Chicago Bulls
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
cudo im nisu dali loptu...
e moj boozer jesi ku.rcina od igraca. odigras 1 dobro i onda 5 kur.cu nevaljas. da ga hocemo trade iduce godine, nebi niko sretniji bio od mene.
e moj boozer jesi ku.rcina od igraca. odigras 1 dobro i onda 5 kur.cu nevaljas. da ga hocemo trade iduce godine, nebi niko sretniji bio od mene.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ahahahha ovo smo mi dali utakmicu
.. pogledaj 30 sekundi do kraja mi pravimo faul ljudi idu na slobodna bacanja..umjesto da cekas da zavrse napad mozda profulaju... Boozeru ebo ti sebi sve budalasto za ovo prije faula ispadanje lopte i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dali smo ljudima utkamicu , jer nismo ovaj faul trebali zvati kad su uhvatili loptu bilo je 29 sekundi, a napad je 24..tako da bi nam ostalo 5 sekundi kad bi se odbranili za te 24 sekunde...beze faul prave nigdje veze ba, a Boozeru lopta ispada sam dole samo da zakuca polozi cccccccccccc
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Od washingtona izgubiti jos kuci, bravo momci, Boozer je veceras bio posebno clutch moram priznati ...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
bilo je i vrijeme da izgubimo jednu. nismo ni zasluzili pobjedu. ovakvo preseravanje vise prelazi im u naviku.
@FK_zeljo - zinuli su oni i od NJN isto kuci.
vidimo se narode
@FK_zeljo - zinuli su oni i od NJN isto kuci.
vidimo se narode
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:cudo im nisu dali loptu...
ma ko ce mu uzeti contract brate nece niko nije lud
Zijan kuci od strasnog Washingtona ... strasno da ne moze biti strasnije..nije opravdanje sto nam nema Denga i Rosa , vec jednostavno zajebavamo se ..dali smo ovim klocevima da nam prave 14:0 i da nas dobju sramota ...trebamo se zapitat kako cemo proci protiv Indiane,Dallasa, Miamia, a mozda i Cavsa, jer su svi oni duplo bolji od ovog Washingtona....ej od koga smo mi sve ove godine izgubili kuci to je sramota...sve do onih ekipa koje smo trebali dobiti ...umjesto da okoncamo ovu sezonu mi sami sebe kopamo namjerno ili ne nisam siguran, ali nikako nisam sretan sa ovim izvedbama protiv slabih ekipa uopste ove sezone
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jedina dobra stvar veceras jeste što je Thibs dao Ripu više minuta da odigra nego inace, ostalo sto prije zaboraviti, valja protiv Šarlote slijedecu, kako igramo nisam siguran u nasu pobjedu...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
amnestija brate, amnestija! treba je iskoristiti istog momenta cim sezona bude gotova za nas. On je beskoristan. to sto dadne nekad 20 poena, i sto nekad ima preko 10 skokova nama se ne isplati, jer propusti on daleko vise u odbrani od tog ucinka sto ima. kad mu dodju pod kos on u vecini slucaja samo zvirlja, i ne potrudi se da pokrije covjeka. da nije tu Jo-a, u vecini sa njim na terenu, to bi bilo jos katostrofalnije, jer ovaj pokriva sve zivo.SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:cudo im nisu dali loptu...
ma ko ce mu uzeti contract brate nece niko nije lud
Zijan kuci od strasnog Washingtona ... strasno da ne moze biti strasnije..nije opravdanje sto nam nema Denga i Rosa , vec jednostavno zajebavamo se ..dali smo ovim klocevima da nam prave 14:0 i da nas dobju sramota ...trebamo se zapitat kako cemo proci protiv Indiane,Dallasa, Miamia, a mozda i Cavsa, jer su svi oni duplo bolji od ovog Washingtona....ej od koga smo mi sve ove godine izgubili kuci to je sramota...sve do onih ekipa koje smo trebali dobiti ...umjesto da okoncamo ovu sezonu mi sami sebe kopamo namjerno ili ne nisam siguran, ali nikako nisam sretan sa ovim izvedbama protiv slabih ekipa uopste ove sezone
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sa ovakvom igrom Cavsi,Indiana,Miami,Dallas ce nas prebit ..patimo se sa dvije najlosije ekipe u ligi sramota....jos sutra ako ne dobiju Bobcatse 20 razlike neka se upucaju...mislim kad su oni jos bili sa nekim sansama razbijali smo ih po 30, ali sa ovakvom igrom i oni ce nas patiti...Miami takodjer veceras malo falilo da zijani od Netsa...samo oni su gubili dugo, a mi vodili, pa nam ljudi pravr 14:0 sramota sramota
...daj boze da je ovo samo ovako trenutno jer zagrijavamo se za playoff, ali bogami ozbiljno tesko cemo zadrzati prvu poziciju sa ovakvom igrom..mogli bi Spursi i OKC nas preci na kraju, a i Miami vise nije daleko s obzirom da imamo igrati sa njima tamo i da imamo igrati u Indiani kojima treba pobjeda za veci plasman, kao i Cavsi koji igraju puno bolje od Washingtona, a i Detroita..Dallas treba pobjedu prtiv nas sigurno i oni ce gristi, a mi cemo to svatiti ko zajebanciju, kao ove zadnje utakmice
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jbg momci igrali ste bez Rosea i Denga,ipak se to moralo osjetiti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
upravo to, nema razloga za plakanje i toliko negodovanje jbg
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma da ipak je to NBA i svako moze dobit svakoga, kad se potrefe neke okolnosti...LenBias je napisao/la:upravo to, nema razloga za plakanje i toliko negodovanje jbg
takodje , ne trebaju se navijaci bulsa sekirati ako ne bude igrao rose u playoffu...pa pokazala je ekipa da moze i bez njega igrati i biti medju najboljima...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
hmmm,ne znam ali ne vjerujem da Bullsi mogu ista znacajnije bez njega uraditi u PO,ipak regularna sezona je nesto drugo,a play off je opet sasvim nesto drugo.Bez vodje na parketu to bi bilo potpuno drukcije,mada ja mislim da ce Rose biti 100% spreman za POXardas je napisao/la:ma da ipak je to NBA i svako moze dobit svakoga, kad se potrefe neke okolnosti...LenBias je napisao/la:upravo to, nema razloga za plakanje i toliko negodovanje jbg
takodje , ne trebaju se navijaci bulsa sekirati ako ne bude igrao rose u playoffu...pa pokazala je ekipa da moze i bez njega igrati i biti medju najboljima...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Bez brige sve je to dio plana velikog majstora Thibsa,mora se nesto sakrit i za play off.A Bullsi su dosta toga skrili jos nijednu utakmicu nisu odigrali kompletni a da neko nije podbacio.Kad to sve uklopi Thibs kad proradi ona strasna odbrana a DR1 da puni gas onda nece niko dobro proc.
Nesto i ja mislim na to. Jbga Hamilton se mogao davno vratit, ali je Thibs ga drzao i dalje van parketa. Pa onda Butler nekad odigra 20 minuta iznenada. Deng stalno nesto odmara. Pa onda odjednom Watson odmara jednu utakmicu. Ja mislim da Rose nije toliko povrijedjen kolko su doktori i Thibs oprezni snjim. Prosle godine su svi bili previse umorni u finalu konferencije, Rose pogotovo. 13 utakmica ove sezone smo igrali kompletni, sto je smijesno. Nadam se tituli, uvjek postoji ono ali.dema je napisao/la:Bez brige sve je to dio plana velikog majstora Thibsa,mora se nesto sakrit i za play off.A Bullsi su dosta toga skrili jos nijednu utakmicu nisu odigrali kompletni a da neko nije podbacio.Kad to sve uklopi Thibs kad proradi ona strasna odbrana a DR1 da puni gas onda nece niko dobro proc.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma covjek zna da moraju bit svi zdravi za play off ako hoce neki uspjeh.Zato ovoliko rotira,odmara itd cak vrlo cesto se ne zna do pocetka utakmice hoce li neki igrac igrat.Bullsi su igrali u serijama dobro,a onda igrali u serijama lose ali su opet pobjedjivali.Def nisu pokazali sve sto mogu posebno u odbrani.Bitno je da se Rip vratio da se uigra malo,da se DR1 vraca i da konacno malo Denga odmori.Svi to rade Spursi redovno.Svi se vec sad cuvaju za play off,sto bi Bullsi sad 4-5 utakmica pred play off ginuli i rizikovali neku povredu.BIHfan je napisao/la:Nesto i ja mislim na to. Jbga Hamilton se mogao davno vratit, ali je Thibs ga drzao i dalje van parketa. Pa onda Butler nekad odigra 20 minuta iznenada. Deng stalno nesto odmara. Pa onda odjednom Watson odmara jednu utakmicu. Ja mislim da Rose nije toliko povrijedjen kolko su doktori i Thibs oprezni snjim. Prosle godine su svi bili previse umorni u finalu konferencije, Rose pogotovo. 13 utakmica ove sezone smo igrali kompletni, sto je smijesno. Nadam se tituli, uvjek postoji ono ali.dema je napisao/la:Bez brige sve je to dio plana velikog majstora Thibsa,mora se nesto sakrit i za play off.A Bullsi su dosta toga skrili jos nijednu utakmicu nisu odigrali kompletni a da neko nije podbacio.Kad to sve uklopi Thibs kad proradi ona strasna odbrana a DR1 da puni gas onda nece niko dobro proc.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve sto govorite ima svoju podlogu,ali ja bih rekao i da cete,s obzirom na trenutnu situaciju,ostati 'kratki' s vremenom...Jednostavno se niste dovoljno uigrali u najjacem sastavu i to bi se moglo odraziti u PO...Takodjer treba da vas brine i pitanje da li ce Rose biti pravi u PO?Citam jutros da se Ginobili jos uvijek ne osjeca 100%( ne fizicki,vec u kosarkaskom smislu da nije jos uvijek u ritmu),a igra skoro mjesec i po vec... Gdje je onda tu Rose?
Mada stoji cinjenica da je mladji i da mu treba manje vremena nego Ginobiliju sigurno 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Veceras, kao i protiv Wizardsa, bez Denga i Rose-a... Nadam se da ce pokazati dosta bolju igru, nego u zadnje vrijeme , jer valja sutra odmah protiv Miamija
p.s.

p.s.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1197 ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false; king i funk
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Imamo odlican protok lopte, Rip izgleda se polahko vraća staroj formi,vec ima 10 poena i 5 assitencija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.