Auh, sad će Spursovci ispisati jedno 15 stranica da ti objasne kako je Kawhi MVP...Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Auh, sad će Spursovci ispisati jedno 15 stranica da ti objasne kako je Kawhi MVP...Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.
Epidaurus je napisao/la:A jos je i u vise navrata u PO urinirao po izvjesnim San Antonio Spursima, ne znam jesi li cuo za ekipu, moguce da jesi. Izvjesni Greg Popovich ga smatra igracem koji mu je zadao ubjedljivo najvise problema i definitivno mu zadao najbolje poraze u karijeri (WCF 2008 zauvijek u srcu <3). Jedini pravi i dostojni rival izvjesnog Tima Duncana, isto vrijedi i odbratno. Na kraju krajeva, igrac koji je tehnickim aspektima igre i samom tom "zaokruzenoscu" igre uz Jordana dosao najblize tom prototipu "savrsenog kosarkasa". Karakter ga je limitirao da postane legitimni top 3 igrac ikad.Kawhi je napisao/la: Ne zvuči mi poznato. Jel uradio šta zanimljivo u životu poput silovanja, tjeranja najboljeg igrača iz ekipe, ili nešto treće?
Kawhi će biti nivo Barkleya, Kobea i tih drugih igrača ere.Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.
Ma nista protiv KawhijaHankMoody je napisao/la:Auh, sad će Spursovci ispisati jedno 15 stranica da ti objasne kako je Kawhi MVP...Jeftha je napisao/la:zaboravio si KawhijaKawhi je napisao/la: nakon Jordana, Duncana i Brona.
Ispravio sam ti postKawhi je napisao/la: Kawhi će biti nivo Barkleya, Duncana i tih drugih igrača ere.
Hvala.Steph je napisao/la:Pa sretan rođendan klocu jedan.
Bryant 5 ; Barkley 0, ali to je nebitno. Ono sto je bitnoKawhi je napisao/la: Kawhi će biti nivo Barkleya, Kobea i tih drugih igrača ere.
A ne znam, tamo na temi nije niko nista napisao ima dugo vremena, a i ovdje ih rijetko ko spomene, osim naravno kad se prica da Westbrook siluje Triple Doubleove.Dex je napisao/la:
Što momak sebe laže da je jedini navijač Oklahome
Odavno bolje stivo citao nisam...Kawhi je napisao/la:http://kosmagazin.com/souly-kobijevih-6 ... marketing/
Ja vala od skoro nisam procitao nista retardiranije. Tacnije od prije nekoliko dana, gdje tekst pocinje kako autor nikada nije podnosio Kobija (ili nesto u tom smislu), nakon cega ide salva bljuvotina..a inace mislim da je isti sajt.YaSSaL je napisao/la:Odavno bolje stivo citao nisam...Kawhi je napisao/la:http://kosmagazin.com/souly-kobijevih-6 ... marketing/
Sretan rodjendan. Nisi vise teen?Kawhi je napisao/la:Hvala.Steph je napisao/la:Pa sretan rođendan klocu jedan.![]()
#KawhiOut
Moram učiti za parcijale.
Šta da ti kažem, promjeni izvore informacijatopnik1 je napisao/la:Ali Steph nije prvi strijelac lige koliko znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.