FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Čupo ubica
Kimmich opet prodaje loptu.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa penal 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Dobra igra, protivnik je dosta dobar.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo prvo poluvrijeme je pokazalo dosta toga, odbrana je beton, De Ligt i Upa su fantastični, vezni red funkcioniše na racun vracanja Sanea koji je isuvise nervozan zbog losih lopti prema njemu dok su kod Musiale noge preteske ali ce to vremenom nadoci.
Gol je plod odlicne kontre na kojima su mnogo radili u posljednje vrijeme.
Gol je plod odlicne kontre na kojima su mnogo radili u posljednje vrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja ne znam sta vi gledate, cuj Upamecano dobar.
Covjek nas je 2x mogao kostati primljenog gola, kad god ima loptu neka nesigurnost se osjeti. Lijeva strana dosta bolja i aktivnija, Davies i Gnabry na nivou posebno ovaj drugi. Kimmich i Goretzka nista ne igraju, Musialu ne treba ni komentarisati, najgori je bio, em karton em milion pogresnih pasova i nesporazuma. Sane ima pravo da se ljuti, zao mi ga malo, Pavard mu ne pomaze naprijed apsolutno nista, a Musiala ga ne hrani loptama kako treba.
EMCM svoje isporucio, odlican osjecaj za igru i lagana realizacija.
Ocekujem ulazak Gravena, Mullera i Blinda. Leon, Musiala i Upa vani.

EMCM svoje isporucio, odlican osjecaj za igru i lagana realizacija.
Ocekujem ulazak Gravena, Mullera i Blinda. Leon, Musiala i Upa vani.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Musiala previše meljta loptu, samo nastavlja ono sa svjetskog.
Ne moze pogoditi saigraca na 7 metara, to je veci problem. Ocajan danas i treba ga vaditi oko 60te ako se ne dozove.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kimmich je imao par propusta , Upa i Pavard isto
Ma jel vi gledate koliko je Leipzig dobar ili vi mislite da igramo protiv neki Bochum ili sta ja znam.Sta ste se zapeli da kenjate sve o istim igracima , ma koliko je pogresio Upa - toliko i dobro odigrao.Musiala nemoze da se pomere zato sto ima uvek oko njega 2 ili 3 , jednom se probio - uhvatili su ga rukama zato sto samo tako mogu...
Samo da se pljuje , jel neko primetio koliko smo bolji u kontrama , kakav presing se radi , sta vi hocete da bude uvek 10-0 i da samo Bayern igra.Meni je OK za sad , vidi se da Bayern igra , al bice to bolje za 2-3 nedelje..
Ma jel vi gledate koliko je Leipzig dobar ili vi mislite da igramo protiv neki Bochum ili sta ja znam.Sta ste se zapeli da kenjate sve o istim igracima , ma koliko je pogresio Upa - toliko i dobro odigrao.Musiala nemoze da se pomere zato sto ima uvek oko njega 2 ili 3 , jednom se probio - uhvatili su ga rukama zato sto samo tako mogu...
Samo da se pljuje , jel neko primetio koliko smo bolji u kontrama , kakav presing se radi , sta vi hocete da bude uvek 10-0 i da samo Bayern igra.Meni je OK za sad , vidi se da Bayern igra , al bice to bolje za 2-3 nedelje..
Promaja i greske u dodavanju na sredini i na nasoj polovini se ne smiju dozvoljavati. Osim ako ne zelimo da nas Paris u LP izbusi.inSane10 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 21:34Kimmich je imao par propusta , Upa i Pavard isto
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Sta ste se uspalili, mora se komentarisati
uostalom vecinom smo komentarisali individualne greske i poteze, generalno igra je dobra, Leipzig je od dolaska Rosea dobro poslozena ekipa. Kimmich igra nekako letargicno i to me nervira, a Upamecano se bas bezveze uvalio u probleme par puta, jednom ga i Kimmich uvalio.

Pa komentira se tko je loš, ima par igrača koji se ističu i dobar dio njih je često takav i to je problem.
-
- Kontakt:
Ovo je bio faul nad Kimmichom, daj ba mrš sudijska gofna
Kimmich 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel moguce da ovo nije prekrsaj?
Svakako je Kimmich morao bolje odraditi posao.
Svakako je Kimmich morao bolje odraditi posao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dragi Phonzie gdje je nabi
Kimmich premlak, saberi se

-
- Kontakt:
Znao sam da će se kazniti ono Kimmichovo prodavanje lopti ali ono je čist faul da ne može biti čistiji. Pa stavio mu je ruku na rame i oborio ga.
Licno bih sudiju iznabijao i dao mu svoje lizalo.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
Davies sve zna sem ubacit i ošutat
Faul ili ne, Kimmich koliko i koliko puta se igra u šesnaestercu u sezoni. Znao je padati na male kontakte. Takvu nonšalanciju sebi jedan predvodnik, vođa svlačionice, kapitena ne smije dozvoliti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sudija prodao utakmicu.
Lajpcig ne može parirati, pa se služe rukama svim i svačim, jer im se može sa ovim sudijom
Lajpcig ne može parirati, pa se služe rukama svim i svačim, jer im se može sa ovim sudijom
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, Zlaja83 i 13 gostiju.