GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Užasna grupa za Dinamo. Ako uzmu više od dva boda biće uspjeh.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ispravio sam ti post.Neutral je napisao/la:Užasna grupa za Dinamo. Ako uzmu više od dva boda biće čudo.
Nece Juve bit guziona. Meni su oni i prije izvlacenja djelovali kao netko koga se ne treba bojati. Pogledaj njihove rezultate u Europi, tipicna talijanska ekipa koja pobjedjuje 1-2 razlike. Nikog ne nakantaju, a jos pored toga im se uvijek omakne neki kiks pa cak vjerujem da Dinamo moze uzeti bod na domacem terenu. Juve jeste puno jaci, ali su im bodove znali otkidati Lech, Nordsjælland, Kopenhagen itd. Predprosle sezone je eto u grupi s njima bio Malmo i izgubli su dvije po 2-0. Mislim da je ovaj Dinamo jaci nego taj Malmo i mislim da ako Dinamo bude gubio nece gubiti s vise od dva razlike. Talijani to zabiju i cuvaju rezultat, ne siluju protivnika. Ja sam se molio da ne budu Bayern, Real i Barca, mozda bi i PSG bilo dobro za izbjeci, ali bez Ibrahimovica to vise nije takav strah i trepet tako da mi je bilo svejedno za njih.Strob1996 je napisao/la:Sa Juveom se mozemo molit da nebude guziona.
Sevilla nije sto je bila,prodali su najbolje igrace.
Lyon,Lacazete molim te idi u Arsenal.
Mogli bi mozda protiv Lyona izvuc koji bod
Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.
Lyon ima tog Lacazettea koji im je pola ekipe i koji je pred potpisom za Arsenal. Cvrsto se nadam da ce otici jer ce Dinamu uvelike olaksati. Vec su prodali Umtitija Barceloni koji im je prosle sezone bio stub obrane i jedan od glavnih igraca. Kao zamjenu je stigao neki mali iz Rivera. Moguce da prodaju jos nekoliko igraca i to je onda jos dodatno olaksanje za Dinamo.
Naravno, ne treba bacati na stranu cinjenicu i da je Dinamo prodao Pjacu koji je bio najbolji igrac Dinama prosle sezone i da je prodao Eduarda, golmana koji je sjajno odradio ove kvalifikacije. Dinamo je ostao na dva tinejdzera na golu i moguci su kiksevi koji im se ne bi smjeli zamjeriti u tim godinama. Treba ih fino izvesti na pravi put i stvoriti od njih dva vrhunska golmana za sta oni imaju kapaciteta.
Takodjer, Dinamo nema rjesenja u napadu i bit ce tesko zabijati golove ako se ne dovede kvalitetan napadac. Cico je spomenuo pojacanja i nadam se da je napadac jedno od njih. Jonas se vec pokazao kao pun pogodak, a najvece pojacanje bi moglo biti u obliku Domagoja Antolica za koga se vec par dana pise kako odlazi u Belgiju za tri milijuna eura. To bi bilo sjajno, jer ce se otvoriti mjesto Coricu i mislim da je u Dinamu to i cilj. Ruzno je poslati kapetana na klupu. Ovako ce ga se rijesiti za stalno, uzet ce pare, a Coric ce dobiti priliku na sredini terena potpomognut Jonasom.
:)Sa svime se slazemSignore je napisao/la:Nece Juve bit guziona. Meni su oni i prije izvlacenja djelovali kao netko koga se ne treba bojati. Pogledaj njihove rezultate u Europi, tipicna talijanska ekipa koja pobjedjuje 1-2 razlike. Nikog ne nakantaju, a jos pored toga im se uvijek omakne neki kiks pa cak vjerujem da Dinamo moze uzeti bod na domacem terenu. Juve jeste puno jaci, ali su im bodove znali otkidati Lech, Nordsjælland, Kopenhagen itd. Predprosle sezone je eto u grupi s njima bio Malmo i izgubli su dvije po 2-0. Mislim da je ovaj Dinamo jaci nego taj Malmo i mislim da ako Dinamo bude gubio nece gubiti s vise od dva razlike. Talijani to zabiju i cuvaju rezultat, ne siluju protivnika. Ja sam se molio da ne budu Bayern, Real i Barca, mozda bi i PSG bilo dobro za izbjeci, ali bez Ibrahimovica to vise nije takav strah i trepet tako da mi je bilo svejedno za njih.Strob1996 je napisao/la:Sa Juveom se mozemo molit da nebude guziona.
Sevilla nije sto je bila,prodali su najbolje igrace.
Lyon,Lacazete molim te idi u Arsenal.
Mogli bi mozda protiv Lyona izvuc koji bod
Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.
Lyon ima tog Lacazettea koji im je pola ekipe i koji je pred potpisom za Arsenal. Cvrsto se nadam da ce otici jer ce Dinamu uvelike olaksati. Vec su prodali Umtitija Barceloni koji im je prosle sezone bio stub obrane i jedan od glavnih igraca. Kao zamjenu je stigao neki mali iz Rivera. Moguce da prodaju jos nekoliko igraca i to je onda jos dodatno olaksanje za Dinamo.
Naravno, ne treba bacati na stranu cinjenicu i da je Dinamo prodao Pjacu koji je bio najbolji igrac Dinama prosle sezone i da je prodao Eduarda, golmana koji je sjajno odradio ove kvalifikacije. Dinamo je ostao na dva tinejdzera na golu i moguci su kiksevi koji im se ne bi smjeli zamjeriti u tim godinama. Treba ih fino izvesti na pravi put i stvoriti od njih dva vrhunska golmana za sta oni imaju kapaciteta.
Takodjer, Dinamo nema rjesenja u napadu i bit ce tesko zabijati golove ako se ne dovede kvalitetan napadac. Cico je spomenuo pojacanja i nadam se da je napadac jedno od njih. Jonas se vec pokazao kao pun pogodak, a najvece pojacanje bi moglo biti u obliku Domagoja Antolica za koga se vec par dana pise kako odlazi u Belgiju za tri milijuna eura. To bi bilo sjajno, jer ce se otvoriti mjesto Coricu i mislim da je u Dinamu to i cilj. Ruzno je poslati kapetana na klupu. Ovako ce ga se rijesiti za stalno, uzet ce pare, a Coric ce dobiti priliku na sredini terena potpomognut Jonasom.
Nesto se pise da bi moglo doc krilo iz Astane
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Signore je to fino obrazložio, grupa je atraktivna i nije nemoguće da Dinamo možda čak svakom od protivnika otkine bod, ali treba malo bit realan. Juventus možda neće nabit Dinamo, ali bodove kupi 99%. Sevilla 3x uzastopno osvajač LE bez obzira na to što su prodali ključne igrače i ostali bez Emerya jer i kad su Bacca i Vidal otišli Sevilla je opet osvojila EL. Lyon čak i ako Lacazette ode neće bit sigurica za bodove, ali bez obzira na to za mene su podjednake šanse da se bodovi uzmu Lyonu kao i Sevilli.
Soudani ipak ostaje, Dinamo ipak ne da 300k za Jakub Jantschera Luzernu pa se sad bore za Patrick Twumasija (krilo Astane). Navodno se pregovara i Slobodom oko transfera Kenana Pirića. Mlad, perspektivan golman, nema baš puno iskustva ali po tom pitanju puno bolje stoji od Šempera i Livakovića jer ne vjerujem da će s njima startat u LP.
Soudani ipak ostaje, Dinamo ipak ne da 300k za Jakub Jantschera Luzernu pa se sad bore za Patrick Twumasija (krilo Astane). Navodno se pregovara i Slobodom oko transfera Kenana Pirića. Mlad, perspektivan golman, nema baš puno iskustva ali po tom pitanju puno bolje stoji od Šempera i Livakovića jer ne vjerujem da će s njima startat u LP.
Da, Twumasi. Dao je sad Celticu i Zalgirisu po gol u kvalifikacijama. Proslu sezonu je u 28 utakmica zabio 7 golova dok je podijelio 9 asistencija.Strob1996 je napisao/la: Nesto se pise da bi moglo doc krilo iz Astane
Gledam malo formacije kod Astane, igrao je lijevo krilo, nesto tipa Fernandes u Dinamu, a kada Astana igra s dva napadaca igra lijevog napadaca. Imam neki osjecaj da u Dinamu njega vide kao rjesenje za napadaca, jer tu lijevo krilo pokriva Fernandes koji ce tesko izgubiti poziciju nakon gola i one sjajne lopte Soudaniju u srijedu.
Ne zanemari i cinjenicu da se vraca Fiolic koji ce biti zamjena Rogu, mada mislim da ce njega Cico vec nekako uklopiti u momcad.
Signore je napisao/la: Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.

Na kakvim drogama si pisao ovaj pasus. Ekipa koja redovno uzima Barcu i Reala nije ekipa koje se treba plasiti

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
A čega se plašiti? Da ne spuštaju gaće na svako zvučnije ime možda bi i imali kakav opipljiv rezultat u tim grupama. Ako razni Baseli i Gentovi mogu protiv klubova ranga Lyona ili Seville, ne vidim zašto ne bi mogao Dinamo.Mokes je napisao/la:Signore je napisao/la: Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.![]()
![]()
![]()
Na kakvim drogama si pisao ovaj pasus. Ekipa koja redovno uzima Barcu i Reala nije ekipa koje se treba plasiti
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
KayserSose je napisao/la:A čega se plašiti? Da ne spuštaju gaće na svako zvučnije ime možda bi i imali kakav opipljiv rezultat u tim grupama. Ako razni Baseli i Gentovi mogu protiv klubova ranga Lyona ili Seville, ne vidim zašto ne bi mogao Dinamo.Mokes je napisao/la:Signore je napisao/la: Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.![]()
![]()
![]()
Dinamo ne moze proci grupu s Ludogorecom i Cernomorecom, Astrom i Seltikom i sad da uzmu bod(ove) Sevilji i Lionu

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Tak.SlevinKelevra je napisao/la:Ispravio sam ti post.Neutral je napisao/la:Užasna grupa za Dinamo. Ako više od dva kunaša plate kartu biće čudo.
Neka joj onda Barca i Real skidaju gace dok ce se ostali potruditi da im otkinu poneki bod.Mokes je napisao/la:Signore je napisao/la: Sevilla je igrala ne tako davno s Rijekom koja ih je imala u saci na Kantridi sve do sudacke nadoknade i onog nesretnog gola za 2-2. I u gostima je bilo 1-0 uz ne bas neku veliku dominaciju domacina. Pored toga si spomenuo da su otisli glavni igraci. Krychowiak, Gameiro i Immobile su napustili Sanchez Pizjuan, ali su doveli Vasqueza i jos neke igrace koji sigurno nisu kvalitet ovih koji su otisli, ali se s vremenom mogu nametnuti. Onda su im prosle sezone otisli Bacca i Vidal i Sevilla sigurno nije ekipa koje se treba plasiti. Nisu puno jaci od onog Villarreala kojeg je Dinamo dobio bez vecih problema.![]()
![]()
![]()
Ako su im bodove uzimali Rijeka, Estoril, Maribor, Liberec, Molde i tko sve jos ne, zasto bi se onda Dinamo trebao plasiti i zasto ne bi vjerovao da moze uzeti barem jedan bod u dvomecu?
Dinamo je prosle sezone pokazao da moze. Odigrali su pet dobrih utakmica u grupi. Jedino Bayern u Munchenu je bio bas dominantan. Ostalo je prolazno. Dobio se taj Arsenal, protiv Olympiakosa su se bezveze prosuli bodovi i ako se mogao dobiti jedan Arsenal, nadigrati Olympiakos, cemu skidanje gaca na neko zvucnije ime, mada i ta Sevilla i nije neko zvucno ime. Osvajaju tu EL tko zna koliko puta, a u LP ne mogu uci ili ne mogu proci skupine.
Rijeka vodi 2-1 protiv njih do 91. i on mene pita na kakvim drogama sam ja pisao post

Sigurno je Sevilla igrala s 100% svojih mogucnosti 
Plus su imali i igraca manje

Plus su imali i igraca manje

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, realno, ovo je grupa iz nocnih mora za Dinamo. Prvo, po meni, nisu jaki kao prethodnih godina, posebno ako se realizuju ova dva-tri najavljena trofeja.
Drugo, imaju jednu od najjacih ekipa u grupi, kojoj je CL prioritet ove godine, i mislim da tu nece biti bodova (a ni golova) za Dinamo. Plus, Juve dolazi na Maksimir vec u drugom kolu, i tu ce im tri boda biti priritet.
Sevilli je vjerovatno dosadilo osvajanje (
) EL, i njima ce biti cilj biti medju prve dvije ekipe, i da napokon ostavu u CL na proljece. Dinamo s njima igra one back to back tekme, gdje se lomi poredak. Sanchez Pizjuan je jedno od najtezih gostovanja, ne samo u Spaniji, gdje i Real i Barca redovo ispustaju bodove. Ako ce igdje biti potop, bice tu.
Ne znam koliko ljudi prate Lyon, ali ove sezone oni izgledaju odlicno. U pretsezoni su imali neke jako teske tekme i sve su pobjedili, kao i na prva dva koja Ligue 1. Jedini poraz imaju od ipak prejakog Parisa u Super Kupu. Kako god, za Dinamo liga vise.
Moja prognoza: biciklo, bez sjedala. 0-0-6
Drugo, imaju jednu od najjacih ekipa u grupi, kojoj je CL prioritet ove godine, i mislim da tu nece biti bodova (a ni golova) za Dinamo. Plus, Juve dolazi na Maksimir vec u drugom kolu, i tu ce im tri boda biti priritet.
Sevilli je vjerovatno dosadilo osvajanje (

Ne znam koliko ljudi prate Lyon, ali ove sezone oni izgledaju odlicno. U pretsezoni su imali neke jako teske tekme i sve su pobjedili, kao i na prva dva koja Ligue 1. Jedini poraz imaju od ipak prejakog Parisa u Super Kupu. Kako god, za Dinamo liga vise.
Moja prognoza: biciklo, bez sjedala. 0-0-6
Darko Velkoski,onaj iz Vardara sto je Dinamu zabio 2 gola trebao bi potpisat za par dana
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ma naravno, najlakse je skinuti gace i reci trpajte nas. Sevilla i Lyon ce mozda uzeti po sest bodova protiv Dinama, ali Dinamo nema razloga da im to prepise unaprijed, kao ni pomenuta dva kluba da unaprijed upisu bodove. Mogu oni, neka se opuste, kao sto ovaj rece, neka ne igraju na 100%, to ce Dinamu odgovarati, jer pored 3 boda ne pise 'protivnik igrao na 60%'. Pisu se tri boda i cao.
Sevilla i Lyon su ekipe koje jesu jace od Dinama i koje realno Dinamu mogu uzeti sest bodova, ali definitivno nisu ekipe kojih se treba plasiti i protiv kojih je nemoguce uzeti bod/bodove. O Juventusu ne treba puno ni pricati, bodu kuci se moze nadati samo zbog cinjenice da Juve zna odigrati lose pa da slabije ekipe izvuku bod ili tri. Dinamo kao Dinamo tesko tu nesto moze.
Sevilla i Lyon su ekipe koje jesu jace od Dinama i koje realno Dinamu mogu uzeti sest bodova, ali definitivno nisu ekipe kojih se treba plasiti i protiv kojih je nemoguce uzeti bod/bodove. O Juventusu ne treba puno ni pricati, bodu kuci se moze nadati samo zbog cinjenice da Juve zna odigrati lose pa da slabije ekipe izvuku bod ili tri. Dinamo kao Dinamo tesko tu nesto moze.
Ovaj Juventus je neuporedivo jaci od onog sto je povremeno znao kiksati sa levatima tipa nordsjalend, Kopenhagen, Galata i sl.... jbt zivot sad je napad higuain i dybala, a tad su igrali tevez (njega ovdje izuzeti jer je klasa) i punoglavci tipa matria, vucinica, llorentea i sl....
Ekipa koja je sigurno top 4-5 za trofej LP ce lagano u obje utakmice otresti Dinama, a vjerujem i sve ostale ekipe u grupi... jednostavno toliko su kvalitetniji od ostalih u grupi...
Ali si u pravu u jednoj cinjenici.... Juventus nece sigurno otresti dinama sa 4-5 i vise razlike kao sto bi barca ili bayern... vjerujem da ce biti u obje utakmice max 3 razlike... pogotovo u torinu gdje juventus igra slabije....
A sto se tice lyona i seville... koliko god volio da dinamo uzme sto vise bodova jer mi je strašno drag klub, toliko realno razmišljam da sam siguran da nece ni boda uzeti jer su i lyon i sevilla strasno kvalitetne ekipe, pogotovo spanci....
Ekipa koja je sigurno top 4-5 za trofej LP ce lagano u obje utakmice otresti Dinama, a vjerujem i sve ostale ekipe u grupi... jednostavno toliko su kvalitetniji od ostalih u grupi...
Ali si u pravu u jednoj cinjenici.... Juventus nece sigurno otresti dinama sa 4-5 i vise razlike kao sto bi barca ili bayern... vjerujem da ce biti u obje utakmice max 3 razlike... pogotovo u torinu gdje juventus igra slabije....
A sto se tice lyona i seville... koliko god volio da dinamo uzme sto vise bodova jer mi je strašno drag klub, toliko realno razmišljam da sam siguran da nece ni boda uzeti jer su i lyon i sevilla strasno kvalitetne ekipe, pogotovo spanci....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
10mil eura ponuđeno Hajduku za Kalinića i Vlašića
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Reda radi da se zna, Eduardo je prodan za 500K€ a Juve ce Pjacu otplacivati 5 godina.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.