Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Težak prijemni na mašinstvu, uradio 5 i dva po pola. Slaba nafaka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nije sala biti doktor. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Auuu al me povalise na farmaciji. Matematika 10 od 10, ostalo katastrofa. Nema sanse da skupim 24 boda ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ETF Bihac , 122 prijavljenih,60 redovnih prima o,O
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Možete mi dati link ili objasniti kako ide sa tim upisima,sta se gleda i kako,za godinu trebam na faks pa da znm,vjv ekonomski u Sarajevu..
Sabrine mi moje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na FE u Tuzli kazu da je bio zestok prijemni, svi u vrh glave 6-7 

U Tuzli?AsharaK je napisao/la:Auuu al me povalise na farmaciji. Matematika 10 od 10, ostalo katastrofa. Nema sanse da skupim 24 boda ...

Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Da, daNKMramor je napisao/la:U Tuzli?AsharaK je napisao/la:Auuu al me povalise na farmaciji. Matematika 10 od 10, ostalo katastrofa. Nema sanse da skupim 24 boda ...
A sta vas je sto tek upisujete...
Pa najbrojnija generacija, poslije rata. Od tad sve manje i manje nas ima, slabo se udaramo.cala je napisao/la:A sta vas je sto tek upisujete...

Bice ovdje kukanja masala za par mjeseci.
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Da ti ne pričam ništa, sve će ti se samo kazat' vremenom...AsharaK je napisao/la:
Da, da

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Sta si htio rec brate, ne kontam?NKMramor je napisao/la:Da ti ne pričam ništa, sve će ti se samo kazat' vremenom...AsharaK je napisao/la:
Da, da
Nas čiste haos, doduše primili su nas 120, pa se sad' moraju riješit' više od 50% studenata. Ne znam kako će sa vama. Moj savjet ti je da redovno učiš opštu hemiju u prvom semestru i neorgansku u drugom. Za izborne preporučujem nauku o prehrani i bioelemente jer je lako položiti.
Ako te zanima šta slobodno se javi. 

-
- Kontakt:
Kako prodjoše na prijemnom ovi sto su upisali gradjevinu u Tuzli?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To jeste 90-91 do rata i 96-97 prva nakon rata najvise ljudi ima, nazalost lose po ove koji nece proci na prijemnom jer se ovi trazeniji fak popune na prvom roku. Biti ce opcija ili upisi nesto sto ne volis ili cekaj godinu..BelminM23 je napisao/la:Pa najbrojnija generacija, poslije rata. Od tad sve manje i manje nas ima, slabo se udaramo.cala je napisao/la:A sta vas je sto tek upisujete...
Upisi sta ti je zadnja opcija kuknjava
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nazalost nisam primljen, 22 boda, trebala mi 24. 61 primljeno, tako da ostane drugi rok ...
"Zašto recimo djeci ne bi dali zadatak koji nikad nije bio na roku ? Onako hipotetički govoreći, čisto da vidimo reakciju, a kolege ?"
O **** ti svaku mašinu svijeta i modul kompleksnog broja koji nikad nije bio.
O **** ti svaku mašinu svijeta i modul kompleksnog broja koji nikad nije bio.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
na medicini nije bilo nijedno imenovanje organskih spojeva iz hemije, nijedan zadatak iz hemije sa koncentracijama i razblazivanjem tj nijedan zadatak uopćeno, nije bilo iz biologije ništa o mitozi i o mejozi, bile su neke stvari koje se u srednjim školama u BiH ne rade nikad, navodno iz novosadskog i beogradskog informatora, hebiga nece ni svaka fukara vise bit doktor 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.