NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la laudrop » 16 maj 2023, 13:48

Kad već pričamo o pojačanjima, za mene bi bilo najveće pojačanje dobar pomoćni trener koji će pomoći Duvnjaku od naredne sezone. Volio bih da se Nurković maksimalno posveti trenerskom poslu golmana.

Ove sezone je par klubova samo skautiralo našu ekipu i dalo se to vidjet na utakmicama, Bosna pogotovo gdje je Joldić skautirao našu ekipu i može se reći da su nas u Visokom i nadigrali, na Bilinom nisu.

Naredne sezone su svi treneri s minimalno A trenerskom licencom i prošli su obuku skautiranja i analiziranja protivnika. Mislim da Duvnjaku u tom segmentu i na treningu treba podrška i pomoć, jer ako očekujemo neke rezultate sigurno da struka mora analizirati svakog protivnika, podijeliti s igračima isto, te analizirati i naše utakmice.

Ima tu par potencijalnih kandidata za ovu poziciju ali ne bih pisao da se ne bi protumačilo da potenciram na nekog. Ajmo mi riješit doigravanje pa da se malo svi kolektivno odmorimo! :tokralju:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 16 maj 2023, 14:19

dinodino2019 je napisao/la:
16 maj 2023, 07:14
BatistutA19 je napisao/la:
16 maj 2023, 00:55
Daj bolan manite tih prica kakav Buric i da Durmo ide iz kluba ili na klupu,ne treba nam ni Jusic imas Isakovica i uz njeg mladje a Avdija pogotovo vise povredjen u Sarajevu bio nego sto je igro.
Jedino Horica bi volio ali on je nerealan,imas Isakovica i Fenana od starijih .Vratili smo Karica cisti promasaj na kraju svi su onipoletili iz kluba otici nijedan nije htio pomoc kad je klubu bilo najteze.
Filip nama treba prioritet on je bolji vredniji za Celik i od Burica i Jusica i Vrsajevica zajedno i svih tih koje bi vracali.
Klasican primjer zatucanog Zenicanina koji nije otisao dalje od Lasve. Jel te stid i u snu poredit Filipa sa tom trojicom igraca mozgu jedan idi umij se malo.

Jusica i Horica treba vratiti da ovdje zavrse karijeru i da se polako uvode u trenerski dio. Koliko znam obojica imaju B licencu zavrsenu. Njih treba uvodit u onladinski pogon i polako mijenjat Skocibusice,Hrustanovice i Kamberovice.

Kada su u pitanju Buric i Vrsajevic njih vidim na poziciji sportskog direktora na terenu sigurno vise ne
Jel ti znas citat i razumijes li sta je napisano?????

Pricam o Buricu kao golmanu i Avdiji kao igracu a ne pricam o sportskim funkcijama
I reko sam i ja bi Horica ali je nerealan a Jusica ne bi imas Isakovica .
O Filipu pricam samo poslovno kao igrac i uporedjujem ih samo kao igrace trenutno i da vredi kao oni svi zajedno..

Nauci bolan prvo procitat i razumit sta je napisano a ne lupat ko maxim po divizije.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 16 maj 2023, 14:26

Kakva ljudi odmah PL spustite se malo na zemlju nismo još ni osigurali 1 ligu FBiH,a ako uđemo mi tek za 2-3 godine možemo o tome pričat dok se riješe dugovi i dok ne osiguramo jake finansije sta hoćeš da uđeš u PL I da se prave novi dugovi i sta smo onda išli u Kantonalnu ligu.
Nama treba 30 milja za odblokiran racun nije se moglo prodati 5 hiljada karti i da se riješi a zato nažalost da je Sarajevo,Zeljo gostovali bio bi pun stadion.
Zadnja izmjena: almir2018, dana/u 16 maj 2023, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 16 maj 2023, 14:38

FliX je napisao/la:
16 maj 2023, 10:41
dinodino2019 je napisao/la:
16 maj 2023, 07:14
BatistutA19 je napisao/la:
16 maj 2023, 00:55
Daj bolan manite tih prica kakav Buric i da Durmo ide iz kluba ili na klupu,ne treba nam ni Jusic imas Isakovica i uz njeg mladje a Avdija pogotovo vise povredjen u Sarajevu bio nego sto je igro.
Jedino Horica bi volio ali on je nerealan,imas Isakovica i Fenana od starijih .Vratili smo Karica cisti promasaj na kraju svi su onipoletili iz kluba otici nijedan nije htio pomoc kad je klubu bilo najteze.
Filip nama treba prioritet on je bolji vredniji za Celik i od Burica i Jusica i Vrsajevica zajedno i svih tih koje bi vracali.
Klasican primjer zatucanog Zenicanina koji nije otisao dalje od Lasve. Jel te stid i u snu poredit Filipa sa tom trojicom igraca mozgu jedan idi umij se malo.

Jusica i Horica treba vratiti da ovdje zavrse karijeru i da se polako uvode u trenerski dio. Koliko znam obojica imaju B licencu zavrsenu. Njih treba uvodit u onladinski pogon i polako mijenjat Skocibusice,Hrustanovice i Kamberovice.

Kada su u pitanju Buric i Vrsajevic njih vidim na poziciji sportskog direktora na terenu sigurno vise ne
Ne znam sto covjeka vrijedjas da je zatucan? I ti pametnjakovicu te "igrace" nazivas igracima a onda ih postavljas na pozicije trenera, direktora, domara i sta sve ne u klubu.
FLIX covjek ne zna procitat a komentarise ,tacno pametnjakovic .Bolan procitaj sta pise pa komentarisi ,ja kazem ne trebaju nam ko igraci i ne pricam o sportskim funkcinama a Filp je vredniji kao igrac od svi njih zajedno i ne uporedjujem ga niskim nego samo poslovno kazem ali hajd lakse ne procitat i svirat k.urcu

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 16 maj 2023, 15:26

Convicts je napisao/la:
15 maj 2023, 21:30
Izdajnik Zenice

slika
:bow: :bih:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 maj 2023, 16:03

slika

slika
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

denisov

Post Postao/la denisov » 16 maj 2023, 16:12

laudrop je napisao/la:
16 maj 2023, 13:48
Kad već pričamo o pojačanjima, za mene bi bilo najveće pojačanje dobar pomoćni trener koji će pomoći Duvnjaku od naredne sezone. Volio bih da se Nurković maksimalno posveti trenerskom poslu golmana.

Ove sezone je par klubova samo skautiralo našu ekipu i dalo se to vidjet na utakmicama, Bosna pogotovo gdje je Joldić skautirao našu ekipu i može se reći da su nas u Visokom i nadigrali, na Bilinom nisu.

Naredne sezone su svi treneri s minimalno A trenerskom licencom i prošli su obuku skautiranja i analiziranja protivnika. Mislim da Duvnjaku u tom segmentu i na treningu treba podrška i pomoć, jer ako očekujemo neke rezultate sigurno da struka mora analizirati svakog protivnika, podijeliti s igračima isto, te analizirati i naše utakmice.

Ima tu par potencijalnih kandidata za ovu poziciju ali ne bih pisao da se ne bi protumačilo da potenciram na nekog. Ajmo mi riješit doigravanje pa da se malo svi kolektivno odmorimo! :tokralju:
U Zenici smo igrom razbili Bosnu, u Visokom je utakmica bila realna nerijeseno. Svakome po poluvrijeme

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 16 maj 2023, 16:19

samocelik je napisao/la:
16 maj 2023, 11:04
Pa mi smo do nedavno se tresli hoćemo li za vikend igrati utakmicu, a sad želje i pozdravi ko da je ovo radio Kalman Bog te jadan.
Druze treba vizija. Sta zelis . Koji pravac.
Neovisno o mogucnostima .

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 maj 2023, 16:28

aeroms33 je napisao/la:
16 maj 2023, 16:19
samocelik je napisao/la:
16 maj 2023, 11:04
Pa mi smo do nedavno se tresli hoćemo li za vikend igrati utakmicu, a sad želje i pozdravi ko da je ovo radio Kalman Bog te jadan.
Druze treba vizija. Sta zelis . Koji pravac.
Neovisno o mogucnostima .
Pa prvi put možda u istoriji Čelika da imamo viziju.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 maj 2023, 16:29

Dajte malo vedrije teme :urnebes:

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 maj 2023, 16:32

Vidim pravi se klub veterana a hoče se igrat Federalka :urnebes: Jeste li vi naograjsali čuj Isakovič,Salčinovič,Karič,Horič,Burič,Vršajevič,Jusič da budu u istoj ekipi???? Koji debilizam samo kad pročitaš ovaj spisak,pa Real Madrid jedva bi opstanak izborio u Španiji da ovi veterani naši igraju ili su rezerve za njeg! Jusič stahor sa 25 nije valjo u Čeliku a da sad valja s 37 :urnebes: Horič pakaš kad je najteže bilo za Čelik otišo u Posušje ebo vas on! Dat im funkcije,dat im haklamaše da glabaju,funkcije dobivaju zaslužni a ne svi redom! Arežina i jest Tito za ove sve sa spiska i treba momka zadržat sve učiniti da ostane! Trenutna ekipa ima možda 14 igrača za FL još tu dodat 4 - 5 ciljanih pojačanja talentovanih momaka do 24 godine i to je to! Kakvi veterani i ublehe više,sit sam ja Jusiča ublehe klincu valjo nikad nije a da sad valja,ma marš!!! Kazne za bakljade zna se ko je nabio,nek se momci organizuju i plate kazne red bi bio,kad se slave neki rodzendani podgrupa uz baklje valjda če ta podgrupa i platit kaznu,to je baš dzentlimenski :D
::::SAMO ČELIK::::

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 maj 2023, 16:33

zamorano je napisao/la:
16 maj 2023, 16:32
Vidim pravi se klub veterana a hoče se igrat Federalka :urnebes: Jeste li vi naograjsali čuj Isakovič,Salčinovič,Karič,Horič,Burič,Vršajevič,Jusič da budu u istoj ekipi???? Koji debilizam samo kad pročitaš ovaj spisak,pa Real Madrid jedva bi opstanak izborio u Španiji da ovi veterani naši igraju ili su rezerve za njeg! Jusič stahor sa 25 nije valjo u Čeliku a da sad valja s 37 :urnebes: Horič pakaš kad je najteže bilo za Čelik otišo u Posušje ebo vas on! Dat im funkcije,dat im haklamaše da glabaju,funkcije dobivaju zaslužni a ne svi redom! Arežina i jest Tito za ove sve sa spiska i treba momka zadržat sve učiniti da ostane! Trenutna ekipa ima možda 14 igrača za FL još tu dodat 4 - 5 ciljanih pojačanja talentovanih momaka do 24 godine i to je to! Kakvi veterani i ublehe više,sit sam ja Jusiča ublehe klincu valjo nikad nije a da sad valja,ma marš!!! Kazne za bakljade zna se ko je nabio,nek se momci organizuju i plate kazne red bi bio,kad se slave neki rodzendani podgrupa uz baklje valjda če ta podgrupa i platit kaznu,to je baš dzentlimenski :D
Takvog te volimo!!
Samo u kost!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 maj 2023, 16:36

zamorano je napisao/la:
16 maj 2023, 16:32
:rol: :rol: :rol:

:urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 maj 2023, 16:38

Almo07 je napisao/la:
16 maj 2023, 15:26
Convicts je napisao/la:
15 maj 2023, 21:30
Izdajnik Zenice

slika
:bow: :bih:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 maj 2023, 16:38

Dajte taj playoff vise, poklat cemo se na forumu :urnebes:

Jeb.o ih tito mogli su titulu osvojit u martu, ucrva se od cekanja :puke:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 maj 2023, 16:43

Još samo 22 dana do playoff-a

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 16 maj 2023, 16:46

Ovo je sve rezultat utakmica bez prenosa, poludilo sveto pucanstvo foruma.

Sto brze daj taj baraz i obavezno da neko prenosi, ko sto truhlo kaze, poklat cemo se.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 maj 2023, 16:52

Convicts je napisao/la:
16 maj 2023, 16:43
Treba savez prebaciti play off da se igra pocetkom augusta :silent:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 16 maj 2023, 17:04

Truhlo je napisao/la:
16 maj 2023, 16:52
Convicts je napisao/la:
16 maj 2023, 16:43
Treba savez prebaciti play off da se igra pocetkom augusta :silent:
:twisted:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 16 maj 2023, 21:11

Da malo skrenem s ovih već rastresenih stoput tema.
Pred deblokadom smo računa. Za godinu vjerujem da ćemo baš, baš puno skočiti i dosta se stabilizovati, zato je važno ostati najmanje dvije godine u Federalci.
Međutim, hoću ovo da kažem, nakon što se ostvari veći priliv sredstava ovim momcima u klubu treba produžiti mandat, s tim da se na skupštini pokrene pitanje da to više ne bude volonterski!
Druga važna stvar, kada se počne neka ozbiljnija lova vrtiti po klubu, mnogi lešinari će da se uznemire i počet će da kruže oko Bilinog, od raznih menadžera do reketaša i raznih drugih zeničkih kokošara, pa i pritisci buduće vlasti koja god bude. Treba naći neki mehanizam zaštite od toga, jer će to neminovno da se desi. Trebat će ovom timu pouzdana pojačanja u upravnom odboru!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.