meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Postavio ja u Internet klubu na 5-6 računara ovu stvar, fecebook.com, stavio kao homepage i to je to...kad sam provjerio za 2-3 dana, da vidim imal' išta, jel' se neko upec'o - syebo' se stare mi, oko 15tak accounta upecano.iVar je napisao/la:meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkjbt (kad hoćeš fejs hakovati) uzmeš isti dizajn fejsa, al' druga domena (!!!!!!!!!!!), pa budala bi skontala
A nakon toga je počela 'Stolačka ekspedicija za Mandraxom'mandraX je napisao/la:Postavio ja u Internet klubu na 5-6 računara ovu stvar, fecebook.com, stavio kao homepage i to je to...kad sam provjerio za 2-3 dana, da vidim imal' išta, jel' se neko upec'o - syebo' se stare mi, oko 15tak accounta upecano.iVar je napisao/la:meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkjbt (kad hoćeš fejs hakovati) uzmeš isti dizajn fejsa, al' druga domena (!!!!!!!!!!!), pa budala bi skontala
ja sam to testirao jednom, i to na prijateljici iz hrvatskemandraX je napisao/la:Postavio ja u Internet klubu na 5-6 računara ovu stvar, fecebook.com, stavio kao homepage i to je to...kad sam provjerio za 2-3 dana, da vidim imal' išta, jel' se neko upec'o - syebo' se stare mi, oko 15tak accounta upecano.iVar je napisao/la:meni još nije jasno kako neko nasjedne na pishingneo je napisao/la:Nemas tu sta znat ili ne znat. Jedini način da hajuhes profil povezan sa Gmail je keyloger ili pishing.
ova slika je glavni komentar na stranici Sportske glupostiCiva je napisao/la:
Ooooo znamDonnie Darko je napisao/la:Nema mi nista mrze nego kad podjem nesto pisat, i vidim da ona pise nesto, izbrisem reko hajd nek napise ona, i onda i ona sve izbrise poslije dvije sekunde
dobro poznat osjećaj većiniDonnie Darko je napisao/la:Nema mi nista mrze nego kad podjem nesto pisat, i vidim da ona pise nesto, izbrisem reko hajd nek napise ona, i onda i ona sve izbrise poslije dvije sekunde
Sonice volim te, pofaflo bi ti ga samo tako.sonik24 je napisao/la:ko hoce profil jedne dame u godinama, nek napise Soniče, volim te
šta sam ti rekorob do bagro je napisao/la:Jbo te polivalo kakva Milf.
Samo da nije fejk profio, startam odmah, taman sam bingu dobro zaradio, vrijedi potrositi na nju.sonik24 je napisao/la:šta sam ti rekorob do bagro je napisao/la:Jbo te polivalo kakva Milf.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.