Eto nek smo mi beton reprezentacija,imamo 5-6 dobrih igraca ostalo je sve krpljenje...realno igraci koji u Grckoj ne bi imali mjesta.osim pomenutih 5-6Neutralan88 je napisao/la:ma bez euforije i neki emocija pretjerani al Grčka je niži rang reprezentacija..
ja definitivno ne znam kako se uguraju uopšte na neko prvenstvo![]()
gledam njihove igrace na:
http://www.transfermarkt.de/de/griechen ... _3378.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dno dna, definitivno mi ako ne možemo da dobijemo Grčku kod kuce 2:0 nemamo šta tražiti na nekom prvenstvu![]()
Ovo nam je šansa i sto se tice igrackog kadra našeg a i grupe koja se nece ponovit narednih 20 tak godina.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
SLOBODA NAVIJAČIMA
upravo...odmjerene i pametne izjave , spisak dobar , sve sto imamo , jedino mi je zaista zao sto nema muslimovica , jer mislim da moze pomoci i igrom i atmosferom medju igracima .Batko je napisao/la:Nemojte da kenjate, sada je vrijeme da se Pape pohvali, sjetite se kritika argumentovanih s moje strane.....Za ovo sada sve pohvale....
Sretan sam i sto nista ne prepusta slucaju to jest Talijanima, pa je uputio poziv Pjanicu a ovi ga moraju pustiti....
U zadnje vrijeme jako dobre izjave Susica, takodjer konacno ej pozvao 25 igraca, to smo trazili, od viska glava ne boli.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čuj Grčka niži rang reprezentacija.
Nije sve ni u individualnim sposobnostima igrača, oni su sjajan kolektiv i meni djeluje da ne postoji reprezentacija protiv koje ne mogu izvući bod. Mi smo imali sreće u prvim minutama prošle utakmice, da su nam dali gol i uzeli bi nam 3 boda.
Naši igrači sa takvim razmišljanjem koje ti imaš neće i ne smiju ući u meč.

Nije sve ni u individualnim sposobnostima igrača, oni su sjajan kolektiv i meni djeluje da ne postoji reprezentacija protiv koje ne mogu izvući bod. Mi smo imali sreće u prvim minutama prošle utakmice, da su nam dali gol i uzeli bi nam 3 boda.
Naši igrači sa takvim razmišljanjem koje ti imaš neće i ne smiju ući u meč.
prijatelju covjeku je tek odobren pasos od vijeca ministara jos uefa nije promijenila njegovo sportsko drzavljanstvodinoze je napisao/la:pa gdje je Anel Hadzic?
-
- Kontakt:
hm, ako je tako stanje uvezi papira, onda je ok sto ih nije mogao pozvati......al ja opet isticem, da nam je anel hadzic itekako veliko pojacanje. on igra u riedu, a mogu slobodno reci da je taj ried 100put bolji od tamo nekih dinam minska i turskih talasika....
.......vidjecete, anel hadzic je extra igrac!!!!

Ne znam za Rahimica igra li on uopste, trenira li ? Ima on iskustva ali nekako me strah.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgleda da trenira, tesko da igra. Nama je bitno samo da on trenira, da makar malo odrzava formu i opet ce biti bolji od svega sto imamo na zadnjem veznom.Elegant je napisao/la:Ne znam za Rahimica igra li on uopste, trenira li ? Ima on iskustva ali nekako me strah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ako se ne varam odigro je 2 poluvremena u ovim pripremama cska do sad znaci igrao je nesto , tesko da ce igrat u ruskom prvenstvu ali mislim da ce radi autoriteta koji uziva u svom klubu biti makar na klupi.Sve u svemu ja sam sretan sto je tu valjda pape nece pogrijesit ako ga stavi u prvih 11...adriano_leite je napisao/la:Izgleda da trenira, tesko da igra. Nama je bitno samo da on trenira, da makar malo odrzava formu i opet ce biti bolji od svega sto imamo na zadnjem veznom.Elegant je napisao/la:Ne znam za Rahimica igra li on uopste, trenira li ? Ima on iskustva ali nekako me strah.
Elegant je napisao/la:Ne znam za Rahimica igra li on uopste, trenira li ? Ima on iskustva ali nekako me strah.
Niti trenira niti igra.Čovjek već odavno sjedi na tribinama znači forma 0.Sušić ga zove protiv Grka kojim je trka najjači adut.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako je vazda na tribinama, ne mora znaciti da ne trenira..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jbte ne mogu vjerovat momak igra u Riedu halo jel to Ried, Barcelona ili Real prosli post nas najbolji igrac, sad veliko pojacanje.hordas_Bec je napisao/la:hm, ako je tako stanje uvezi papira, onda je ok sto ih nije mogao pozvati......al ja opet isticem, da nam je anel hadzic itekako veliko pojacanje. on igra u riedu, a mogu slobodno reci da je taj ried 100put bolji od tamo nekih dinam minska i turskih talasika...........vidjecete, anel hadzic je extra igrac!!!!
Kontam momak se zahebava al' on izgleda fakat ozbiljan

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
ja nisam rekao da je Ried - Barcelona ili Real, vec sam samo napisao da je ta ekipa koliko toliko bolja od Dinamo Minska ili Alanyaspora ili kako se vec zovu, a sigurno ce se i ostali forumasi sloziti s mojim mislenjempropuh je napisao/la:Jbte ne mogu vjerovat momak igra u Riedu halo jel to Ried, Barcelona ili Real prosli post nas najbolji igrac, sad veliko pojacanje.hordas_Bec je napisao/la:hm, ako je tako stanje uvezi papira, onda je ok sto ih nije mogao pozvati......al ja opet isticem, da nam je anel hadzic itekako veliko pojacanje. on igra u riedu, a mogu slobodno reci da je taj ried 100put bolji od tamo nekih dinam minska i turskih talasika...........vidjecete, anel hadzic je extra igrac!!!!
Kontam momak se zahebava al' on izgleda fakat ozbiljan

Vidim neki su protiv Rahimica.Sto se mene tice,kad udjem aBd na stadion,i vidim da se on zagrijava sa prvim timom,odmah sam mirniji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sigurno je vrijedno trenirao nadajući se ovom pozivu Sušića.Papastathopoulos je napisao/la:Ako je vazda na tribinama, ne mora znaciti da ne trenira..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@bec akako to da da turski,belgijski, prvaci cesto igraju u ligi prvaka,a npr austrijski predstavnik jednom u 10 godina
ako ih sreca pomazi,danas prvaci ausstrije gube od dudelanza,hajduka,dinama ... pali su k*** za usi
rnksplit- wac 4:0 prije 20 tak dana
ako ih sreca pomazi,danas prvaci ausstrije gube od dudelanza,hajduka,dinama ... pali su k*** za usi
-
- Kontakt:
jasno je meni, da su fenerbahce i galatasaray i jos neki pojedini klubovi bolji od rieda, al budimo realni.....nema sanse da je neki dinamo minsk (zahirovic) ili alanyaspor i tkd. bolji od rieda!!!! i ako austrijska liga trenutno nije dobra, al ried je sigurno bolji od takvi talasika....ciza je napisao/la:@bec akako to da da turski,belgijski, prvaci cesto igraju u ligi prvaka,a npr austrijski predstavnik jednom u 10 godina
- Neutralan88
- Kontakt:
trenirao je svaki dan bavio se sportom tipa šah, pikado, bilijara i slicnoElegant je napisao/la:Ne znam za Rahimica igra li on uopste, trenira li ? Ima on iskustva ali nekako me strah.

- Rockefeller
- Kontakt:
Nije ni Scholes igrao pola godine pa je odmah po povratku bio tata za sve veznjake Uniteda. 
Pozivanje Rahimića je logično. Posljedica pozivanja Misimovića. Zvjezdan je najbliži kvalitetom Miralemu, koji možda neće igrati. Mana Misimovića je sve što ima veze sa defanzivom. Zato mu treba Rahimić.
Vezni red će vjerovatno činiti Lulić, Misimović, Rahimić i Stevanović. Doduše nisam siguran za krilne pozicije, no 95% sam siguran da ako počne Zvjezdan, počinje i Elvir. Postoji mogućnost i da na sredini, 4-4-2, gledamo Elvira, Adnana i Zvjezdana zajedno. Četvrti ne znam ko bi mogao biti, možda Lulić, Medo ili Miroslav.

Pozivanje Rahimića je logično. Posljedica pozivanja Misimovića. Zvjezdan je najbliži kvalitetom Miralemu, koji možda neće igrati. Mana Misimovića je sve što ima veze sa defanzivom. Zato mu treba Rahimić.
Vezni red će vjerovatno činiti Lulić, Misimović, Rahimić i Stevanović. Doduše nisam siguran za krilne pozicije, no 95% sam siguran da ako počne Zvjezdan, počinje i Elvir. Postoji mogućnost i da na sredini, 4-4-2, gledamo Elvira, Adnana i Zvjezdana zajedno. Četvrti ne znam ko bi mogao biti, možda Lulić, Medo ili Miroslav.
Da vas upitam narode , jel za SP ima onaj fazon sa najboljom 2 om reprezentacijom pa da preskocimo baraz ? Mora nesto bit XD
Nema vise, sad najlosija drugoplasirana ekipa, ne ide u baraz...grgr je napisao/la:Da vas upitam narode , jel za SP ima onaj fazon sa najboljom 2 om reprezentacijom pa da preskocimo baraz ? Mora nesto bit XD

Pravda za Papeta!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.