aa jesi pegla .... tu je trebao celzi proci zasluzeno su ga sudije zakinulee al veceras je arsenal igrao sramotno ba ja nisam navikao da se arsenal brani onako!!!1to je meni smetalo ,jer znam da arsenal ima ekipu za nadigravanje al il su se prepali il su oni bas vanzemaljciii!!!armin arsenalovac je napisao/la:svi pricate o toj statistici....kolko je barca imala suteva kad je prosla chelsea na stamford bridgeu...1 naravno i to u 93 minuti...naravno ni tu ne bi prosli da mafija pomocu sudija nije uradila svoj posao !!Saurman je napisao/la:Sad su se topnici zavukli u mišiju rupu gdje je ta dominacija o kojoj non stop laprdate...pa Barcelona bez dva standardna štopera i vi opet niste mogli uputiti šut na gol u 94 min....komedija tragedija..
MORAM VAM PONAVLJAT OVAJ POST JER SE PRAVITE DA NE VIDITE !!!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
lets get real:
Arsenal
Attempts On Target: 0
Attempts Off Target: 0
Attempts Total: 0
Attempts blocked:0
Ma zasluzio je Arsenal da prodje dalje.

Arsenal
Attempts On Target: 0
Attempts Off Target: 0
Attempts Total: 0
Attempts blocked:0
Ma zasluzio je Arsenal da prodje dalje.

Pratim naravno i drugo je kada je posjed 55 npr 45 a drugo 70 npr 30 il kako je vec biloo!!reddevil16 je napisao/la:Prije gola Brasa je imala 3 suta 1 u okvir gola (gol) i dva van okvira, Arsenal jedan sut i Gol. A posjed nikad nije mjerilo da si bolji ili da ces pobjediti. Ako pratis fudbal onda to trebas da znas!!!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 09 mar 2011, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- arsengunner
- Kontakt:
barsa je bila bolja,barsa je uvjek bolja,i barsa ce protiv svakog bit bolja,barsa je najbolji tim na svijetu trenutno ali lopta nije htjela u go arsenala dok je sudija nije ugurao..znaci fudbal je unisten,nepobjedjuju uvjek bolji ali zato su tu sudije da uniste ono malo ljepote i neizvjesnosti sto je ostalo u modernom fudbalu..
Samo WENGER istina je!!!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ko je budala da napada a vec ima prednos ..a utakmica nije ni pocela !!!mma_hz je napisao/la:aa jesi pegla .... tu je trebao celzi proci zasluzeno su ga sudije zakinulee al veceras je arsenal igrao sramotno ba ja nisam navikao da se arsenal brani onako!!!1to je meni smetalo ,jer znam da arsenal ima ekipu za nadigravanje al il su se prepali il su oni bas vanzemaljciii!!!armin arsenalovac je napisao/la:svi pricate o toj statistici....kolko je barca imala suteva kad je prosla chelsea na stamford bridgeu...1 naravno i to u 93 minuti...naravno ni tu ne bi prosli da mafija pomocu sudija nije uradila svoj posao !!Saurman je napisao/la:Sad su se topnici zavukli u mišiju rupu gdje je ta dominacija o kojoj non stop laprdate...pa Barcelona bez dva standardna štopera i vi opet niste mogli uputiti šut na gol u 94 min....komedija tragedija..
MORAM VAM PONAVLJAT OVAJ POST JER SE PRAVITE DA NE VIDITE !!!
WTF???arsengunner je napisao/la:barsa je bila bolja,barsa je uvjek bolja,i barsa ce protiv svakog bit bolja,barsa je najbolji tim na svijetu trenutno ali lopta nije htjela u go arsenala dok je sudija nije ugurao..znaci fudbal je unisten,nepobjedjuju uvjek bolji ali zato su tu sudije da uniste ono malo ljepote i neizvjesnosti sto je ostalo u modernom fudbalu..
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Pratim Fudbal 20 i kusur godina, i da bio sam na tekmama sirom ove lijepe Evrope, ne govorim ja da je Arsenal zasluzio da prodje daleko od toga vec nemojte pretjerivati, Barsa je bila srednja zalost dok nije doslo do iskljucenja. Da imala je posjed ali koji je svjesno prepusten jer svi znaju da se tako igra protiv timova koji drze loptu, sjeti se samo utakmice sa Unitedom na kada je bilo 0-0 u Barsi pa isto tako sa Interom to timovi svjesno prepustaju. Ili ti zaboravljas da je fudbal takticka igra?????
"Wenger told me to congratulate the referee," Barcelona coach Pep Guardiola said.
Pazi da ne povjerujemBosco je napisao/la:"Wenger told me to congratulate the referee," Barcelona coach Pep Guardiola said.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Necu nista da provociram, samo cu reci da imate (pored Busquetsa naravno) daleko najveceg idiota u danasnjem fubalu. I ne, ne mislim na Barcelonistu Cesca 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
nego sta ?Saurman je napisao/la:Pazi da ne povjerujemBosco je napisao/la:"Wenger told me to congratulate the referee," Barcelona coach Pep Guardiola said.
ma ja hocu da gledam dobar fudbal a bunkera se nagledam kad na Kosevo dodze Travnik ,Rudar i tako te ekipe...i mogu ti reci da me Arsenal razocarao ba pa nisu imali suta u okvir gola jesuli i to svjesno prepustili Barsi i garant je i to dio taktike!!!reddevil16 je napisao/la:Pratim Fudbal 20 i kusur godina, i da bio sam na tekmama sirom ove lijepe Evrope, ne govorim ja da je Arsenal zasluzio da prodje daleko od toga vec nemojte pretjerivati, Barsa je bila srednja zalost dok nije doslo do iskljucenja. Da imala je posjed ali koji je svjesno prepusten jer svi znaju da se tako igra protiv timova koji drze loptu, sjeti se samo utakmice sa Unitedom na kada je bilo 0-0 u Barsi pa isto tako sa Interom to timovi svjesno prepustaju. Ili ti zaboravljas da je fudbal takticka igra?????
FK SARAJEVO.
- arsengunner
- Kontakt:
nema sta wtf? kad je neko barsi uzeo posjed,igraju ko male bube trce svukud ih ima,nemzes ih pofatat..ali veceras nisu trebali pobjedit..al jebga tu je musaka i crveni boze sacuvaj
Samo WENGER istina je!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Lično gotivim ekipu Arsenala, i nek priča ko šta hoće, večerašnja utakmica je uvjetovana suđenjem, nema druge, to se otpočetka vidjelo, pa da je trebalo on bi još isključio kojeg igrača Arsenala...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bussacca je večeras ipak bio vaš igrač.Donnie Darko je napisao/la:Necu nista da provociram, samo cu reci da imate (pored Busquetsa naravno) daleko najveceg idiota u danasnjem fubalu. I ne, ne mislim na Barcelonistu Cesca
-
- Kontakt:
mma hz, ma ok je to sto ti hoces da gledas fudbal ja to postujem!!!! I ja hocu da gledam fudbal i iskreno da ti kazem ja ne uzivan u fudbalu koji igra barsa, jednostavno ne volim onakav fudbal. Ja volim muski fudbal koji je agresivan, dinamican sa dosta trke, duela gdje timovi napadaju a ne drze loptu i dodaju se u pet-ili par metara. Za mene je onakav fudbal dobio naziv s pravom Spanski katanaco ja ga jednostavno ne volim.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Apsolutno si u pravu!reddevil16 je napisao/la:mma hz, ma ok je to sto ti hoces da gledas fudbal ja to postujem!!!! I ja hocu da gledam fudbal i iskreno da ti kazem ja ne uzivan u fudbalu koji igra barsa, jednostavno ne volim onakav fudbal. Ja volim muski fudbal koji je agresivan, dinamican sa dosta trke, duela gdje timovi napadaju a ne drze loptu i dodaju se u pet-ili par metara. Za mene je onakav fudbal dobio naziv s pravom Spanski katanaco ja ga jednostavno ne volim.
Ž '21!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Bussacca je večeras ipak bio vaš igrač.

To je dominacija !
A vi se i dalje zalite na sudije i glumite zrtve i nevinascad.Uvijek vam neko drugi kriv.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Očekivana izjava najvijača Arsenala jeli možda Bussaca kriv što vi niste mogli uputit šut na gol čitavih 94 min ako vam je isključio Van Perisa nije isklučio 5 igrača...Bosco je napisao/la:Bussacca je večeras ipak bio vaš igrač.Donnie Darko je napisao/la:Necu nista da provociram, samo cu reci da imate (pored Busquetsa naravno) daleko najveceg idiota u danasnjem fubalu. I ne, ne mislim na Barcelonistu Cesca

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jesi ti meni lave super.Saurman je napisao/la:Očekivana izjava najvijača Arsenala jeli možda Bussaca kriv što vi niste mogli uputit šut na gol čitavih 94 min ako vam je isključio Van Perisa nije isklučio 5 igrača...Bosco je napisao/la:Bussacca je večeras ipak bio vaš igrač.Donnie Darko je napisao/la:Necu nista da provociram, samo cu reci da imate (pored Busquetsa naravno) daleko najveceg idiota u danasnjem fubalu. I ne, ne mislim na Barcelonistu Cesca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.