljkica kako se ponasa na terenu i van njega, bukvalno je zadnji igrac kojem bi dao traku. Ne kontam sto su to uradili.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- feniksptica
- Kontakt:
Petak nema treninga. Dzuma i lagano kuci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hoće li se smijeti piti voda poslje treninga kad bude Ramazan?
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel to SDA zavrnula pipu za MOŠK Jedinstvo Mostar?
Pitam za komsiju?
Pitam za komsiju?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MocMahale444
Aco, Drljo, Galic, Dubackic, Amoah, Alison, Turanjanin mogu prije, poslije i tokom treninga.letsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 19:58Hoće li se smijeti piti voda poslje treninga kad bude Ramazan?
A nisu ni ovi drugi neki postaci osim Haracica (mozda grijesim) tako da svi mogu da piju vode.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 10 gostiju.