Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
da, pa do sad baš i nije bila ovakva situacija, da se bore za PL, zar ne? mislili su da će sigurno biti prvi, a od polusezone kad se Sloboda pojačala i istakla jasne ambicije da se pokuša stići Jedinstvo, prpa im je .. svjesni su da svaki kiks može biti presudan, pa onda i takvi postupci .. nas je dobio Branitelj, pa ništa, odnese Čapljina 1 bod, pa ništa, prošle sezone dobio nas je i Rudar, pa ništa, sve ljudski
Pa i ove godine Jedinstvo se bori za Premier Ligu Sloboda je tu bila konkurent pa ih Rudar uze 0:1,cak im je i Rudar tad prijetio za prvo mjesto u 12.kolu,pa nije nista bilo.Ispraceni momci,pozdravljeni i kuci se zivi zdravi vratili.Bas cudno.Chinaglia je napisao/la:da, pa do sad baš i nije bila ovakva situacija, da se bore za PL, zar ne? mislili su da će sigurno biti prvi, a od polusezone kad se Sloboda pojačala i istakla jasne ambicije da se pokuša stići Jedinstvo, prpa im je .. svjesni su da svaki kiks može biti presudan, pa onda i takvi postupci .. nas je dobio Branitelj, pa ništa, odnese Čapljina 1 bod, pa ništa, prošle sezone dobio nas je i Rudar, pa ništa, sve ljudski
I jos da dodam,nemoj da ko misli da ja branim ili nesto,samo sam napisao realno situaciju oko Rudara i Jedinstva i ljudi iz Bihaca,kako su docekali kako su igraci docekali nase momke i to je to.
Rudar Kakanj !!!
ma drugo je to .. koliko sam ja pohvatao na forumu, navijači Jedinstva su pisali kako oni uopšte nisu imali ambicije za PL, nego se eto kao desilo tako da su odlično igrali, pobjeđivali i onda odlučili da idu u PL
što se tiče Slobode, mi uopšte nismo znali koji je cilj ove sezone, jer ona ekipa ne bi mogla izboriti PL, a ni onaj trener, tako da, Sloboda im i nije bila konkurent shodno ambicijama i planovima
to su sigurno znali i u Jedinstvu, itd
na polusezoni je zaostatak bio 5 bodova, dostižan, ali će biti teško, doveden Ćiro, dosta novih igrača, jasno se istaklo da će se pokušati stići Jedinstvo i onda normalno da Bišćanima nije bilo svejedno
oni su uložili dosta, kako sami kažu i bio bi neuspjeh da se ne uspiju plasirati u PL .. i nije problem u navijačima, niko ne govori o navijačima, neka su navijači Jedinstva aplauzom ispratili Gabeljane, priča je o igračima Jedinstva koji su napali gostujuće igrače .. sve je to stvar PL, velikog uloga gdje svaki kiks može biti presudan
šta sad, neko vodi na Tušnju i treba da prijetimo da ćemo ih razbit', noge polomit', udarat' ih, itd, itd? sa Tušnja su i ove i prethodne sezone nosili bodove i niko ništa ljudima nije rekao, kao ni kad smo ispali, mogli smo i tada da cigančimo i prijetimo, itd
što se tiče Slobode, mi uopšte nismo znali koji je cilj ove sezone, jer ona ekipa ne bi mogla izboriti PL, a ni onaj trener, tako da, Sloboda im i nije bila konkurent shodno ambicijama i planovima

na polusezoni je zaostatak bio 5 bodova, dostižan, ali će biti teško, doveden Ćiro, dosta novih igrača, jasno se istaklo da će se pokušati stići Jedinstvo i onda normalno da Bišćanima nije bilo svejedno
oni su uložili dosta, kako sami kažu i bio bi neuspjeh da se ne uspiju plasirati u PL .. i nije problem u navijačima, niko ne govori o navijačima, neka su navijači Jedinstva aplauzom ispratili Gabeljane, priča je o igračima Jedinstva koji su napali gostujuće igrače .. sve je to stvar PL, velikog uloga gdje svaki kiks može biti presudan
šta sad, neko vodi na Tušnju i treba da prijetimo da ćemo ih razbit', noge polomit', udarat' ih, itd, itd? sa Tušnja su i ove i prethodne sezone nosili bodove i niko ništa ljudima nije rekao, kao ni kad smo ispali, mogli smo i tada da cigančimo i prijetimo, itd
Ma dobro drug,ja sam napisao o nasim gostovanjima u Bihacu gdje je bilo par utakmica biti ili ne biti i Rudar pobjedi,bez problema.Cak ja ne pamtim kad je Jedinstvo dobilo Rudar u Bihacu,i ne pamtim kad je bio kakav problem.
Sad svako ima svoje iskustvo i postujem,ja sam napisao nase.

Rudar Kakanj !!!
ma znam, vidjeli smo poslije tekme na Tušnju, ponašanje igrača Jedinstva, tako da ovakve stvari uopšte ne čude
Ko god u Bihaću na pošten način uzme bodove biva nagrađen i od publike i igrača. Rudaru to polazi za nogom već godinama i svaki put su mu svi čestitali.GK1996 je napisao/la:Ma dobro drug,ja sam napisao o nasim gostovanjima u Bihacu gdje je bilo par utakmica biti ili ne biti i Rudar pobjedi,bez problema.Cak ja ne pamtim kad je Jedinstvo dobilo Rudar u Bihacu,i ne pamtim kad je bio kakav problem.
Gabeljani lažu ko kurve. Na kraju utakmice im je čitav stadion aplaudirao i niko im od igrača nije rječi rekao. Jedino ko je nastradao tad je sudija koji je zaslužio da bude linčovan.
A ovo za ove papke iz te neke gabele stvarno ne vidim razlog da toliko lažu. Njihov trener je govorio i nakon utakmice i ništa za to nije rekao
Evo i video pa vidite i greške sudije i izjave trenera
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Zbog toga mi u PL i ulazimo ove godine,po hitnom postupku,zar vam to još uvijek nije jasno?A vi,pošto ste dobri sa svima i svi vas vole,možete i dogodine harati po ovoj ligi...Ne nazivajte nas više kriminalnom organizacijom,prestanite sa uvredama članova foruma , jer ste već, vi iz Tuzle dobili opomenu /žuti karton/...ako nastavite...slijedi / crveni /. :shock:Tako je bar napisao moderatorLloriS je napisao/la:To cemo da jos vidimotuzlak1987 je napisao/la:Bas neugodna situacija za kriminalnu organizaciju iz Bihaca, ako ne udju ove godine u PL valja im naredne ispast iz Federalne jer ih ne podnosi vise niko osim Podgrmeca

-
- Kontakt:
Jedinstvo je u Bihaću, ove sezone izgubilo 7 bodova,protiv Bratstva,Rudara i Igmana,bez ijednog incidenta, a kamoli tuče. A što se tiče Gošk-a, oni nas nisu mogli pobijediti ni u Gabeli,jesenas ( 1:1 ) kad su možda još mislili na PL , a kamoli sad.Onaj dan se baš nešto napalili,bez normalnog razloga, skoro da im se o životu radi ,a ne treba im nizašto,kao hoće baš oni da odrede tko će u PL.Sumanuto , ali nije ni to problem,jer su za svoju "paljevinu" nagrađeni aplauzom.Jedino što je grozno su njihove lažne izjave,danima poslije utakmice.Dakle, razlog za incidente je bio sudija (bilo da je potplaćen,glup,ili ćorav).Valjda hajvan skontao da" protiv" Jedinstva može suditi bez problema,pa raspalio,uzeo koju tisuću i to je to. Ne znam samo da li planira ponovo dolaziti,ili suditi Jedinstvu? Ne opravdavam bilo koji incident,ali o tome moraju misliti,najprije sudije,jer oni postoje upravo da bi spriječili incidente,a ne da ih baš oni,sami izazivaju. Stoga, ne lupetaj više o našem sportskom ponašanju i budi bar malo realan...bar malo...jer ako ne uđemo u PL ove sezone,razlog će biti, gubitak od 9 bodova kod kuće...Toliko o našem gostoprimstvu,a vaše ne želim ni komentarisati ...Gorki je napisao/la:Poenta je u tome,čim vam rezultate ne godi odma bi da se tučetešto ne pravite sr*anja kad pobijedite?
U svakom gradu ima Dedića naravno i vazda će biti,samo želim da kažem da jednom prihvatite poraz/remi sportski,a ne na onaj način.Znam sad će krenut i vi ste ovako/onako,ali neću da se raspravljam nije bitno.![]()
ovo delegiranje postaje presmiješno i ja se samo nadam da će svi klubovi a svima bi to treba biti cilje u svrhu poštenja i regularnosti, formirati neko "udruženje prvoligaša" gdje bi se naravno po automatizmu ubacivale ekipe koje ulaze u ligu
(evo neka Rudar bude predsjednik
)
ali stvarno, ovo sa delegiranjem postaje više smješno pogotovo sa ovim papkom Zrnićem, pa koliki su hajvani ovi iz savez, neće se okaniti budale dok negdje ne pane mrtva glava
sreća pa u Gračanici nema zahebano organizovane grupe navijača, da je protiv Jedinstva bilo 50-ak žestokih momaka tipa Siouxi, bilo bi svega i bolnice i hitne i tuče, i policije i kornjača
stvarno ne kontam kako neko može biti toliko tvrdoglav i gurati prst u oko svima
GOŠK-u i Orašju standardno sude "komšije" znači bez nepotrebnih troškova, ali zato i Gradini i npr. nama i Radničkom redovno šalju tabake i slične iz Tomislavgrada itd...niđe veze ali ko hebe i ove klubove kad šute ko pi.zde, i treba ih hebavat
kenan bajraktarević sudi jednu u nizu od najbitnijih utakmica u sezoni...znači tipujem na totalno "gubljenje" malog kene na terenu, pa liku ne bi dao da sudi djeci na male golove u odbaništu
ojjjj majko draga, zemljo otvori se...
da zaključim...HEBEM mater Zrniću, familiju svu itd...i naravno svim sličnim papcima a starkeljama u savezu ono kako ide "želim dugu starost i tešku bolest"...
(evo neka Rudar bude predsjednik

ali stvarno, ovo sa delegiranjem postaje više smješno pogotovo sa ovim papkom Zrnićem, pa koliki su hajvani ovi iz savez, neće se okaniti budale dok negdje ne pane mrtva glava
sreća pa u Gračanici nema zahebano organizovane grupe navijača, da je protiv Jedinstva bilo 50-ak žestokih momaka tipa Siouxi, bilo bi svega i bolnice i hitne i tuče, i policije i kornjača
stvarno ne kontam kako neko može biti toliko tvrdoglav i gurati prst u oko svima
GOŠK-u i Orašju standardno sude "komšije" znači bez nepotrebnih troškova, ali zato i Gradini i npr. nama i Radničkom redovno šalju tabake i slične iz Tomislavgrada itd...niđe veze ali ko hebe i ove klubove kad šute ko pi.zde, i treba ih hebavat
kenan bajraktarević sudi jednu u nizu od najbitnijih utakmica u sezoni...znači tipujem na totalno "gubljenje" malog kene na terenu, pa liku ne bi dao da sudi djeci na male golove u odbaništu
ojjjj majko draga, zemljo otvori se...
da zaključim...HEBEM mater Zrniću, familiju svu itd...i naravno svim sličnim papcima a starkeljama u savezu ono kako ide "želim dugu starost i tešku bolest"...
Undici stelle - ACM 1899
Da li je golman Jedinstva kaznjen za onaj napad na sudiju Aleckovica?
🔴⚫️
eno pisao sam o tom detalju na temi Jedinstva, baš me interesuje hoće li biti kazne i kakva će ona biti...pazi, lik je dotrčao i nabio sudiju nogomSkver je napisao/la:Da li je golman Jedinstva kaznjen za onaj napad na sudiju Aleckovica?

u normalnim okolnostima dobio bi najmanje 5 utakmica kazne
Undici stelle - ACM 1899
+1baltazar1 je napisao/la: GOŠK-u i Orašju standardno sude "komšije" znači bez nepotrebnih troškova, ali zato i Gradini i npr. nama i Radničkom redovno šalju tabake i slične iz Tomislavgrada itd...niđe veze ali ko hebe i ove klubove kad šute ko pi.zde, i treba ih hebavat
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma u Orašju i Gabeli najgore sudjenje,uvijek domacinsko pravo i onda dodju ti klubovi i zale se nesto eto kad izgube u gostima,pa i treba ih tuci gdje god igraju i u koji god grad dodju,Rudar redovno kradu i tuku na ovim gostovanjima,i svi sute o tome.Dobro napisa momak gore i treba kad nam predstavnici klubova sute i gledaju.
Rudar Kakanj !!!
Džaba je ljudi i pričati, kukati i slično kada je sistem zatrovan od vrha do samog dna. Jedni drugima čuvaju leđa, ovi što rade po njihovoj naredbi imaju i garanciju da će biti zaštićeni, to je suština toga. Ne znam da li postoji klub u ovoj ligi koji se barem u nekoliko navrata nije žalio (ne mislim na "zaštićene polarne medvjede"), ali bespotrebno jer na kraju sve bude zataškano i vrijeme ga pregazi. 2-3 dana bude aktuelno na sportskim sajtovima i forumima i poslije toga ide u zaborav. Bude tu i tamo poneka suspenzija za sudije, ali to je čisto zamazivanje očiju javnosti i pokazivanje trunke profesionalnosti kako bi se prikrili tragovi korupcije, mada mislim da je prikladnije da se kaže za svakog ko je iole upuće da se ofirnost dovede na 1 niži nivo. Pored toga znamo kako su rigorozne kazne za igrače, stručne štabove i samo vodstvo kluba samo za izjave koje ne idu u prilog vladajućim ljudima. Ja bih rekao po mom skromnom mišljenju da su barem 5x veće. Zbog apsurdnih stvari idu te kazne, a što se u korijenu truje bh. sport i fudbal o tome niko ne vodi računa, samo vlastiti džep i interes. Ovi se doslovno nikoga i ničega ne boje, rade kako im je volja pred velikom masom ljudi, ali nažalost još uvijek niko ne čuje vapad tih pojedinaca koji su se odvažili istupiti i reći koju rečenicu protiv nečega što ima elemenata svega samo ne demokratije i korektnosti.
Ovo udruženje klubova bi bila idealna stvar, tu bi jednostavno bila masa protiv mase i postoji mogućnost da se čuje taj poziv upomoć i da se kriva Drina ispravi. Ali mislim da smo svi svjesni koji klubovi će odbiti tu mogućnost, a mislim da su jako male šanse ukoliko ne bude postojala jednoglasna odluka o osnivanju tog udruženja. Ovako će to ponovo biti u žiži javnosti određeni period nakon kojeg ide u zaborav. Jedino na kantonalnom nivou da se osnuje nešto jer vjerujem da bi naš kanton cjelokupan pristao na to. Pa bi vjerovatno vremenom i ostalima došlo iz guzi.e u glavu, samo se nadam dok ne bude prekasno.
Ovo udruženje klubova bi bila idealna stvar, tu bi jednostavno bila masa protiv mase i postoji mogućnost da se čuje taj poziv upomoć i da se kriva Drina ispravi. Ali mislim da smo svi svjesni koji klubovi će odbiti tu mogućnost, a mislim da su jako male šanse ukoliko ne bude postojala jednoglasna odluka o osnivanju tog udruženja. Ovako će to ponovo biti u žiži javnosti određeni period nakon kojeg ide u zaborav. Jedino na kantonalnom nivou da se osnuje nešto jer vjerujem da bi naš kanton cjelokupan pristao na to. Pa bi vjerovatno vremenom i ostalima došlo iz guzi.e u glavu, samo se nadam dok ne bude prekasno.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- badblueboylivno
- Kontakt:
Klubovima je očito dobro jer se ne žale koliko treba (imam dojam, bar po svom klubu, da se vodstvo kluba žali među sobom i jedni drugima kad netko dođe u goste ili kad oni odu tamo, obostrano sažalijevanje i tako), ne rade ništa ozbiljnije po tom pitanju, nitko iz tih klubova ne inicira neki sastanak vodstava klubova na kojima bi se porazgovaralo o udruženjima ligaša, problemima, maćehinskom odnosu "majke" prema svojoj "djeci" i slično... savezi rade po svom i boli ih kuratz, jednostavno nemaju opoziciju, a tako će se i nastaviti. 

Hayley <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradina je poslala dopis savezu radi ovoga i žalili se, al haman niko ne ebe, i dalje ista situacijaZoom088 je napisao/la:+1baltazar1 je napisao/la: GOŠK-u i Orašju standardno sude "komšije" znači bez nepotrebnih troškova, ali zato i Gradini i npr. nama i Radničkom redovno šalju tabake i slične iz Tomislavgrada itd...niđe veze ali ko hebe i ove klubove kad šute ko pi.zde, i treba ih hebavat

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ne znam zbog cega vi mislite da je Zrnic Jedinstvov covjek kad je bas suprotno ja bi prije rekao da je on pijun Slobode jel nama nista dobro nije donio dok je Slobodi dosta toga dobrog donio, pa se vi malo zapitajte... 

-
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la:Ne znam zbog cega vi mislite da je Zrnic Jedinstvov covjek kad je bas suprotno ja bi prije rekao da je on pijun Slobode jel nama nista dobro nije donio dok je Slobodi dosta toga dobrog donio, pa se vi malo zapitajte...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ovi tuzlaci ko papagaji ponavljaju laž o Zrniću. Valjda se vode onom da više puta ponovljena laž postaje istina,, Pa i ptici na grani je jasno da je Zrnića instalirala Sloboda protiv Bratstva gdje je jednim metkom izbacila dva protukandidata za prvo mjesto, a zatim poslala Alispahića u Bihać da dovrši posao protiv Jedinstva. Ne znam šta im treba ovo protiv Budućnosti jer je po meni utrka za prvaka završena.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nista ovdje nije zavrseno...i slijepcu je jasno da zrnic sudi za jedinstvo...svi koji pisu ovdje ili vecina bar se slazu da je ovaj zenicanin vas igrac....to samo vi iz bihaca necete da vidite..doduse,vi ste poznati po objektivnosti i postenju....mani nas demagogije...vidjet cemo i danas u banovicima ko za koga sudi...BihacSN je napisao/la:Ovi tuzlaci ko papagaji ponavljaju laž o Zrniću. Valjda se vode onom da više puta ponovljena laž postaje istina,, Pa i ptici na grani je jasno da je Zrnića instalirala Sloboda protiv Bratstva gdje je jednim metkom izbacila dva protukandidata za prvo mjesto, a zatim poslala Alispahića u Bihać da dovrši posao protiv Jedinstva. Ne znam šta im treba ovo protiv Budućnosti jer je po meni utrka za prvaka završena.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.