Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Valjda nema neka posebna tema, pa ću ovdje pitati...bude li kakav link za ove u18? Hoće li se moći pogledat' negdje ova protiv Turske, link?
Blizi se 18h, ima li linka za Atica i Co. ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Basketball tv registrovat se i gledat tekmu, kao i jucer
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- BenjooJutub
- Kontakt:
- sigurnoable
- Kontakt:
A koji je Promotion kod za registraciju?Zivot je napisao/la:Basketball tv registrovat se i gledat tekmu, kao i jucer
Da i džaba je, nema nikakvog plaćanja. Ja sam imao nekad davno stari account, naravno freeZivot je napisao/la:Basketball tv registrovat se i gledat tekmu, kao i jucer
i jučer se logovao i odmah je pokrenulo prijenos.

Vjeruj ja sam se jucer reg. nista mi nije trazilo, najprostija registracijasigurnoable je napisao/la:A koji je Promotion kod za registraciju?Zivot je napisao/la:Basketball tv registrovat se i gledat tekmu, kao i jucer
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Da i imamo komentatora jos, koji je jucer navijao za Spanijuarmin je napisao/la:Da i džaba je, nema nikakvog plaćanja. Ja sam imao nekad davno stari account, naravno freeZivot je napisao/la:Basketball tv registrovat se i gledat tekmu, kao i jucer
i jučer se logovao i odmah je pokrenulo prijenos.![]()

BenjooJutub je napisao/la:http://www.competitions.livebasketball. ... mpionships
Samo se registrujete i gledate.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kako god , dragi moji forumasi, dajte da danas kako god da budde da ne vrijedjamo ove momke koji su vec postiglii Historijski uspjeh. Nego gledajte trazite veze da nadjemo sponzora KSBiH, jer ovo sto ljudi rade zaista zasluzuje podrsku.
BosnaE
Pocetna petorka protiv Turske:
Djordje Aleksic
Edin Atic
Ibrahim Durmo
Ajdin Penava
Fahrudin Manjgafic
Sretno BiH!
Djordje Aleksic
Edin Atic
Ibrahim Durmo
Ajdin Penava
Fahrudin Manjgafic
Sretno BiH!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!

kako ovo prešaltat na hd? loša slikaBenjooJutub je napisao/la:http://www.competitions.livebasketball. ... mpionships
Samo se registrujete i gledate.
-
- Kontakt:
Tako je ,nemoj da pisete i da psujete nesto ,moramo imati obzira jer ovo su mladi momci nije to jos izgradjen u potpusnosti kosarkas ,idemo ih ispratiti cijelu tekmu i nadam se da cemo proci i Tursku ! Idemo Zmajeviinewton_heath_lyr je napisao/la:Kako god , dragi moji forumasi, dajte da danas kako god da budde da ne vrijedjamo ove momke koji su vec postiglii Historijski uspjeh. Nego gledajte trazite veze da nadjemo sponzora KSBiH, jer ovo sto ljudi rade zaista zasluzuje podrsku.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da ce okupljena publika biti na nasoj strani 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Upravo tako. Turska je vjerovatno i najbolja repka na ovom prvenstvu.newton_heath_lyr je napisao/la:Kako god , dragi moji forumasi, dajte da danas kako god da budde da ne vrijedjamo ove momke koji su vec postiglii Historijski uspjeh. Nego gledajte trazite veze da nadjemo sponzora KSBiH, jer ovo sto ljudi rade zaista zasluzuje podrsku.
Evo na eurohopes.com se vidi koliko su turci jaki, Korkmaz drugi u 1997. godištu, a centar Yurtseven prvi u 1998. godištu.
Realno oni će nam danas praviti najveće probleme.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Imaš dole u ćošku piše "Auto" i tu odabereš kvalitet slike.djedovic01 je napisao/la:Tako je ,nemoj da pisete i da psujete nesto ,moramo imati obzira jer ovo su mladi momci nije to jos izgradjen u potpusnosti kosarkas ,idemo ih ispratiti cijelu tekmu i nadam se da cemo proci i Tursku ! Idemo Zmajeviinewton_heath_lyr je napisao/la:Kako god , dragi moji forumasi, dajte da danas kako god da budde da ne vrijedjamo ove momke koji su vec postiglii Historijski uspjeh. Nego gledajte trazite veze da nadjemo sponzora KSBiH, jer ovo sto ljudi rade zaista zasluzuje podrsku.![]()
Jel ovo polufinale nece biti na youtubu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idemo momciii 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema. Ostali mečevi su na livebasketball.tv (polufinala, za 3. mjesto i finale).Otelo je napisao/la:Jel ovo polufinale nece biti na youtubu ?

idemo po titulu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Homelander, L-Train i 54 gosta.