Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 jun 2015, 20:34

steta je napisao/la:Tako je, igra se u cetvrtak u 20i15. Prvu smo izgubili od njih 37-29 ali ovu cemo dobit ako Bog da :bih: :bih:
Prva je zavrsena remijem 25:25..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 jun 2015, 20:37

avenija je napisao/la:Hoce li se moci napuniti 7 hiljada mjesta ?
Položite ispit ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 09 jun 2015, 20:58

Da li neko zna da li se još mogu nabaviti karte u Zenici za ovu utakmicu, jesu li rasprodane?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 jun 2015, 21:16

donCorleone1892 je napisao/la:Da li neko zna da li se još mogu nabaviti karte u Zenici za ovu utakmicu, jesu li rasprodane?
Ja sam jučer čitao da ih ima još uvijek...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 09 jun 2015, 21:17

FaraonTM je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Da li neko zna da li se još mogu nabaviti karte u Zenici za ovu utakmicu, jesu li rasprodane?
Ja sam jučer čitao da ih ima još uvijek...
hvala :thumbup: :thumbup:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jun 2015, 14:10

zna li neko ima li sanse da se rijesi ovo sa Toromanovicem u skorije vrijeme ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jun 2015, 15:26

delinjo je napisao/la:zna li neko ima li sanse da se rijesi ovo sa Toromanovicem u skorije vrijeme ?
nema se tu sta rjesavaati njemu je 31 godina zalazak karijere na pivotu imamo Burica,Vranjesa tako da sumnjam da ce Toromanovic vise igrati za reprezentaciju , zalosno je na koji nacin se oprostio. bitno je dobit Bjeloruse ostalo cemo lagano :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jun 2015, 15:37

bordobijeli je napisao/la:
delinjo je napisao/la:zna li neko ima li sanse da se rijesi ovo sa Toromanovicem u skorije vrijeme ?
nema se tu sta rjesavaati njemu je 31 godina zalazak karijere na pivotu imamo Burica,Vranjesa tako da sumnjam da ce Toromanovic vise igrati za reprezentaciju , zalosno je na koji nacin se oprostio. bitno je dobit Bjeloruse ostalo cemo lagano :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
hvala drug,ja se nadam da cemo dobiti i tako dva velika takmicenja uvezati,bila bi to velika stvar za sve nas ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 10 jun 2015, 16:01

steta je napisao/la:Tako je, igra se u cetvrtak u 20i15. Prvu smo izgubili od njih 37-29 ali ovu cemo dobit ako Bog da :bih: :bih:
Prva je bila neriješeno. Taj rezultat, što si ti napisao je sa svjetskog u Kataru ;) Doduše, tad smo skroz potonuli, i nije realan omjer snaga.

Mada, vidi se da to nije kao na početku. Dobro je Toromanović rekao. Popustilo se u svemu. Mislim da smo mogli bolje na svjetskom, ali Bože moj..idemo dalje. Nadam se da uzimamo Bjeloruse, ako ne, ja bih se zahvalio gospodinu Markoviću ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 10 jun 2015, 16:17

Puu, nabijem sve medije u BiH, maksimalno reklamiraju nogometnu repku, navijaci su tu lafo " nalozeni" jer ima "braca" Palestinci kubure sa nasim protivnicima u petak. Ne mogu vjerovat kako smo glupi da se ovoliko daje znacaj fudbal. repki za koju znamo svi koji malo zelimo razmisljat da nam veci broj politicara mahom iz saveza sastvaljaju spisak, da nam igraci kad smo izgubili i kada smo bili sudijski vise nego osteceni u tekmi protiv Nigerije ne reaguju nikako srcem, manje vise svejedno im zbog ispadanja jos se grle smiju sa protivnicima i to sa kezom( Dzeko, Spaha . .), bilo je i izuzetaka Besic, Kolasinac i Begovic. Dok su poslije manje kradje u Katru tekle i suze Malinovicu, Ovcini, Prce pusio kazne poslije, ma svi su pali u ocaj jer su igrali srcem. Hajd makar sutra da ih maksimalno podrzimo do novog plasmana pa da svima pljunemo u lice. Hebem ti nepravdu!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 10 jun 2015, 16:36

Šta je ovo-policijski sat u Zenici?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jun 2015, 16:51

Zivot je napisao/la:Puu, nabijem sve medije u BiH, maksimalno reklamiraju nogometnu repku, navijaci su tu lafo " nalozeni" jer ima "braca" Palestinci kubure sa nasim protivnicima u petak. Ne mogu vjerovat kako smo glupi da se ovoliko daje znacaj fudbal. repki za koju znamo svi koji malo zelimo razmisljat da nam veci broj politicara mahom iz saveza sastvaljaju spisak, da nam igraci kad smo izgubili i kada smo bili sudijski vise nego osteceni u tekmi protiv Nigerije ne reaguju nikako srcem, manje vise svejedno im zbog ispadanja jos se grle smiju sa protivnicima i to sa kezom( Dzeko, Spaha . .), bilo je i izuzetaka Besic, Kolasinac i Begovic. Dok su poslije manje kradje u Katru tekle i suze Malinovicu, Ovcini, Prce pusio kazne poslije, ma svi su pali u ocaj jer su igrali srcem. Hajd makar sutra da ih maksimalno podrzimo do novog plasmana pa da svima pljunemo u lice. Hebem ti nepravdu!!!
upravo tako ne zaslutujemo ovu rukometnu repku kako mi tako i mediji,kad skontas nemas 2 clanka ukupno u kojima se poziva publika u Zenicu,a znamo da sutra igramo utakmicu koja nas vodi na evropsko prvenstvo,ali nasa posla :( :( :( :(
VOLIM ZELJEZNICAR!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 17:29

Hoće li im igrati Rutenka na kraju?

Ili je to možda samo pila naopako iz njihovog tabora :hmmmmm:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 10 jun 2015, 18:30

Danas kupujem kartu i pitam čovjeka koji prodaje kartu kako ide prodaja i da li se prodaju, kaže da se dobro prodaju i da je on sve rasprodao osim još nekih 500-njak koje je on ostavio za sutrašnji dan kako bi prodao ovim navijačima koji će doći sa strane :thumbup: Uglavnom trebao bi prisustvovati dobar broj navijača :bih:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 jun 2015, 18:36

FaraonTM je napisao/la: Ili je to možda samo pila naopako iz njihovog tabora :hmmmmm:
Ja ipak vjerujem da je ovo. Kako god mi trebamo biti spremni na Rutenku u najboljem izdanju!

Ali stvarno bode oci ova "zainteresovanost" medija za ove momke, prevrsili su svaku mjeru. Pa proteklih nekoliko dana sam X puta odgovorio na pitanje kada se uopste igra utakmica? A i ne krivim ljude toliko bgmi. Nigdje najave, nekih priloga o ovako bitnoj utakmici gdje nam samo pobjeda igra, tek par razgovora sa igracima koji su stajali na SS.BA po 20ak minuta i odmah su ih mijenjali materijalima za Dzeku i CO. Naravno da fudbal zasluzuje najvise paznje, ipak ga najveca masa i prati, ali pobogu kao da je sve ostalo palo u drugi plan...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2015, 18:45

Nadam se da ćemo ga zaustaviti, neka koriste recept kao protiv Lazarova na SP. Mislim da je Kiro nije onako zaustavljen u reprezentaciji kao protiv nas već dugo vremena. Sa tim što su Makedonci taj dan imali raspoložena krila i Vugrineca pa su nas uništavali a i naš napad znamo kako je funkcionisao na SP, odnosno nije uopšte funkcionisao :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 10 jun 2015, 20:17

donCorleone1892 je napisao/la:Danas kupujem kartu i pitam čovjeka koji prodaje kartu kako ide prodaja i da li se prodaju, kaže da se dobro prodaju i da je on sve rasprodao osim još nekih 500-njak koje je on ostavio za sutrašnji dan kako bi prodao ovim navijačima koji će doći sa strane :thumbup: Uglavnom trebao bi prisustvovati dobar broj navijača :bih:
a ZB kaze da je prodano samo 1000 :roll:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 10 jun 2015, 20:21

Frankie je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Danas kupujem kartu i pitam čovjeka koji prodaje kartu kako ide prodaja i da li se prodaju, kaže da se dobro prodaju i da je on sve rasprodao osim još nekih 500-njak koje je on ostavio za sutrašnji dan kako bi prodao ovim navijačima koji će doći sa strane :thumbup: Uglavnom trebao bi prisustvovati dobar broj navijača :bih:
a ZB kaze da je prodano samo 1000 :roll:
ne znam fakat on mi je tako rekao, ako on laže lažem i ja :)

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 10 jun 2015, 20:34

Nadam se da je u pravu jer bi stvarno bilo sramota da dvorana ostane poluprazna. Momci su zasluzili podrsku, ali i mediji su im zaista posvetili malo paznje.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.