kakav jarni...ima crnac da ih siba na treningu...rammstein je napisao/la:kao i nasa s jarnijem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kakav jarni...ima crnac da ih siba na treningu...rammstein je napisao/la:kao i nasa s jarnijem
Azmire, dovedi nam nekog momka poput Minale, stariji od Boga dva danatuzlak1987 je napisao/la:Ee polahko, ima sada Azmir da dovede i maloletne crnce
miki651 je napisao/la:Nek se nešto dešava. Po meni ovo je super vijest. Računica predsjednika Slobode je jednostavna, ja vama pare za tim i pojačanja a vi regulirajte dug kako znate i umijete. Ako uspije svaka čast, prebacio je lopticu na grad Tuzlu ili kanton pa se vi snalazite a ja sam tu za nadgradnju.
Nije Englez nego Holandjanin. Kad si ti poceo fudbal pratit yeboteMokroguz je napisao/la:Nece valjda rejting lige rasti sto imamo Engleskog crnca na necijoj klupi. Valja njemu nadmasiti domace klikere.
Na tvoju žalost, ako on dođe - rast će rejting, i za to je Sloboda "kriva"Mokroguz je napisao/la:Nece valjda rejting lige rasti sto imamo Engleskog crnca na necijoj klupi. Valja njemu nadmasiti domace klikere.
Mokroguz je napisao/la:Nece valjda rejting lige rasti sto imamo Engleskog crnca na necijoj klupi. Valja njemu nadmasiti domace klikere.
Pa naravno da ce rasti, koliki je Sarajevo marketing napravilo samo sebi kad je Jarnija dovelo.Mokroguz je napisao/la:Nece valjda rejting lige rasti sto imamo Engleskog crnca na necijoj klupi. Valja njemu nadmasiti domace klikere.
Koliki je marketing napravilo hahaha.aS_Roma je napisao/la:Pa naravno da ce rasti, koliki je Sarajevo marketing napravilo samo sebi kad je Jarnija dovelo.Mokroguz je napisao/la:Nece valjda rejting lige rasti sto imamo Engleskog crnca na necijoj klupi. Valja njemu nadmasiti domace klikere.
Sloboda do neki dan se trebala ugasiti, vodili je seljaci sa klupe itd ..
Sad dodje poznato ime kako nije napredak ?
+1Chinaglia je napisao/la:nevjerovatno koliko je narod glup i iskompleksiranTan preuzme Sarajevo, eto dušebrižnika, odmah popljuvaše, a zapravo zavist i ništa drugo
kod nas Azmir dovede Ćiru, eto dušebrižnika, pokrast' će vas Ćiro, umrijet' će na klupi (btw. Ćiro je poslužio svrsi), a kad smo bili korak do gašenja, nigdje nije bilo tih istih dušebrižnika
sad jedno svjetski poznato ime kao što je Jimmy Floyd Hasselbaink doći u BiH, ovu našu PL, da preuzme Slobodu, opet se javljaju dušebrižnici i ismijavaju njega i Slobodu
Sloboda dogovori prijateljske s Galatom i Besiktasom, eto ti komentara, nabit' će vas 8:0, pa im odgovoriš da je to privilegija igrat' s takvim velikanima, oni ti opet repliraju s nekom glupošću, itd .. koliko smo zavidan i zajedljiv narod, ne podnosimo tuđi uspjeh, strašno
pa ja prvi ne volim Sarajevo, ali mi je drago da im je došao Tan, što će napraviti nešto, jer od toga može profitirati naš klub, liga, repka, itd .. ne bi mi palo na pamet da želim Selji koga mrzim iz dna duše, da se ugasi, da ispadne iz lige, jer želim gledat' mečeve, duele protiv Sarajeva, Selje, Čelika, Veleža, Borca, nadmetanje na tribinama, a ne da gledam Slobodu protiv Obarske, Radnika, Travnika, Rudara, itd
kakvi smo Bože, fuuuj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.