AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

mdss
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la mdss » 31 mar 2012, 19:24

rastafarian je napisao/la:prešla je liniju bilaaaaaa :evil:
nije citavim obimom presla liniju :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 31 mar 2012, 19:35

Pa nemamo srece nikako u danasnjoj utakmici ... sta samo odbrani golman Mexesu :roll: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 31 mar 2012, 19:43

Evo igramo s 3 napadaca :lol: . Ulazi Maxi Lopez i nadam se da ce dati gol svom bivsem timu :P

EDIT: Mislim da mozemo i da zasluzujemo 3 boda :) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 mar 2012, 19:55

gotovo 1-1. možda i najrealnije jer je catania odigrala fenomenalno. bilo je dosta propuha u odbrani i domaćini su to iskoristili. umor je također kumovao ovom remiju. ali nema veze idemo dalje.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 31 mar 2012, 19:57

Jest realan rezultat, nema sta. Idemo dalje (cekat kiks Juveta sutra) i zadrzat ili povecat razliku :D .

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 mar 2012, 20:11

Nadam se da ce nakon ovog kiksa igraci doci sebi danas Aquilani nikakav ne znam sta mu je, Nocerino takodje ,Emanuelson malo bolji od ove dvojice ,a Ibra sta za njega reci pokusavao je ali cini se da je i njega umor stigao,nadam se da ce nakon ovog remija doci sebi i nakon sto u utorak vjerovatno budemo izbaceni iz LP (mada se ja nadam prolazu ali tesko ) onda ce nam samo ostati Scuddeto i zbog toga treba se maksimalno koncentrirati na odbranu scuddeta
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 31 mar 2012, 20:33

[youtube][/youtube]

;)

Allegri ponovo u elemetnu...

Massimiliano Allegri was furious after another ‘phantom goal’ in Milan’s draw with Catania and slammed Juventus. “They ought to shut up.”

The Rossoneri earned a 1-1 scoreline in Sicily this evening, but Giovanni Marchese cleared Robinho’s effort when at least the vast majority of the ball – possibly all of it – had crossed the line.

“It’s very difficult to tell, but it is a goal,” complained Allegri on Sky Sport Italia, who also saw Sulley Muntari’s goal not given against Juve this season.

“It’s not about the referee or linesman, as it is difficult to tell, but the problem is that there are many who keep on talking and ought to shut up.

“Once again this morning I read that someone wants an advantage from the officials,” he continued, referring to Juventus director general Beppe Marotta’s interview.

“We played four balanced games this term and each time there were incidents that went against us. They were with Juventus when the Scudetto seemed to be closed off, in Florence and in Rome with a penalty awarded and then taken away.

“Therefore people ought to shut up. I read yet more talk this morning, but the error on Muntari’s goal is worth the entire tournament. I never cause controversy, but then these people again insist on talking about the referees.

“At this point, clearly I have to join in and talk about refereeing incidents too.”

It was a thrilling encounter with Catania, as the Sicilians rattled the crossbar and had a goal controversially disallowed.

“We threw away too much possession in attack without creating enough chances. In the second half Catania came out very strong, but we stopped playing too early, probably because of the Champions League fatigue.

“It was important to win, but we knew it was going to be extremely tough, because Catania are a great team. At the moment, at least we added a point to our standings.”

Juventus are now five points behind and face Napoli on Sunday evening.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 31 mar 2012, 21:07

meho-medo je napisao/la:Nadam se da ce nakon ovog kiksa igraci doci sebi danas Aquilani nikakav ne znam sta mu je, Nocerino takodje ,Emanuelson malo bolji od ove dvojice ,a Ibra sta za njega reci pokusavao je ali cini se da je i njega umor stigao,nadam se da ce nakon ovog remija doci sebi i nakon sto u utorak vjerovatno budemo izbaceni iz LP (mada se ja nadam prolazu ali tesko ) onda ce nam samo ostati Scuddeto i zbog toga treba se maksimalno koncentrirati na odbranu scuddeta

Kad je Aquilani odigrao dobru utakmicu? Nikad, niti ce. Nocerino nesto malo bolji ali ni on ne zasluzuje dres Milana. Sve one golove koje je dao cista sreca i plod Ibre i ostalih igraca. Boateng? Par solidnih utakmica i par slucajnih golova. Inace cijelo vrijeme se od njega nesto ocekuje a on je u stvari goli k.... Demantujte me ali cinjenicama.
Per aspera ad astra!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 mar 2012, 21:48

@mecong i ibra je odigrao danas loše znači li to da je ibra loš igrač? pa ljudi su od krvi i mesa ne mogu svaku utakmicu odigrati ko mašine.

odigrao je aqua loše ali ni ostal nisu igrali na nivou. milan je imao velikih problema sa odličnom cataniom u odbrani i osjetio se izostanak muntarija koji pokriva veliki dio terena. aquilani u defanzivi nije dobar ni izbliza kao muntari zato je falilo balansa i catania je na momente itekako dominirala protiv milana. ima milan bolju statistiku danas, catania je imala samo 1 pravi šut na gol ali su se borili ko lavovi i zaslužili su bod.
ipak se osjeti umor nakon što su se istrošili igrači protiv barce. nema veze, bit će bolje 8-)
što se sumnjive situacije tiče volio bih da lopta nije prešla gol liniju kako bi bilo manje polemike jer me više glava boli od medija i poništenih golova. koliko sam ja vidio lopta nije cijelim obimom prešla liniju mada sam gledao na sopcast streamu ali slika je bila ko med.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 31 mar 2012, 22:17

Nadam se da nas ovo neće koštati scudetta. Stvarno ne razumijem šta treba probit mrežu da bi nama ćorave sudije dosudila gol :roll:

slika

slika
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 31 mar 2012, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 mar 2012, 22:21

http://www.101greatgoals.com/gvideos/di ... v-catania/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovom clipu imaš 3 ugla iz kojih bi se reklo da lopta 100% nije prešla crtu, a iz tog 4-tog izgleda da jest. Nema ovo veze sad što nisam navijač Milana, jednostavno, kad bi neko postavio neki HD clip ili screen bilo bi dosta lakše prosuditi.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 31 mar 2012, 22:23

IlPrincipe je napisao/la:Nadam se da nas ovo neće koštati scudetta. Stvarno ne razumijem šta treba probit mrežu da bi nama ćorave sudije dosudila gol :roll:

slika
Na ovoj slici se jasno vidi da lopta nije cijelim obimom presla gol liniju. Znaci da nije gol i ako bih ja volio da jeste. Na zalost, nije.
Per aspera ad astra!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 apr 2012, 02:02

slika
slika

poništen čist gol seedorfu protiv fiorentine, na kraju remi bio. poništen muntariju čist gol i sad protiv catanie, sve remi. mogla je prednost biti puno veća.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 01 apr 2012, 02:18

Mecong je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Nadam se da ce nakon ovog kiksa igraci doci sebi danas Aquilani nikakav ne znam sta mu je, Nocerino takodje ,Emanuelson malo bolji od ove dvojice ,a Ibra sta za njega reci pokusavao je ali cini se da je i njega umor stigao,nadam se da ce nakon ovog remija doci sebi i nakon sto u utorak vjerovatno budemo izbaceni iz LP (mada se ja nadam prolazu ali tesko ) onda ce nam samo ostati Scuddeto i zbog toga treba se maksimalno koncentrirati na odbranu scuddeta

Kad je Aquilani odigrao dobru utakmicu? Nikad, niti ce. Nocerino nesto malo bolji ali ni on ne zasluzuje dres Milana. Sve one golove koje je dao cista sreca i plod Ibre i ostalih igraca. Boateng? Par solidnih utakmica i par slucajnih golova. Inace cijelo vrijeme se od njega nesto ocekuje a on je u stvari goli k.... Demantujte me ali cinjenicama.
još valja kupit aquilanija na kraju sezone

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 01 apr 2012, 02:19

IlPrincipe je napisao/la:8-) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

slika
Moze li mi neko objasniti je li ovo neka fotomontaza ili je bila neka revijalna utakmica ili sta vec... ? Hvala
Osim - drugo ime za Želju !

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 01 apr 2012, 02:34

rossoner je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:8-) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

slika
Moze li mi neko objasniti je li ovo neka fotomontaza ili je bila neka revijalna utakmica ili sta vec... ? Hvala
nije fotomontaža
bila je neka revijalna utakmica u Glasgow-u sa Rangers-ima

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 04:13

hahaha cuj ovih nije cijelim obimom presla lopta gol liniju :)...oj boze dragi nista trebamo probit mrezu valjda je tad presla?..ma cist gol nema dalje kakav crni obim sta vi ovdj gledate?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2012, 04:27

Mecong je napisao/la:
Na ovoj slici se jasno vidi da lopta nije cijelim obimom presla gol liniju. Znaci da nije gol i ako bih ja volio da jeste. Na zalost, nije.

O kojoj dioptriji je riječ ili nas samo onako malo prckaš u mozgić ? :shock:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 01 apr 2012, 09:07

Kalou: Chelsea goodbye, I go to Milan!

Salomon Kalou is ready to reject the proposal to renew the contract made ​​by Chelsea to join AC Milan .

The Ivorian striker has expressed his desire to play a more central area for the Blues and has openly declared during the negotiations for the renewal of the contract.

The 26 year old has played steadily for his wing in the past to Stamford Bridge but think you can offer much in the role of central striker. On expiry of the contract after this season with Chelsea , AC Milan have clearly expressed its consent to the possible arrival of Kalou in Milan, as reported today by the Daily Mail.
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 apr 2012, 09:46

e samo nam još on treba pored Ibre,Maxija,Robinha,Pata,Shaarawija :lol:

radije bih Teveza
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.