2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Kakvi spektakli Atlanta-New York i Utah - Indiana, Krka i Metalac bi im pozavidjeli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Irving-James kombinacija u trecoj cetvrtini - 30 poena
Dobra utakmica
Dobra utakmica

- Donnie Darko
- Kontakt:
James je uistinu užasan.
A utakmice u tri lijepe 

Kad su sva trojica raspolozeni, tesko se tu moze parirati.
Ma nema James oslabio skroz ,rekose strucnjaci sa foruma,izgubio brzinu ,prodor,sut....
I kažu da se James čuva, kako li će biti kad bude na 100% 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- adriano_leite
- Kontakt:
Ti se uvijek tako javis da pokazes kako si pokupio svu pamet ovog svijetalumani je napisao/la:Ma nema James oslabio skroz ,rekose strucnjaci sa foruma,izgubio brzinu ,prodor,sut....

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fina pobjeda CLE sinoc,ali ovo nece ici ovako cijelu sezonu da James i Irving svaku tekmu igraju 40+min.
@adriano Tanka vam je klupa skroz,a jako je bitna za RS.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije bilo ni Dellya ni Waitersa sinoc. Sto se tice minutaze, mislim da ce se minutaza smanjivati postepeno, jer je jako bitno na pocetku sezone ostvariti hemiju izmedju glavnog trojca i mislim da je bitno da igraju sto duze zajedno. Zenuto bi bilo u decembar ili januar uci bez hemije medju glavnim igracima.NEZALAGANJE je napisao/la:Fina pobjeda CLE sinoc,ali ovo nece ici ovako cijelu sezonu da James i Irving svaku tekmu igraju 40+min.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh da,gdje mi je drug @lumani koji rece davno da od Schroedera nece nikad biti igrac?Jesi li gledao malog u zadnje vrijeme i kako je napredovao? Fantasticna brzina,ulaz,solidna odbrana,a u mnogome je popravio i sut.Hoce to kad ekipa ima pravog trenera. 

adriano_leite je napisao/la:Ti se uvijek tako javis da pokazes kako si pokupio svu pamet ovog svijetalumani je napisao/la:Ma nema James oslabio skroz ,rekose strucnjaci sa foruma,izgubio brzinu ,prodor,sut..... Dok se brukao u prve cetiri utakmice, bio si rezerviran, a pri tome si gledao 2 utakmice. Lik je u ove posljednje tri utakmice podigao nivo svoje igre, uostalom kao i ekipa, tako da su one prve cetiri tekme itekako bile zabrinjavajuce, jer se taj slabi niz mogao nastaviti i dalje (protiv Portlanda je takodjer bio slab). Najveci problem je bio sto je izgledao nezainteresovano u odbrani, a u napadu nikog nije mogao uzeti na dribling niti biti eksplozivan. Opet ponavljam, kad forumas, koji zbog Jamesa mijenja ekipe, kaze da je zabrinut zbog izdanja Jamesa, onda je normalno da i ja kao navijac tima u kojem on igra, budem zabrinut i da se zapitam, da li je to to sto se tice Jamesa, jer sam gledao sve utakmice i razlika je bila ocigledna, nije licio na sebe
.
Ja sam rekao da ce James narednih 10 dana da usuti forumase ,gdje je problem

to je igrac koji odigra 5 solidnih,i onda propada negdje u d-league :)Gledao sam ga prije 2,3 mejseca za svabe,nije mogao da dobaci sa trice,ne znam kako je onda popravio sut preko ljetaNEZALAGANJE je napisao/la:Eh da,gdje mi je drug @lumani koji rece davno da od Schroedera nece nikad biti igrac?Jesi li gledao malog u zadnje vrijeme i kako je napredovao? Fantasticna brzina,ulaz,solidna odbrana,a u mnogome je popravio i sut.Hoce to kad ekipa ima pravog trenera.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa pogledaj mu utakmicu.Vjeruj mi,nije isti igrac.Mack ne moze da uzme minute skoro nikako.Mene posebno fasciira kojom lakocom napada obruc i zavrsava.lumani je napisao/la:to je igrac koji odigra 5 solidnih,i onda propada negdje u d-league :)Gledao sam ga prije 2,3 mejseca za svabe,nije mogao da dobaci sa trice,ne znam kako je onda popravio sut preko ljetaNEZALAGANJE je napisao/la:Eh da,gdje mi je drug @lumani koji rece davno da od Schroedera nece nikad biti igrac?Jesi li gledao malog u zadnje vrijeme i kako je napredovao? Fantasticna brzina,ulaz,solidna odbrana,a u mnogome je popravio i sut.Hoce to kad ekipa ima pravog trenera.
Schroeder je dosta napredovao, ova i prosla sezona su nebo i zemlja
kao sto NEZALAGANJE rece ulaz je nesto sto najvise fascnira kod njega trenutno
kao sto NEZALAGANJE rece ulaz je nesto sto najvise fascnira kod njega trenutno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ok,moram da pogledam i Atlantu uskoro
ako je neko od njega napravio nesto,onda je to TRENER
.
Nisam jos ni Spurse pogledao kako treba..Najvise sam Denver gledao

Nisam jos ni Spurse pogledao kako treba..Najvise sam Denver gledao

Nek se Kobaja pripazi veceras. Da ne bude povreda opet.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma sta ces gledati Spurse prije playoffa 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.