Upravo tako,a prvenstvo još trajeja sam pisao prije e.p tko je boljia ne bih ni pisao,da nisam naletio na neciji post

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Upravo tako,a prvenstvo još trajeja sam pisao prije e.p tko je boljia ne bih ni pisao,da nisam naletio na neciji post
Citam tvoje postove i ne mogu da vjerujem da neko moze biti ovako retardiran. Nemoj ni navijati za reprezentaciju, ko te je.be i onako smo sami sebi najveci dusmani.marseille_unique je napisao/la:Ja kazem ponovo svaka cast Aci cojk je za 10, ali zasto smo mi svima zlatna rezerva a nase selektore nikad nijedan susjed ne bi uzo u repku, ne dam da me gaze, pa pametniji sam ja od vas , i molim vas pocnite da malo vise isticite ljiljane umjesto te glupe zastave koja ne opisuje nista nase, dajte malo se informisite djeco draga
levat je napisao/la:Za ovoga što mu smeta što nam repku vodi rođeni Šibenčanin. Smete li ti što nam je kapiten nogometne repke rođeni Dubrovčanin, a njegov zamjenik rođeni Nijemac? I prije nego što kažeš, da je Spahina mater iz Gacka, a Misketovi su iz Bosanske Gradiške, raspitaj se odakle je Acin otac.
Otkerati tebe i takve "Brote" i mirna Bosna.marseille_unique je napisao/la:Nemoj mi rec da je njegov iz BiH ako jeste super hvala na informaciji, znaci samo jos otkerati crnca i prava BiH reprezentacija glavom i bradom
storm_raider je napisao/la:Otkerati tebe i takve "Brote" i mirna Bosna.marseille_unique je napisao/la:Nemoj mi rec da je njegov iz BiH ako jeste super hvala na informaciji, znaci samo jos otkerati crnca i prava BiH reprezentacija glavom i bradom
Defanzivno je jako dobar. Dobar posao odradio protiv Litve.frenki je napisao/la:dobar je stipan, ja bi računao na njega ubuduće. dao je novu dimenziju odbrani. i nekako je pozitivac, prijatan lik.
njega, kikana i nurkića dalje gurati, buzu i vrapca. mašiću se zahvaliti, svakako je u padu, cijelu prošlu klupsku sezonu ga nije bilo. eventualno iskopati još kakvog beka i zamijeniti bavketa. i ako bude novi selektor, nenu, nikog drugog. sad je nešto i naučio za razliku od onda kad je bačen u vatru.
Kolika je bila razlika izmedju ove dvije skupina ako se izuzme Francuska.Makedonija koja je bila u nasoj grupi zadnja bi Ukrajinu dobila 20 razlike.Neznam kako su se pravile ove grupe ali da je ovolika razlika u grupi nemogu vjerovati.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jbte Litva podera Francuze a mi se salili s njima. Uzeli bi medalju da smo prosli
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kaunas, MostarskaKotlina, StevieG8 i 48 gostiju.