Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prica se da ce klub Viverosu na racun uplatiti jos 350.000€ povodom 77.rodjendana kluba, dovoljno da pocasti svoje kuci i da uzivaju u narednih nekoliko godina. **** ga, tako smo u mogucnosti.
-
- Kontakt:
Cim igrac ne postuje ugovor moze se slikat. Mora biti na treningu ili na tribinama,ovaj striktno zahtijevao da se vrati. Inace posto ovdje neki nisu znali ugovor nije samo za jednu stranu vec postoji i druga strana.
-
- Kontakt:
Izvini, ovo stvarno nije podjebavanje, ali je li on jos tu sa vama, ili se vratio kuci? Znam da je jedno vrijeme provodio u teretani.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:36Cim igrac ne postuje ugovor moze se slikat. Mora biti na treningu ili na tribinama,ovaj striktno zahtijevao da se vrati. Inace posto ovdje neki nisu znali ugovor nije samo za jednu stranu vec postoji i druga strana.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zna se sta je povreda klupske discipline i kako se ugovori prave, ali dzaba objasnjavati nekome ko ne zeli da shvati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:36Cim igrac ne postuje ugovor moze se slikat. Mora biti na treningu ili na tribinama,ovaj striktno zahtijevao da se vrati. Inace posto ovdje neki nisu znali ugovor nije samo za jednu stranu vec postoji i druga strana.
-
- Kontakt:
Pa svaki bi se klub kada pogrijesi sa igracem vadio na igracevo ne postivanje ugovora. Viveros ima ugovor do 2026 i nista nije raskinuto i zavrseno kao sto govorumosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:36Cim igrac ne postuje ugovor moze se slikat. Mora biti na treningu ili na tribinama,ovaj striktno zahtijevao da se vrati. Inace posto ovdje neki nisu znali ugovor nije samo za jednu stranu vec postoji i druga strana.
https://www.transfermarkt.com/kevin-viv ... ler/580461
Mozda da isti forumas Ismir Mirvic ili samoizofirani pitarsam objjasni ovaj contract

-
- Kontakt:
Navodno je i kapiten na granici disciplinskog prekrsaja, previse je emotivno vezan za bivseg trenera.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:39Zna se sta je povreda klupske discipline i kako se ugovori prave, ali dzaba objasnjavati nekome ko ne zeli da shvati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:36Cim igrac ne postuje ugovor moze se slikat. Mora biti na treningu ili na tribinama,ovaj striktno zahtijevao da se vrati. Inace posto ovdje neki nisu znali ugovor nije samo za jednu stranu vec postoji i druga strana.
Kad se već lupamo ciframa 100 000 15 000 350 000. Šta je to sve u odnosu na 700 000 000 000
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sarajevo nije od Dupovca imalo ozbiljnog kapitena, ja ne znam kakve su ono sve pichoke. Suljic, Ziljkic, to ti trebalo da bude 7-8 igrac sto se tice kapitenske trake.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vala kad vidis Ziljkica kako se ponasa na terenu i van njega, bukvalno je zadnji igrac kojem bi dao traku. Ne kontam sto su to uradili.Hansestadt je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:49Sarajevo nije od Dupovca imalo ozbiljnog kapitena, ja ne znam kakve su ono sve pichoke. Suljic, Ziljkic, to ti trebalo da bude 7-8 igrac sto se tice kapitenske trake.
1921
-
- Kontakt:
Momak ima ljubomorne napade sizofrenije na klubove koji redovno isplacuju svoje igraceOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:51Ima li ovom levatu sto mu odgovaras i jedan post da nije vezan o tome kako ce FK Sarajevo propasti.

Po mojoj pretpostavci najvece lucenje njegove zucne kese izaziva spoznaja da Zeljkan u svojoj malobrojnoj bazi navijaca nema tako jake i utjecajne ljude koji bi to mogli obezbjediti. Mozda jos gore ako ima a oni ne zele

Klub koji je osudjen na ispruzenu ruku i mastanja o spasiocima cim neko mahne kojom novcanicom ispred ociju

- TurkishAirlines
Ima se, moze se

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
Jeli bila plaća u Veležu pitam za prijatelja ??

Pričaju o Viverosu, koji krši ugovor i proći će poprilično loše. Razmišljajte kako isplatiti Bašića. Nije malo para.
Pomahnitali skretničari kao i obično bulazne po temi.
Imaju traume od finansija drugih klubova.
Imaju traume od finansija drugih klubova.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Naravno da jest, klub je potpuno stabilan. Bez dugovanja prema elektroprivredi, vodovodu, i ostalim potrazivacima. Igrači redovno dobijaju svoje plate, potpisan ugovor od 1,5m km.ova za izgradnju tribine, ne može stabilniji biti, jel vam treba posudit ? Svašta se nešto priča
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Koji je igrač kod vas OZBILJAN ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:52Vala kad vidis Ziljkica kako se ponasa na terenu i van njega, bukvalno je zadnji igrac kojem bi dao traku. Ne kontam sto su to uradili.Hansestadt je napisao/la: ↑08 nov 2023, 16:49Sarajevo nije od Dupovca imalo ozbiljnog kapitena, ja ne znam kakve su ono sve pichoke. Suljic, Ziljkic, to ti trebalo da bude 7-8 igrac sto se tice kapitenske trake.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Da, istina je, tužio je preko FIFA tu je pokrenuo postupak. U pitanju je cifra od 200.000 KM, ali mi nismo još ništa dobili. Vidjet ćemo šta će biti u narednim danima kako bi znali koje ćemo korak poduzimati", rekao je Kevelj za SportSport.ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
cuj 200 000 maraka
pa nisi Ermin Zec
-
- Kontakt: