Jadan Russ, niko ga ne voli.S-Y-L-A-R je napisao/la:Odavno neki superstar nije hejtan kao Russ ovdje.
Ovaj forum treba Colina Cowherda, on je uvijek realan po pitanju Russa i sve fino obrazloži.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jadan Russ, niko ga ne voli.S-Y-L-A-R je napisao/la:Odavno neki superstar nije hejtan kao Russ ovdje.
Šuška se šuškaBrokula je napisao/la:Jon informacije, random tviteraš napisao
Around Kyrie.hrn je napisao/la:Celtics will have chance to get Leonard if they build a package around Jayson Tatum
AirMike je napisao/la:Cuj nije zasluzio prosle godien mvp hahahahhahhahhah
Pomirite se sa cinjenicom da je WB najbolji pg u ligi
Zar nije Simmons najboljiphily je napisao/la:AirMike je napisao/la:Cuj nije zasluzio prosle godien mvp hahahahhahhahhah
Indijanac najbolji Pg u ligi, znaci sve sam doživio, Curry, Irving I Lillard su bolji Pg- ovi od WB,
Simmons je posebna klasa, on nema konkurencijerio_Ferdy88 je napisao/la:Zar nije Simmons najboljiphily je napisao/la:AirMike je napisao/la:Cuj nije zasluzio prosle godien mvp hahahahhahhahhah
Indijanac najbolji Pg u ligi, znaci sve sam doživio, Curry, Irving I Lillard su bolji Pg- ovi od WB,
Čuj WB najbolji PG ligealemsa je napisao/la:Cuj Irving bolji od WB
Hajd Irving je makar najbolji clutch i ball handler u ligi al curryalemsa je napisao/la:Cuj Irving bolji od WB
Kako se kod tebe vidi da je isforsirano iz frustracije sve.AirMike je napisao/la:Hajd Irving je makar najbolji clutch i ball handler u ligi al curryalemsa je napisao/la:Cuj Irving bolji od WB![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Luke je dobro postavio zadnju četvrtinu i produžetak. Odličan potez da ubaci Zubca u produžetku umjesto Randla.Kobe Bryant je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo uzeli Spurse bez 2 franshizna igraca Balla i Ingrama, a oni se bore za sto bolji poredak u play off-u, doduše Frye koji I ne igra inace kada smo kompletni, valjda se ispucao za Phoenix i nije ja mislim imao fule
a jbg zgadi se covjeku to oko njegovih na silu triple double ucinaka,a malo ko moze reci da nije odlican igracS-Y-L-A-R je napisao/la:Odavno neki superstar nije hejtan kao Russ ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.