Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
"Mogli smo sigurno proći jer smo kvalitetniji i puno jači od Nigerije i Irana. Teško nam pada što ispadamo već u skupini, ali idemo dalje, slijedi Europsko prvenstvo", rekao je Pjanić.

Bravo Mire majstore..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Consigliere
- Kontakt:
Ovi sa BBC-a su odusevljeni s njim... Kazu najbolje partije pruzio od svih igraca koji zavrsavaju takmicenje 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Nerminovic
- Kontakt:
Razligu, tebi je ofsajd u glavi.Pauk je napisao/la:Pjanicev gol je ofsajd bio...pitanje je kako bi utakmica se zavrsila da nije priznat taj nas drugi gol.
Tek vidjeh ovo..soccerfan je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Uz Begovica i Besica def. ostavio najbolji utisak na SP..Moramo biti sretni sto ga imamo

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Sve tri utakmice na SP-u nas najbolje ocjenjen igrac. Sta reci, mali je fudbalski genije.

- Nerminovic
- Kontakt:
Ima li ko onaj intervju s Pjanom posle tekme?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mire majstore nas,pa ti si vec sad jedan od najboljih igraca svijeta 
Maestralna igra.

Maestralna igra.
Šta si ti gledao jer utakmicu sigurno nisi,gol čist ko suza.Pauk je napisao/la:Pjanicev gol je ofsajd bio...pitanje je kako bi utakmica se zavrsila da nije priznat taj nas drugi gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma stipu ga. fora je što je bio u liniji s igračem irana, niti nazad niti naprijed i to je meni moćno 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pjanic je bio u liniji. Ali onaj iranski gol mi se ucinio kao ofsajd, nisam vidio reprizu pa nisam siguran.
- DonCorleone
- Kontakt:
12.44 km pretrcao, jedan asist, jedan gol, a mogao je dati barem jos jedan da se Dzeko nije glupirao
!

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Gringo na aparatima
Pjana izdominirao SP

Pjana izdominirao SP
kapa do poda Majstore
kako samo lahko igra , dugo nisam vidjeo ovakog igraca nemamo ni pojma koliko nam on znaci u ekipi , danas po meni Man of de Match !!!!!

Mire prvo ime naše repke u ovom trenutku odigrao je maestralno sve tri utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... tance.html
Vođa ovog tima, majstor i naš najbolji igrač već neko vrijeme. Nije mu potreban facebook, twitter i slične gluposti da živi holivodski život. Momak je skroman, tih, sve pokazuje na terenu.
"Mogli smo sigurno proći jer smo kvalitetniji i puno jači od Nigerije i Irana. Teško nam pada što ispadamo već u skupini, ali idemo dalje, slijedi Europsko prvenstvo", rekao je Pjanić.
Bravo Miraleme, svaka ti čast.
Vođa ovog tima, majstor i naš najbolji igrač već neko vrijeme. Nije mu potreban facebook, twitter i slične gluposti da živi holivodski život. Momak je skroman, tih, sve pokazuje na terenu.
Bravo Miraleme, svaka ti čast.
Je l' se meni ucinilo ili je fakat rek'o ''jeb' ga'' u intervju-u? 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Kakvog majstora mi imamo. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ne čini ti se, kralj je Mireuschtipak je napisao/la:Je l' se meni ucinilo ili je fakat rek'o ''jeb' ga'' u intervju-u?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.