Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
City sa igračem manje protiv Evertona haman preokrenu. Ovi spustiše gaće odma.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Smiri se malo. Crveni je postojao i nakon toga je bilo pitanje samo koliko ce put Minjo varcati loptu na centar. Moss nije mogao nista drugo dosuditi, po meni korektno odradio cijelu tekmu.Liverbird je napisao/la:Ma ovo se ne moze racunati kao neka utakmica gdje bi nekoga krivili. Mislim ono sta reci, ne znamo se branit. U drugim vijetima, voda je mokra.
Crveni (nepostojeci, nikakva namjera, a ocigledno ni ederson nije nesto najebox lik **** flaster nosi,) usro tekmu, bilo bolno za gledati I to je toto. Nasi pali psihicki maksimalno nakon toga I jbg ovih pet ce jos vise usrat samopouzdanje, no sta je tu je, idemo na sevilju pa sta bude.
Najveci poraz je gledati ovakve kretene sto sude svke sedmice, I opet cu ponovitx ubaci thnologiju **** vam sve po spisku potplaceno.
Jedno ostaje, YNWA PICKE PLASICNE, **** VAS NAFTA
Ovakav poraz od Arsenala je Chelsiju donio titulu prošle sezone. Sve se promjenilo na bolje. 

Kocka je bačena
Jel tako da se salis u vezi crvenog i lose partije sudije?Liverbird je napisao/la:Ma ovo se ne moze racunati kao neka utakmica gdje bi nekoga krivili. Mislim ono sta reci, ne znamo se branit. U drugim vijetima, voda je mokra.
Crveni (nepostojeci, nikakva namjera, a ocigledno ni ederson nije nesto najebox lik **** flaster nosi,) usro tekmu, bilo bolno za gledati I to je toto. Nasi pali psihicki maksimalno nakon toga I jbg ovih pet ce jos vise usrat samopouzdanje, no sta je tu je, idemo na sevilju pa sta bude.
Najveci poraz je gledati ovakve kretene sto sude svke sedmice, I opet cu ponovitx ubaci thnologiju **** vam sve po spisku potplaceno.
Jedno ostaje, YNWA PICKE PLASICNE, **** VAS NAFTA
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Samo sto je Conte udario sakom od stol i promjenio stvari iz temelja. Nebi me zacudilo vec protiv Seville Klavan opet u startnih 11.Hendo je napisao/la:Ovakav poraz od Arsenala je Chelsiju donio titulu prošle sezone. Sve se promjenilo na bolje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
klavan ocrr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I onda mi neko kaže da smo solidno odradili prelazni rok.
Solidno, a nisi pojačao glavnu manu prošle sezone. Nestvarno.
Sreća pa je ovo samo jedna utakmica, al' nije sreća što Manea nema naredne 3 utakmice.
Opet sreća što se Mane vraća protiv Uniteda, bar ako ostanu ove 3 utakmice suspenzije. Ne bi trebali to povećavat jer namjera nije postojala.
Solidno, a nisi pojačao glavnu manu prošle sezone. Nestvarno.
Sreća pa je ovo samo jedna utakmica, al' nije sreća što Manea nema naredne 3 utakmice.
Opet sreća što se Mane vraća protiv Uniteda, bar ako ostanu ove 3 utakmice suspenzije. Ne bi trebali to povećavat jer namjera nije postojala.
You'll never walk alone.
Ma ja sam se toliko sjebao kad sam vidio da ce i u ovu sezonu tim uci nekompletan da apsolutno nista ne ocekujem od ove sezone, samo me mogu pozitivno iznenaditi.
Ja se ne bi zalio na crveni nesto posebno, nije namjerno al i kad ubijes covjeka slučajno opet budes kažnjen. Sreca pa je dobro ovaj golman moglo se ovo dosta losije završiti.
Sumnjam da ce klopp nesto posebno promijeniti nakon ovog poraza.
Ja se ne bi zalio na crveni nesto posebno, nije namjerno al i kad ubijes covjeka slučajno opet budes kažnjen. Sreca pa je dobro ovaj golman moglo se ovo dosta losije završiti.
Sumnjam da ce klopp nesto posebno promijeniti nakon ovog poraza.
You are someone else I am still right here
Tshabalala I migerr,
Bas sam nasao na twitteru ona pravila gdje se pravi rwzlika izmedju reckless I dangerous (postavio bi al sam na mobu), I ovo je tipican reckless.
A smiren sam fkt., srecom uz pivu gledam sve ovo al vala mi ide na neku stvar fkt. Msm da je grub, jeste, ali ogromno preuvelicavanje jbtx pa covjek je s flasterom zavrsio.
zatobi govorim nmg po ovoj tekmi nikom sudit,, eventualno do crvenog, aI tu je klavan prvi, sto ce on u liverpoolu nikom zivom jasno nije.
We're on the same side, samo dajem svoje misljenje.
Ps ova razlika se I pravi radi fair playa, msm igrac se mozr sam povrijedit, I sta ces onda, iskljucit travu na koju je stao. Glupo je ne reci da je I golman isao reckless, da je malo drugacija situacija ispala mogao je mane s povrdom izaci (lose padne, sjebe ligamente...)
Bas sam nasao na twitteru ona pravila gdje se pravi rwzlika izmedju reckless I dangerous (postavio bi al sam na mobu), I ovo je tipican reckless.
A smiren sam fkt., srecom uz pivu gledam sve ovo al vala mi ide na neku stvar fkt. Msm da je grub, jeste, ali ogromno preuvelicavanje jbtx pa covjek je s flasterom zavrsio.
zatobi govorim nmg po ovoj tekmi nikom sudit,, eventualno do crvenog, aI tu je klavan prvi, sto ce on u liverpoolu nikom zivom jasno nije.
We're on the same side, samo dajem svoje misljenje.
Ps ova razlika se I pravi radi fair playa, msm igrac se mozr sam povrijedit, I sta ces onda, iskljucit travu na koju je stao. Glupo je ne reci da je I golman isao reckless, da je malo drugacija situacija ispala mogao je mane s povrdom izaci (lose padne, sjebe ligamente...)
Zadnja izmjena: Liverbird, dana/u 09 sep 2017, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Realno necemo mi vidjeti titule narednih ko zna koliko godina. Mozda cemo ofanzivno igrati i najljepsi fudbal u ligi ali dzaba to ako pozadi škripi kao danas. Ofanzivno sjajni, defanzivno užasni ali s ovim napadačkim stilom koji Klopp forsira odbrana mora biti svjetske klase da izdrži toliki prostor koji se otvara protivnicima kada cijeli tim krene naprijed u presing.Hendo je napisao/la:Ovakav poraz od Arsenala je Chelsiju donio titulu prošle sezone. Sve se promjenilo na bolje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako mozes reci ofanzivno sjajni kada su Salah i Mane glavni krivci za ovu blamazu.StevieG8 je napisao/la:Realno necemo mi vidjeti titule narednih ko zna koliko godina. Mozda cemo ofanzivno igrati i najljepsi fudbal u ligi ali dzaba to ako pozadi škripi kao danas. Ofanzivno sjajni, defanzivno užasni ali s ovim napadačkim stilom koji Klopp forsira odbrana mora biti svjetske klase da izdrži toliki prostor koji se otvara protivnicima kada cijeli tim krene naprijed u presing.Hendo je napisao/la:Ovakav poraz od Arsenala je Chelsiju donio titulu prošle sezone. Sve se promjenilo na bolje.
Ma kakva titula ba, pa ne znam da iko u Liverpoolu razmislja o tome. Treba biti realan, ali titula i Liverpool ne moze u istu recenicu.
@Liverbird Od kad znam za sebe, ovakvi startovi kako na golmana tako i na igraca su direktni crveni. Kakva bi bila tvoja reakcija da se npr. Aguero ovako zaletio na Mignoleta na drugoj strani? Budi iskren...
@Liverbird Od kad znam za sebe, ovakvi startovi kako na golmana tako i na igraca su direktni crveni. Kakva bi bila tvoja reakcija da se npr. Aguero ovako zaletio na Mignoleta na drugoj strani? Budi iskren...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
- Kontakt:
Pazi nesto, praviti sad ovdje neke prognoze sta ce biti do kraja, na osnovu ove jedne tekme, je krajnje nezahvalno. U odbrani je krš, ali crveni karton je bio prelomni trenutak. Dati Cityu igraca vise na ovakvu nasu zadnju liniju je seks.
Malo jest zaparalo oci ta neorganizovanost nakon crvendaca gdje se nekih dobrih 20-25 minuta nije znalo ko sta igra.
Mane ce dobiti vise od 3 tekme zabrane, em zbog direktnog crvenog em zbog sutanja one vrece pri izlasku.
Malo jest zaparalo oci ta neorganizovanost nakon crvendaca gdje se nekih dobrih 20-25 minuta nije znalo ko sta igra.
Mane ce dobiti vise od 3 tekme zabrane, em zbog direktnog crvenog em zbog sutanja one vrece pri izlasku.
Da je on manea opalio nogom u glavu ovdje on bi dobio crveni kartonLiverbird je napisao/la:Ps ova razlika se I pravi radi fair playa, msm igrac se mozr sam povrijedit, I sta ces onda, iskljucit travu na koju je stao. Glupo je ne reci da je I golman isao reckless, da je malo drugacija situacija ispala mogao je mane s povrdom izaci (lose padne, sjebe ligamente...)
Opet vodili su i prije toga a poslije jos natrpali mrežu do vrha, meni je liverpool izgledao kao da ims 3 igraca manje od crvenog kartona.
Svako ima pravo na svoje misljenje ali po meni noga u glavu protivnika je dovoljan razlog za crveni karton ko god je dobio udarac kramponima bilo gdje zna kakav je to osjećaj hahah
Ne krivim ni manea ni za sto jednostavno nesretan slucaj
Nisam ni rekao da će ovaj poraz fonijeti Liverpulu titulu, nego da će Klop bolje shvatiti neke stvari poput Klavana i Morena.
Kocka je bačena
Ako nije do sad shvatio ne mora ni sadHendo je napisao/la:Nisam ni rekao da će ovaj poraz fonijeti Liverpulu titulu, nego da će Klop bolje shvatiti neke stvari poput Klavana i Morena.
Tek sad vidi da smo primili 5 komada, ubili nas haha
Ne trebaju pojacanja u odbrani.
Ne trebaju pojacanja u odbrani.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ma vjeruj mi da bi, namjera je najbitnija. I hajd da je ederson najebo nego covjek proso najnormalnije, slika selfie boli ga rinakaI. Da je zavrsio u bolnici pa dobro, ali dati crveni za ovo vala pretjerwno, pa pomislio sam da je mozdani pretprpii.
Al hajd kako god, sad mu svakako nista ne mozes. Vjerujem da nece sobiti vise od tri tekme, al me ne bi cudilo iskreno.
@fera dobio bi, al zato sto je zadnji igrac odbrane, I sto je prazan gol iza njega jbg
Al hajd kako god, sad mu svakako nista ne mozes. Vjerujem da nece sobiti vise od tri tekme, al me ne bi cudilo iskreno.
@fera dobio bi, al zato sto je zadnji igrac odbrane, I sto je prazan gol iza njega jbg
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
-
- Kontakt:
Ma sta ti je covjece, 100% sam siguran da ce Kloppu biti rezon : dobili smo crveni, igra nam se raspala itd..Hendo je napisao/la:Nisam ni rekao da će ovaj poraz fonijeti Liverpulu titulu, nego da će Klop bolje shvatiti neke stvari poput Klavana i Morena.
A to sto De bruyne i Fernandinho proturaju lopte kraj Klavana i Matipa, to nikom nista.
Mozda nece biti starteri protiv Seville, ali sledecu u EPL pocinje bar jedan od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.