Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Čist crveni, sve jasno k'o dan. Bez obzira je li ga udario ili ne, noga se ne smije dizati onako u zrak.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cist crveni, ali aferim i Salahu koliko i sta moze da promasi. 

crveni je bio bez dileme, Salah da je zabio tekma bi u drugom pravcu isla, al vas dobro sjebao ovaj Klavan u par navrata, lik je bas ocajan
Glup Mane ****. Gasi mjesalicu jos ce ih i natrpati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo vidi se ovdje bolje, na prvu se nije vidjelo na Sky Sportsu a i komentatori koji bi trebali biti neki fudbalski strucnjaci govore da start nije za crveni. Izvinjavam se Mossu na ruznim rijecima

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako niste znali, ovo je maygeri
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ovo je 5 utakmica suspenzije i ona narukvica oko noge, tri mjeseca, kucni pritvor.
- BeyKopites
- Kontakt:
Završena utakmica.
Šteta stvarno, bili su bolji i prije crvenog ali da je glupi Salah pogodio svoju šansu i sa najboljim igračem Maneom na terenu imali bi i dalje realne šanse za dobar rezultat. Još su i kod njih Otamendi i Fernandinho imali žute, moglo se i to koristiti.
Klavan igra na svom nivou, tj. nivo Augsburga a za sve ostalo tu je Jurgen Klopp
Šteta stvarno, bili su bolji i prije crvenog ali da je glupi Salah pogodio svoju šansu i sa najboljim igračem Maneom na terenu imali bi i dalje realne šanse za dobar rezultat. Još su i kod njih Otamendi i Fernandinho imali žute, moglo se i to koristiti.
Klavan igra na svom nivou, tj. nivo Augsburga a za sve ostalo tu je Jurgen Klopp

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Klavan i Moreno... ne mozes imati veci propuh u odbrani.
Sta je sa Lovrenom, Gomesom ?
Ni dokle necemo stici sa ovakvom odbranom.
Mane pokazao klasu ako ne racunamo crveni sto je bilo malo nespretno od njega.
Mozda je i Minjole mogao istrcati prije kod prvog gola.
U januaru pod hitno dovesti 2 igraca za odbrane.
Ovo je kriminalno. Pa kod ubacaja raspad sistema...
Sta je sa Lovrenom, Gomesom ?
Ni dokle necemo stici sa ovakvom odbranom.
Mane pokazao klasu ako ne racunamo crveni sto je bilo malo nespretno od njega.
Mozda je i Minjole mogao istrcati prije kod prvog gola.
U januaru pod hitno dovesti 2 igraca za odbrane.
Ovo je kriminalno. Pa kod ubacaja raspad sistema...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Eto devet dana nakon transfer roka i već ćemo da vidimo Klopovu tvrdoglavost i koliko će da nas košta štoper što nije došao.
Nije se smjelo ući u sezonu sa tri štopera ali neka
I sad kad Mane dobije suspenziju jedno 3-4 utakmice onda ga još više pušimo

Nije se smjelo ući u sezonu sa tri štopera ali neka

I sad kad Mane dobije suspenziju jedno 3-4 utakmice onda ga još više pušimo

Tako blizu, a tako daleko.
I Henderson apsolutno nije lik za kapitensku traku. Ni zrnoo onog sto kapiten treba imati on nema.
-
- Kontakt:
Ma ne mozete sad suditi igracima, nakon crvendaca. Ovo je sad ogranicavanje stete.
PS. Jos se ne mogu nacuditi Kloppu zbog Klavana. Strasno.
PS. Jos se ne mogu nacuditi Kloppu zbog Klavana. Strasno.
Sta je Henderson sad krivOsim13 je napisao/la:I Henderson apsolutno nije lik za kapitensku traku. Ni zrnoo onog sto kapiten treba imati on nema.

Doci ce Caulker u januaru na posudbu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
I ja bih potpisao 2-0 sadStevieG8 je napisao/la:Sta je Henderson sad krivOsim13 je napisao/la:I Henderson apsolutno nije lik za kapitensku traku. Ni zrnoo onog sto kapiten treba imati on nema.eh kad bi zavrsilo 2:0.

Ode Salah napolje, ne znam zasto jedini je mogao pobuci loptu naprijed s brzinom kad vec nema kome dodati u napadu. I sto Ox umjesto njega prakticno isti tip igraca samo sporiji.
Jos nije usao Gomez da malo spasi tu anemičnu odbranu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nek ide, treba sljedecu utakmicu i na klupu zbog svih promasenih prilika.
Sta je kriv, dole sutaju Manea unose mu se u facu, Bobby se raspravlja sa sudijom a Kapitena nigdje.StevieG8 je napisao/la:Sta je Henderson sad krivOsim13 je napisao/la:I Henderson apsolutno nije lik za kapitensku traku. Ni zrnoo onog sto kapiten treba imati on nema.eh kad bi zavrsilo 2:0.
Nisam mislio na igracku stranu. Tu je sasvim solidan danas.
Po meni je trebao Firmino napolje, ali etoStevieG8 je napisao/la:Ode Salah napolje, ne znam zasto jedini je mogao pobuci loptu naprijed s brzinom kad vec nema kome dodati u napadu. I sto Ox umjesto njega prakticno isti tip igraca samo sporiji.

Tako blizu, a tako daleko.
Kakva kandžija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam sta Klopp vise kaki sa Saridzom.. Brate ako mu ne da da igra nek ga proda. Stu je za Salaha tata mata
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.