Zanimljivo, Stupcanica izgubila, kelnerko se ne javlja. Chuna mala mlohava prijavljuje postive

Svako kacanje za roditelje cu prijaviti. Nisam bio na utakmici gledao sam Usora Krivaja.belosevic28 je napisao/la:Cestitke Natronu na zasluzenoj pobjedi.
Zanimljivo, Stupcanica izgubila, kelnerko se ne javlja. Chuna mala mlohava prijavljuje postive
Direktnoatomac123 je napisao/la:Jel ove godine ima razigravanje za ulazak u 1L ili idu svi prvaci direktno?
Komentirat cu da vas ocekuje kazna jer je sudac pogodje flasom od strane gostujuci navijacabelosevic28 je napisao/la:Golman Natrona definitivno igrac utakmice, tako kazu svi koji su bili dole. Nasi valjda usli prenervozno u tekmu i uslijedio je zasluzen poraz.
Mene zanima zasto ne komentiras negativno kad Stupcanica izgubi sljamu ljudski.
Jeste. Ide na probu, tako da nista nije gotovo. Uskoro ce biti vise informacija, bit ce vjerujem i na ovom portalu
Koji su uslovi sad?Tihi je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:24Da ne crkne tema... 123... Pocinjemo!
Izasao novi pravilnik o uslovima takmičenja za novu sezonu 1. Lige, koju vjerovatno nema pola klubova 1. Lige, a o nasim klubovima necu ni pisat...
Tako da cemo vidjeti sta ce se na kraju izdesavati sto se tice prvog mjesta na kraju sezone u nasem takmičenju. Lijep pozdrav i sretno svima u novoj sezoni...
Ne treba borcu puno da ispuni uslove. Ok je infrastruktura, Borac ako hoće ući, ako ne ove, sljedeće sezone ide glat. Šibovi su za Živinice Bilino Polje, vjeruj mi.Tihi je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:24Da ne crkne tema... 123... Pocinjemo!
Izasao novi pravilnik o uslovima takmičenja za novu sezonu 1. Lige, koju vjerovatno nema pola klubova 1. Lige, a o nasim klubovima necu ni pisat...
Tako da cemo vidjeti sta ce se na kraju izdesavati sto se tice prvog mjesta na kraju sezone u nasem takmičenju. Lijep pozdrav i sretno svima u novoj sezoni...
Na web stranici NSFBiH nema ništa o tome.Tihi je napisao/la: ↑26 jan 2020, 11:28Ima pun K novih pravila, moras pomocni imat istih dimenzija kao glavni, natkrivenu VIP lozu sa najmanje 30 sjedecih mjesta, medicinsku sobu, sobu za doping, salu za krizne sastanke sa pogledom na stadion, vanjski Vc-i za navijace najmanje 3... Sobe te za renimaciju medicinski opremljene, pun K gluposti... Ovaj novi pravilnik primjenjuje se od iduce sezone i oosim sto smo mi dobili da se pripremimo dobili su ja mislim i svi klubovi prve lige.
Gledao sam ove tvoje pulene danas.
Ma infrastrukturu lako srede.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:10Ne treba borcu puno da ispuni uslove. Ok je infrastruktura, Borac ako hoće ući, ako ne ove, sljedeće sezone ide glat. Šibovi su za Živinice Bilino Polje, vjeruj mi.Tihi je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:24Da ne crkne tema... 123... Pocinjemo!
Visu će dosta igrača trebati svakako, Borcu cijela postava sigurno. Golman Bošnjak može da brani, ovo ostalo dabogda... sljedeće sezone će tu biti ponovo Radnik Hadžići i Bosna Visoko tako da za narednu se ne trebaju uzdati.ASD je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:05Ma infrastrukturu lako srede.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:10Ne treba borcu puno da ispuni uslove. Ok je infrastruktura, Borac ako hoće ući, ako ne ove, sljedeće sezone ide glat. Šibovi su za Živinice Bilino Polje, vjeruj mi.Tihi je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:24Da ne crkne tema... 123... Pocinjemo!
Po mom mišljenju nemaju igračkog kadra za Prve lige. Većina njihovih igrača nema nikakvog iskustva gore. Morali bi dovesti 10 prvoligaških igrača, čak i pretplatiti ih. Preskupo bi ih koštalo.
Vis se ima čemu nadati. Dosta iskusnih igrača.
Pa trebati će. Ali svakako manje nego Borcu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑27 jan 2020, 09:34Visu će dosta igrača trebati svakako, Borcu cijela postava sigurno. Golman Bošnjak može da brani, ovo ostalo dabogda... sljedeće sezone će tu biti ponovo Radnik Hadžići i Bosna Visoko tako da za narednu se ne trebaju uzdati.ASD je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:05Ma infrastrukturu lako srede.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:10
Ne treba borcu puno da ispuni uslove. Ok je infrastruktura, Borac ako hoće ući, ako ne ove, sljedeće sezone ide glat. Šibovi su za Živinice Bilino Polje, vjeruj mi.
Po mom mišljenju nemaju igračkog kadra za Prve lige. Većina njihovih igrača nema nikakvog iskustva gore. Morali bi dovesti 10 prvoligaških igrača, čak i pretplatiti ih. Preskupo bi ih koštalo.
Vis se ima čemu nadati. Dosta iskusnih igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.