Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

merdanovic
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la merdanovic » 10 sep 2013, 13:31

ja sam pisao prije e.p tko je bolji ;) a ne bih ni pisao,da nisam naletio na neciji post :oops:
Upravo tako,a prvenstvo još traje ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 sep 2013, 14:08

marseille_unique je napisao/la:Ja kazem ponovo svaka cast Aci cojk je za 10, ali zasto smo mi svima zlatna rezerva a nase selektore nikad nijedan susjed ne bi uzo u repku, ne dam da me gaze, pa pametniji sam ja od vas , i molim vas pocnite da malo vise isticite ljiljane umjesto te glupe zastave koja ne opisuje nista nase, dajte malo se informisite djeco draga
Citam tvoje postove i ne mogu da vjerujem da neko moze biti ovako retardiran. Nemoj ni navijati za reprezentaciju, ko te je.be i onako smo sami sebi najveci dusmani.

Aco punu podrsku, prvi ozbiljan trener koji je preuzeo neku od nasih reprezentacija. Bez nekih laznih obecanja, sto obeca to i ispuni.
NO PYRO NO PARTY

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 sep 2013, 15:02

Jao kakvih retardinjosa ima na ovom forumu. I ovaj svijetli trenutak nase kosarke,dobre igre i sportske nesrece morate ispratit s nacionalizmom. Boli me qurac navija li neko u Sirokom ili Prijedoru za drzavu ili kakva bi zastava trebala biti. Sta vam je mongoloidi nego naklonimo se Aci i momcima i budimo ponosni na njih. Ima nas vise koji smo osjecali bol oko srca sinoc i kojima nije bitno igra li Mate Slobo ili Avdo. Forza BIH i cestitke jos jednom. Ako se fudbaleri budu veceras upola borili kao oni nece bit problema
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 10 sep 2013, 16:54

Ima li iko snimljen ove tri pobjede?? Ako ima nek uploaduje negdje i postavi ovdje link.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 10 sep 2013, 18:35

Za ovoga što mu smeta što nam repku vodi rođeni Šibenčanin. Smete li ti što nam je kapiten nogometne repke rođeni Dubrovčanin, a njegov zamjenik rođeni Nijemac? I prije nego što kažeš, da je Spahina mater iz Gacka, a Misketovi su iz Bosanske Gradiške, raspitaj se odakle je Acin otac.

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 sep 2013, 18:43

levat je napisao/la:Za ovoga što mu smeta što nam repku vodi rođeni Šibenčanin. Smete li ti što nam je kapiten nogometne repke rođeni Dubrovčanin, a njegov zamjenik rođeni Nijemac? I prije nego što kažeš, da je Spahina mater iz Gacka, a Misketovi su iz Bosanske Gradiške, raspitaj se odakle je Acin otac.

kome to smeta?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2013, 19:02

Covjek se ponada da su nakon dobrog e.p ,cak i kriticari zadovoljni :oops: ,kada ono krenula seljacko nacionalna prica :oops: :oops: Kako vam ne dosadi vise :?: .........

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 11 sep 2013, 09:41

Nemoj mi rec da je njegov iz BiH ako jeste super hvala na informaciji, znaci samo jos otkerati crnca i prava BiH reprezentacija glavom i bradom
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 11 sep 2013, 11:22

Nemojte uopšte pridavati značaju jadniku. Samo ga lagano stavite na "ignore" , sramota je da se piše na takav način o selektoru koji je iz druge zemlje i VOLONTIRA kod nas i plače poslije tekme. I veći je on patriota od ovoga....ne znam kako da ga ni nazovem.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 sep 2013, 11:51

marseille_unique je napisao/la:Nemoj mi rec da je njegov iz BiH ako jeste super hvala na informaciji, znaci samo jos otkerati crnca i prava BiH reprezentacija glavom i bradom
Otkerati tebe i takve "Brote" i mirna Bosna.
Sport je lijek za tijelo i duh.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 sep 2013, 13:28

storm_raider je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Nemoj mi rec da je njegov iz BiH ako jeste super hvala na informaciji, znaci samo jos otkerati crnca i prava BiH reprezentacija glavom i bradom
Otkerati tebe i takve "Brote" i mirna Bosna.
:!:

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 sep 2013, 19:33

http://****/main.asp?dir=news&newsid=46723" onclick="window.open(this.href);return false;

Andrija Stipanović otišao kod Gjergje

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Andrija Stipanović vratio se u Belgiju.

27-godišnji centar Andrija Stipanović novi je igrač belgijskog prvaka Oostendea kojeg vodi naš Dario Gjergja. U novom klubu će zamijeniti ozlijeđenog Brenta Wrighta, a prvi veliki ispit će imati u kvalifikacijama za Euroligu protiv Lončarevog i Popovićevog Himkija.

Bivši kapetan Žutih je nakon odlaska s Gripa, prije četiri ljeta, dvije sezone igrao za Liege, a zatim je još dvije proveo u Italiji braneći boje Caserte i Cremone.

Krajem kolovoza je borbeni košarkaš iz Međugorja bio u kombinacijama Unicaje, ali je njega i Bilana pretekao srpski reprezentativac Vladimir Štimac.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 11 sep 2013, 19:52

dobar je stipan, ja bi računao na njega ubuduće. dao je novu dimenziju odbrani. i nekako je pozitivac, prijatan lik.

njega, kikana i nurkića dalje gurati, buzu i vrapca. mašiću se zahvaliti, svakako je u padu, cijelu prošlu klupsku sezonu ga nije bilo. eventualno iskopati još kakvog beka i zamijeniti bavketa. i ako bude novi selektor, nenu, nikog drugog. sad je nešto i naučio za razliku od onda kad je bačen u vatru.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 11 sep 2013, 20:14

frenki je napisao/la:dobar je stipan, ja bi računao na njega ubuduće. dao je novu dimenziju odbrani. i nekako je pozitivac, prijatan lik.

njega, kikana i nurkića dalje gurati, buzu i vrapca. mašiću se zahvaliti, svakako je u padu, cijelu prošlu klupsku sezonu ga nije bilo. eventualno iskopati još kakvog beka i zamijeniti bavketa. i ako bude novi selektor, nenu, nikog drugog. sad je nešto i naučio za razliku od onda kad je bačen u vatru.
Defanzivno je jako dobar. Dobar posao odradio protiv Litve.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 sep 2013, 21:42

Tacno je da smo sa stipanom dobili novu dimenziju u odbrani i s obzirom na koga mozemo racunat ( kikan on i sinanovic ) definitivno treba dobit poziv. Stim da bi otkacio sinanovica i zvao nurkica a siguran sam da ce tako i bit ako nurkic bude na nivou ove sezone... Bas me zanima kako ce se buza i vrabac snaci...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 sep 2013, 22:30

Stipanovic je dobar backup centar, i za nas dobro rjesenje za narednih sigurno 4-5 godina.

ma ne bih ja otpisivao ni Sinanovica posebno ako Aco ne ostane tu. On se ne uklapa u Acin stil i to je cinjenica. Ali ako dodje tu neki drugi trener ukoliko Aco odluci otici, vjerujem da se i Sinanovicu moze naci dobra uloga..
Ipak kad on moze dati 29+11 Barci cini mi se (sad ce neki rec i Bavcic nekad da 30 poena pa je tele, sto se slazem) moze mu se naci uloga.
Igrac koji ima 220+ i uopce nije, ko sto Edin kaze, kosarkaski analfabeta se uopce ne smije tako lako otpisati. Kod nekog drugog trenera u nekom drugom sistemu bi on imao sigurno dobru primjenu i ne smijemo ga se odreci posebno obzirom na nas fond igraca. Ipak ko god je ikad igrao basketa zna kako je naletit na kakav toranj pod kosem..Ipak kod Ace tesko...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 22:38

Jbte Litva podera Francuze a mi se salili s njima. Uzeli bi medalju da smo prosli
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 11 sep 2013, 23:18

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jbte Litva podera Francuze a mi se salili s njima. Uzeli bi medalju da smo prosli
Kolika je bila razlika izmedju ove dvije skupina ako se izuzme Francuska.Makedonija koja je bila u nasoj grupi zadnja bi Ukrajinu dobila 20 razlike.Neznam kako su se pravile ove grupe ali da je ovolika razlika u grupi nemogu vjerovati.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 12 sep 2013, 12:55

Mozel neko postaviti cijelu utakmicu Bih-Litvanija da pogledam?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 12 sep 2013, 14:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kaunas, MostarskaKotlina, StevieG8 i 48 gostiju.